Türk Blog Yazarları

Üreten, tartışan ve paylaşan insanlar için sosyal ağ !

Filistin hakkında bir sürü mail alıyorum,bir sürü yazı okuyorum.Lanet ediyoruz,çok can acıtıcı ve sözün bittiği nokta savaş.Hele böylesi bir rezalet!
Bazı nafile çabalar ya da göstermelik davranışlar gözüme batmıyor değil ve bu beni çok üzüyor.Acı üzerinden prim yapıp kendi adını duyurmaktan öte bir işe yaramayan zihniyetler gördüm.Bu nasıl bir mantık ve vicdandır anlamış değilim.
Bir de ne işe yarayacağını anlamadığım tuhaf oluşumlar var.Facebook ta ota çaputa başlık açmak moda malum.Bunlar gibi bir sürü tepki verin vs ler okudum.
Sadece işin dini boyutunu gözümüze sokanlar da var,çok acı elbette ama aslolan insani boyutu olmalı.Minicik bebeklere kadar acımasızca devam eden bu kıyımın sona ermesi gerek :(
Savaşa dur demek elimizde olsaydı keşke ama şu an neler yapabiliriz ben bunları toparlamak istedim.
Kişisel olarak elinden geleni yapmaya çalıan,kıyafet ve para toplayanlar var elbette ama nereye nasıl yardım ulaştırabiliriz??
Okullardan evlere zarflar gönderiliyor onlara az da olsa bağış yapabilmeniz mümkün.
Önce BOYKOT çağrısına bir kulak vermenizi rica ediyorum,markalar ve diğer bilgiler için kaynak olabilecek bir adres var. IsrailBoykot.com MARKALAR da burda.

Türkiye den İsrail e kınama yazısı gördüm BURDA

İsraille ilgili son haberler için İsrahaber.com

Sadece Filistin için ne yapabilirim adına kurulmuş bir siteye rastladım,kim açmış bilemiyorum ama faydalı bilgileri bir araya getirmiş takip ediyorum emeği geçenlere teşekkür ederim.BURDA
Şimdi de yardım eli uzatabileceğimiz kaynaklar;

En ciddi ve başı çeken oluşum İHH,sayfanızda bannerlarını da eklemeyi ihmal etmeyin ne olur,

resme tıklarsanız ordasınız,ama yeni sekmede açın lütfen:
insaniyardim

Ve Kızılay tabii ki,BAĞIŞ FORMU İÇİN BURAYA Doğrudan site içinse resme tıklamalısınız: kizilayg

KİMSE YOKMU
sms lede bağış yapabileceğimizi söylüyor diğer yollarla da tabii,direk sitesi:
kimseyokmu

BAŞKA KAYAKLAR DA VAR ELBETTE İNTERNETTEN ULAŞABİLİRSİNİZ AMA BEN EN GÜVENİLİR OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜM BİRKAÇINA YER VERDİM.İNŞALLAH HERKES ELİNDEN GELEN YAPAR.VE BİLDİĞİNİZ KAYNAKLARI PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM

Tags: ağlamasın, filistin, gazze, yardım

Paylaş

Reply to This

Replies to This Discussion

bende İHH nın bölgeye dair büyük yatırımlar planladığını biliyorum ...
ve cansuyu ve kimseyokmu

Reply to This

RSS

© 2009   Created by Mert Ulas on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Sorun bildirin  |  Gizlilik  |  Terms of Service

Sign in to chat!