Çocukların bir bayram arifesinde lunaparka duydukları özlem gibi benimde şuan almanyada olan sevdiğime özlemim var!.. 2 Agustos doğum günü ve o gün bloglarınızda isterseniz benim yada kendi hazırladığınız bir resim veya küçük bir yazı yayımlamanız. (Gevher Doğum Günün Kutlu Olsun) Dünyada yapılmamış olan ve bazı konuştuğum arkadaşlarımın bana verdikleri güdüm ile beraber çeşitli gazetelerle görüşmeler yapmaya başladım bu konuyu haber'lere taşıya bilmek için... Hadise aslında bu kadar, isteyen bu yazıyı/resimi 2 Agustos günü yayımlayıp ertesi gün silebilirde.. Sadece destek olmak isteyenler olursa isimlerini not almam gerekmekte, dilerseniz bu konuya cevap atabilirsiniz yada web sitemden iletişime gecebilirsiniz. Şuan toplamda ulaştığım blog isimlerine buradan bakabilirsiniz.
Desteğinizi bekliyorum ilk kez net'te bilbord olayını başarabilmek için...Yayımlamak için benim hazırladığım resimi isteyenler olursa, son hafta destek veren sitelere göndereceğim...
Herşeyin ötesinde Aşk için sevgi için herşeyi yaparım be :)
Ciddi anlamda bir ilkin içinde yer alacvağım için gurur duyuyorum ve 2 Ağustosu heyecanla bekliyorum.
Çok tşk ler efendim sizide not alıyorum o zaman ben.. sitenizi listeye ekledim... Buradan bakabilirsiniz devamlı güncel olarak... Bunun için bir şebeke oluşturuyorum ki blogyazarları dılında da çok kişiye ulaşmak için...