Yarın İstanbul'da 3. buluşma gerçekleşecek, büyük bir terslik olmazsa yine orada olacağım ama ondan sonraki buluşmalar zor çünkü artık İzmirliyim :). Forumda bi kaç yerde İzmir'de de buluşma olmasını isteyenler vardı ve bence de olmalı çünkü İzmir'de yaşayan yeterince TBY üyesi blogcu var. İzmir'de gerçeklecek toplantının muhtemel tarihi 6 ekim, tabi İstanbul'daki buluşmayla aynı tarihte olması gerekiyor ortak bir buluşma olması için. Buluşma yeri için fikirleriniz nelerdir?
Ortak buluşma olması güzel olacaktır çünkü eğer aynı gün ve aynı saatte olursa toplantılar arası bağlantı imkanımız da olur, örneğin istanbul'dan yapılan sunumu biz de izleyebiliriz, tabi ilk toplantıda bu kadar şeyi ayarlamak olur ama ne kadarını yapabilirsek o kadar iyi
Dünkü buluşmada konuşuldu ve ramazan dolayısıyla göründüğü kadarıyla bu ay istanbul'da toplantı yok ama biz İzmir'de yapabiliriz eğer yeterli sayıya ulaşırsak. Tekrar tarih belirleyebiliriz böylece gelmek isteyenler için de net bir tarih, saat ve yer olur. Bu konuda herkesin fikrini bekliyorum.
merhaba, bende İzmir'de oturuyorum. toplantıya katılmayı ve sizlerle tanışmayı gerçekten çok isterim. ancak ramazan ayı içinde değilde bayram sonrası olursa çok daha iyi olur. görüşmek üzere...
Tarih konusu benim için dert değil (bi aksilik olmazsa...) Ben varım... Ramazan olduğu için iftar saatinden sonra buluşma olabilir ya da bi iftar yemeği olabilir... Siz ne dersiniz...
Bana uygundur ama önemli olan net bir tarih belirlemek lazım, İstanbul buluşması ekimde büyük ihtimalle olmayacak dolayısıyla bu bir önbuluşma tanışma buluşması olur, tabi şu ana kadar grupta 7 kişiyiz bence çok az daha çok İzmirli arkadaşa ulaşmamız lazım
Arkadaşlar, eğer hepimiz düşüncelerimizi açıklamaya devam edecek olursak biz biraz zor toplanırız :) Benim önerim 24-28 Eylül arasında (hafta içi) Pasaport'taki Ora Lahmacun'da toplanalım. Hem açık havada iftarımızı açar, hem de sohbetimizi ederiz. Siz ne dersiniz?
Arkadaşlar ben de İzmir'den bloglayan bir blogcuyum. t-infection.com sitesinin sahibiyim, beni tanıyanlar tanırlar. Şimdi buluşma işinde ben ne zaman isterseniz yapılan toplantıya katılabilirim. İstanbul'daki toplantılara katılma fırsatım olmadı ancak İzmir toplantısının da en az İstanbul kadar eğlenceli olacağını düşünüyorum. Bu arada Ramazan münasebetiyle bende dahil olmak üzere birçok arkadaşım oruç tutuyor. Bu durumda yapacağımız buluşmayı çok geçmeden ve iftar vaktine doğru ayarlarsak çok iyi olur diye düşünüyorum. Bu başlık üzerinden tartışmaya ve fikir alışverişinde bulunmaya devam edelim. Saygılar sevgiler İzmir'e...
Ortaya bi tarih atalım. 7 ekim olur mu?? Yer Bornova?? Bu benim görüşüm tabi, ortak bi tarih ve yer belirleyebiliriz. İftar için ben alsancak'ı pek tercih etmem...
7 Ekim bana da uygun Bornova'da uygun, gerçi başka yer söylerseniz sizden oranın tarifini de alır gelirim ama farketmez yani, herkes tarih ve yer hakkındaki fikirini belirtirse en azından bi kaç gün içinde net bir tarih belirleyelim, yer de belirlemek lazım, nerde oturacağımız konusunda, en azından rahatça sohbet edebileceğimiz bi yer olması lazım, yiyip için kalkmayalım yani :)