Türk Blog Yazarları

Üreten, tartışan ve paylaşan insanlar için sosyal ağ !

Evet, kaçıncı olduğunu bilmiyorum ama TBY Buluşması İstanbul vol.bilmemkaç yapsak.Bu ay içinde olsa bence uygun olabilir sebebi hemen hemen herkesin 1. yazılıları ve vizeleri bitti.Arada olan süre içinde buluşabiliriz.Mekan fark etmez, daha önceden Taksim'de buluşulmuş sanırım, yine orada buluşulabiliriz.Yorumlarınızı ve isteklerinizi yazabilirsiniz...

Tags: buluşması, istanbul, tby

Paylaş

Reply to This

Replies to This Discussion

Bence de bir buluşma ayarlasak iyi olur.

Reply to This

bak bende bunu bekliyordum. vizelerim bitti bu aralar ne zaman yaparsanız gelirim :) lütfen ayarlayın yöneticiler ...

Reply to This

Yapalım diyorum bende ama şuana kadar 3 kişi yazdı daha..

Reply to This

geliyorum 12 aralık muhteşem tarihh :D

Reply to This

Evet 12 Aralık yapalım, kimler gelebiliR?

Reply to This

Birkaç blogda bir 12 Aralık 2008 tarihi gördüm; ama kim yapıyor, nasıl yapıyor, resmi sayfası var mı, varsa nedir? :)) hiçbir bilgi yok. Eğer böyle bir buluşma yapılacaksa en azından bu sayfada bir reklam banneri olması gerekmez miydi? TBY sitesi ne için var?

Reply to This

arkadaşlar ümit kurt ile görüştüm ( organizasyonları ayarlayanlardan biri) bu aralar iş konusunda çok yoğunlarmış o yüzden bu sıralar bir organizasyon ayarlayamayacaklarmış. ama yine birileri ayarlayabilir iyi bir şey ...

Reply to This

Uzun zamandır buluşamıyorduk. İptal olmasa iyi olurdu. Eğer tekrar yapılması gündeme gelecekse de üye bloglara e-posta yoluyla haber verilmesi çok iyi olur.

Reply to This

RSS

© 2010   Created by Mert Ulas on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Sorun bildirin  |  Gizlilik  |  Terms of Service

Sign in to chat!