Türk Blog Yazarları

Üreten, tartışan ve paylaşan insanlar için sosyal ağ !

Arkadaşlar artık söyleyecek laf bulamıyorum. Bugün itibariyle blogspot a giriş mahkeme kararıyla engellenmiş bulunmakta...Yazık ya...Bu nasıl bir hukuk sistemi????
Çok sinirliyim, o yüzden yanlış bir şey söylemek istemiyorum, şimdiden geçmiş olsun.

Tags: blogger, blogspot, erişim, mahkeme, yasak

Paylaş

Reply to This

Replies to This Discussion

Aynen, çıldırmamak imkansız.

Reply to This

blogcudan bloggera geçmiştim bir de pofff

Reply to This

Bence erişim engllemesinde politik bir neden de var malum yerel şeçimler yaklaştı

Reply to This

imeem.com un stresini daha atamamışken şimdi bu çıktı başımıza Türkiye önüne gelen herşeyi kapatmaya ne kadar meraklıymış da haberimiz yokmuş .Beni de kapatın !!!

Reply to This

Anılarımı kaybettim ben yaaa, deliricem. Bu ne hadsizliktir yaaa. Kime ne zararı var ki bizim yazılarımızın... Arkadaşlarımdan haber alamıyorum, onlarca sevdiğim blog var. Ne olacak şimdi!

Reply to This

blogspot kullananlara geçmiş olsun..bu devletle daha cok yarı yolda kalırız.

Reply to This

Ben de aynı şekilde çok sinirliyim, ne zaman açılacağını da merakla bekliyorum. Büyük bir saçmalık olduğuna inanıyorum, binlerce insanın emeği var o bloglarda. Çok canım sıkıldı çoook...

Reply to This

http://bendeniz.wordpress.com/ da blogspottan blogunuzu wordpresse aktarmayı anlattım arkadaşlar,hem de tüm yazılar-taslaklar-yorumları ve arşivinizle birlikte.yaramıza merhem olur anılarımız kaybolmaz hiç olmazsa.
bizzat kendime ve bir arkadaşıma yaptım.açılsa bile güvenimiz sarsıldı bir kere.

hepimize geçmiş olsun

Reply to This

RSS

Hakkında

Mert Ulas Mert Ulas created this social network on Ning.

Create your own social network!

© 2009   Created by Mert Ulas on Ning.   Create Your Own Social Network

Badges  |  Sorun bildirin  |  Gizlilik  |  Terms of Service

Sign in to chat!