Türk Blog Yazarları

Üreten, tartışan ve paylaşan insanlar için sosyal ağ !

Arkadaşlar,
Blogger, mahkeme kararıyla engellenmiş bulunmaktadır. Çağdışı Türk Hukuk Sistemi sonunda bunu da yaptı. Kına yaksınlar artık! Yavaş yavaş bütün sesler susacak.

Paylaş

Reply to This

Replies to This Discussion

Ne yapmamız lazım peki. Birşeyler yapmak lazım. bunca emeğe yazık yaa

Reply to This

Emekleriniz yerinde duruyor, merak etmeyin. Yasak kalktığında her şey olduğu gibi karşınızda olacak.

Reply to This

tamam da kimbilir ne zaman kalkar bu yasak. Youtube'a dönerse bu iş çok zor

Reply to This

YouTube gibi olacağını zannetmiyorum. Gerçi burası Türkiye! Hiçbir şey önceden kestirilemez. Böyle aptal bir orijinallğe sahip bir ülke burası...

Reply to This

Doğru diyorsun burası Türkiye her an herşey olabilir

Reply to This

peki blog yazarları bunun karşısında hiç bir şey yapmayacak, sesini çıkarmayacak mı?

Reply to This

Arkadaşlar blogger'ın yasaklanması şu anda Hürriyet, Vatan ve NTV'nin internet sitelerinde büyük yankı bulmuş durumda. Blogger Diyarbakır 1. Sulh Ceza Mahkemesi 20.10.2008 tarih ve 2008/2761 sayılı kararı gereği erişim engellendi. Eksi sözlükte http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=14254853 adresinde bulunan entry sadece blogger kullanıcılarına değil, yasaklara karşı birşeyler yapmak isteyen tüm internet kullanıcılarına bir fikir verebilir.

Reply to This

her ülke hakkettiği gibi yönetilir sözünün dogru olduğu ortada...
bu ülke ''yobazlığa''oy verdiğine göre,bilginin,düşüncenin(özğür düşüncenin)paylaşıldığı portallar kapatılır.
üzülerek söylemeliyim ki hakkettiğimiz gibi yönetiliyor,kısıtlanıyor ve bununla yaşamaya zorlanıyoruz.....

Reply to This

> Yobaz, konuyu siyasete çekmeyi nasıl başardınız anlayamadım. Zira siteleri yasaklayan, sizin yobazlara özgü dediğinz başörtüsü özgürlüğünü, düşünme özgürlüğünü, düşündüğünü ifade etme özgürlüğünü, eğitim özgürlüğünü, hatta yobazlığa oy verme özgürlüğünü yasaklayan devşirme, militarist, faşist, sadist öküz kafalı zihniyet değil mi? Kimin kime oy verdiği değil bizim meselemiz. Mesele şudur: Bu mesele karşısında da parça parça bölünecek miyiz? Yoksa ilk defa dış ve iç görüntülerimize bakmadan birlik mi olacağız? Herkes bu soruya açık yüreklilikle cevap versin.

Reply to This

açılsa bile insanda yazma şevki bırakmadı :/

Reply to This

yazıklar olsun diyorum. sanıorum şu an arama motorlarından ulaşabiliyoruz. onu da kapatmalarının bi yolu var mı? varsa blogumdaki yazıları kopyalıcam

Reply to This

bende merak ediyorum daha kopyalamadım hiçbirini
Boogieni dediği şeyi denedim
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=14254853
şuraya bi göz atın derim
hiçbişey yapmamaktan iyidir

Reply to This

RSS

Hakkında

Mert Ulas Mert Ulas created this Ning Network.

© 2009   Created by Mert Ulas on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Sorun bildirin  |  Gizlilik  |  Terms of Service

Sign in to chat!