Selam arkadaşlar, link değişimi yapmak isteyen arkadaşlar benimle irtibata geçebilir. Ancak link değişimi yapacağım arkdaşların günlük tekil ziyaretçi sayısı 3.000'nin üzerinde olmalı. İsteyen arkadaşlarla link değiştirebiliriz. erdem802.blogspot.com
1-belirli bir alexa değeri ya da googlenin siteye verdiği nispeten değer için
2-sayyac.com +sayacturka gibi ücretsiz hizmet veren yerler var ya da google analytics kullanabilirsin
Teşekkürler Warchild,
@ Bendenbenkim;
"1- Neden 3000?" ; Çünkü benim siteme giriş miktarı 4000 ile 5000 arası değişiyor. Linkleri değiştireceğim arkadaşında böyle bir ziyaretçi sayısı olması lazım.
"2- Her tıklamayı sayan sayaçlar dışında tekil ziyaretci sayısı nasıl bilinir?"; Warchild açıklamış ama size tavsiyem, Google Analytics'i kullanın.
erdem kesinlikle bunu yazarken bir ark niyetim olmadı öyle bişey düşünmedim zaten,3000 ziyaretçin olabilir buna inandığımı bilmeni isterim.Ama 3000 ziyareti alıcak ne var sitende orasını anlamadım,yani yazdığın içeriği bir çok blogçuda yazıyor ama bu kadar ziyaretçi alan yok bence.Ziyaretlerin nedeni ilgi olsa anlıyıcam ama blogundaki içeriklere fazla yorumda yok açıkçası.
Anladım, evet sitelerdeki yazılar aynı olsa bile ziyaretçiyi artırmayı ve google'ın sizi bulmasının birkaç yolunu biliyorum. O nedenle fazla ziyaretçi alıyorum. Yorum yapılmamasının nedenide, çok fazla yazı yazmıyorum genelde resim ve video oluyor. Bakanlarda yorum yapma gereği duymuyorlar. Tabi yapsalar güzel olurdu ama canları sağolsun :)
Permalink Reply by Can on Mayıs 9, 2009 at 10:24pm
erdem yalnız bence sen botları ve sana gelen ajanlarıda sayıyorsun. Yoksa yanlış anlama ama bende Deniz Eker gibi düşünüyorum sitende günlük 3000 ziyaretçi nasıl aldığını bende anlayamadım. Eğer bildiğin ipuçları varsa paylaşırsan sevinirim.
Uzun bir süredir aranızda yoktum.
Can, bot yada ajan sayma konusunda pek bir bilgim yok. Ben şöyle bir yöntem uyguluyorum, sizde uygulayın pişman olmazsınız.
Sitedeki bağlantılarda ufak kelime oyunu yada kelime yanlışı yapın.
Örneğin; gerçeği vodafone olan kelimeyi, etiket eklerken vodefone yazın. Bu bir çok kişinin sitenizi bulmasını sağlayacaktır. Anlatabildim umarım.