Türk Blog Yazarları

Üreten, tartışan ve paylaşan insanlar için sosyal ağ !

Merhaba arkadaşlar,

Çocukların bir bayram arifesinde lunaparka duydukları özlem gibi benimde şuan almanyada olan sevdiğime özlemim var!.. 2 Agustos doğum günü ve o gün bloglarınızda isterseniz benim yada kendi hazırladığınız bir resim veya küçük bir yazı yayımlamanız. (Gevher Doğum Günün Kutlu Olsun) Dünyada yapılmamış olan ve bazı konuştuğum arkadaşlarımın bana verdikleri güdüm ile beraber çeşitli gazetelerle görüşmeler yapmaya başladım bu konuyu haber'lere taşıya bilmek için... Hadise aslında bu kadar, isteyen bu yazıyı/resimi 2 Agustos günü yayımlayıp ertesi gün silebilirde.. Sadece destek olmak isteyenler olursa isimlerini not almam gerekmekte, dilerseniz bu konuya cevap atabilirsiniz yada web sitemden iletişime gecebilirsiniz. Şuan toplamda ulaştığım blog isimlerine buradan bakabilirsiniz.

Desteğinizi bekliyorum ilk kez net'te bilbord olayını başarabilmek için...Yayımlamak için benim hazırladığım resimi isteyenler olursa, son hafta destek veren sitelere göndereceğim...

Tags: doğum, günü, kalemkurusu, süpriz

Paylaş

Reply to This

Replies to This Discussion

Anna, çok tşk ederim iletini altım (:

Reply to This

Herşeyin ötesinde Aşk için sevgi için herşeyi yaparım be :)
Ciddi anlamda bir ilkin içinde yer alacvağım için gurur duyuyorum ve 2 Ağustosu heyecanla bekliyorum.

Reply to This

Başak, her konuda destek ve yardımını hiç esirgemedin zaten, çok ama çok tşk ederim birkez daha... açıkcası bende heyecanla bekliyorum o günü (:

Reply to This

Kardeşim her zaman ne demek. sonuçta komşuyuz şurda :)

Reply to This

Merhaba..

benim öyle kendi halimde karaladığım bir blogum var.. ama konu aşk olunca, katılmak istedim.. desteklemek.. kendimce..

iyi kalın.

Reply to This

Çok tşk ler efendim sizide not alıyorum o zaman ben.. sitenizi listeye ekledim... Buradan bakabilirsiniz devamlı güncel olarak... Bunun için bir şebeke oluşturuyorum ki blogyazarları dılında da çok kişiye ulaşmak için...

Reply to This

Benden de bir adet destek... Elimden geldiğince...

Reply to This

Sizide ekledim efendim, çok teşekkür ederim. Şuan 29 siteye ulaştım, bakalım 2 agustosta kaç site olacağız...

Reply to This

Rica ederim. Kolay gelsin

Reply to This

ben de yardımcı olabilirim. :)) kolay gelsin size.

Reply to This

Çok teşekkürler efendim, sizinle beraber 30 site oldu ve sizide ekledim... Umarım aşkım bu süprizi duymaz (: çünkü; çok iyi gidiyor bu sayenizde.

Reply to This

umarım daha da iyi gider.
sevgiler. :)

Reply to This

RSS

© 2009   Created by Mert Ulas on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Sorun bildirin  |  Gizlilik  |  Terms of Service

Sign in to chat!