Ya bakıyorumda 3 yıllık blogcuyum, "blog yazarları"yla daha yeni tanıştım. Bu sitesi henüz yeni farkettim. Çünki yeterince reklam yok. Mesela bi banner olsa bizde bloğumuza eklesek...Ama yok...birşeylerin yapılması lazım. Türkiyede o kadar çok blogcu varkii...Evet birşeyler yapılmasını bekliyoruz...
Türk blog yazarları üyesiyim diye bloğumuzun bir kenarına iliştirebileceğimiz küçük banerlerimiz var aslında biliyorsunuz ancak blog genel ambiyansını bozuyor ya da kalabalık yapıyor diye birçok kişi koymak istemiyor bundan kaynaklanan bir sorun da var yoksa herkes koysaydı şuan da daha çok kişi buradan haberdar olurdu diye düşünüyorum.Sorumluluk meselesi
Evet uzun zamandır topluluk sesiz duruyor hepimiz yoğun günler yaşıyoruz biraz ihmal ettik doğrudur bazı projeler var onları hayata geçire bilirsek daha aktif ve daha iyi bir şekilde faliyet gösterebileceğimize inanıyorum sadece biraz daha zaman ....
bunlar tek tük blogcuyla olmuyor işte. O kadar çok blogcu var ki ve yenileri de her geçen gün geliyor. Bence bunu blogger, blogcu.com, wordpress gibi büyük servislerin destek vermesi lazım. Ama bu hayal tabi