Aslında burda paylaşımda bulunmam sakınca ise ilk önce özür diliyorum.
Blogcuların yarıştırılmadan birbirlerini tanıyabilecekleri, yardımda bulunabilecekleri yeni bir forumları var artık. Blogcu Forum. Çok düşündüm açsam mı açmasam mı diye ama bunun gerekli olduğunu blog kürede yaşanan bazı şeylerden sonra karar verdim.
Blogcu Forum'u biliyordum. Aslında katılmakta geç kaldığımı da düşünüyorum. Hatta sizin de buradaki tanıtımda geç kaldığınızı düşünüyorum. Eğer tanıtmadıysanız, Blograzzi'de de tanıtın. Ben de yakında katılmayı düşünüyorum.
benim üyeliğim yok. Eğer forum üyeleri burdan sizi duyarda açmak isterse ne güzel olur :)
Tanıtımımızı yapıyoruz elbette ama galiba biraz silik kaldı bütün blogculara duyurma açısından.
Ben de açabilirim de şimdi açarsam "yahu sen kendin üye değilsin, sırf reklam için başlık açmışsın" derler. Ben foruma üye olana kadar açmazlarsa söz ben açacağım.
evet profilimi silmeden bi hışımla kendi hesabımı sildim. o da kaldı orda.
Sürekli aynı blogların aktif olması, günün blogu olamayacak blogların olması, forumunun ve sitesinin yavaşlığı, ve daha birçok şeyi hoşuma gitmediği için ayrıldım.
Sistemini sevmedim yani. Ben ordayken zaten sistemi baya bozuktu hala aynı mı bilmiyorum.