Türk Blog Yazarları

Üreten, tartışan ve paylaşan insanlar için sosyal ağ !

Arkadaşlar selamın aleyküm

Ben 1.5 yıla yakın süredir blogger servisinden yararlanmaktayım ama blogger'ın hiç de sevmediğim bi özelliği var. Daha doğrusu yok olması bir problem yaratıyor.. Oda smileyler.. Smiley kullanmayı oldukça seven biriyim.. Küçük sarı kafalar yesinler sizi :) ama bloggerde smiley olmaması canımı sıkıyor.. Diğer blog sağlayıcılarında bu özellik var. Ama ben bloggerden memnunum.. Nette epey araştırdım ve blogger için smiley kodlarını bulmuştm bi ara onlarda olmadı.. ama bazı arkadaşlarım blogger'ıda smiley yüklendiğini söylüyorlar. Bi yardımcı olabilirseniz memnun olurum. Selametle

Paylaş

Reply to This

Replies to This Discussion

ben çok sık olmasa da bazı postlarımda sevdiğim smileyleri kullanıyorum .İmageshack gibi resim upload sitelerinden pcnde kayıtlı olna smileyi upload edip olmasını istediğin yere kopyala yapıştır yaparsan istediğini elde edersin :) birz oyalayıcı ama sonuç iyi sayılır üstelik aynı smileyleri kullancaksan bir uploaddan sonra kullanımın daha da kolaylaşır.

Reply to This

hımm. bu da bi yöntem tabi. teşekkürler :)

Reply to This

Reply to This

teşekkür ederim siminya.. şimdi oldu işte.. gerçekten çok sağol.. ellerin dert görmesin ;)

Reply to This

banada :D

Reply to This

RSS

© 2009   Created by Mert Ulas on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Sorun bildirin  |  Gizlilik  |  Terms of Service

Sign in to chat!