Türk Blog Yazarları

Üreten, tartışan ve paylaşan insanlar için sosyal ağ !

Volkan Özçelik

Türk Blog Yazarları - Beğendiğin Logoya Oy ver - Oylama Başladı

Aşağıdaki linkten beğendiğiniz logoya oy verebilirsiniz:

http://www.linkibol.com/tby/contest/

Oylama bir dahaki hafta pazartesi (23 nisan) gece yarısına kadar devam edecek.

Yeni logolarla katılmak isteyen olursa onları da sayfaya seve seve eklerim

volkan [at] linkibol [nokta] com 'a bir e-posta atmanız, ya da benim ning profil sayfama bir mesaj göndermeniz yeterli.

Sevgiler,
Volkan.

Tags: görsel, kimlik, logo, tasarım, yarışma

Paylaş Twitter

Reply to This

Replies to This Discussion

şimdi seçilecek logonun üç şekilde büyük banner ve ufak bir logo şekillerinede girmesi gerk yada bir logo hakkında uzlaşalım o logoyu geliştirelim beyin fırtınası yaparız onun ustunde

Reply to This

Volkan! Şunuda ekler misin...
Attachments:

Reply to This

Tamamdır Abdullah.
Ekledim.

Sevgiler,
Volkan.

Reply to This

Damadın ailesinden bir logo da türk blog yazarları için. buyrun.

gerçi mert'e de gönderdim ama buradan oluyor herhalde işlem. çam sakızı çoban armağanı.
Attachments:

Reply to This

yokyaa boyle olmayacak hepsini kullanalım =P

Reply to This

ben istanblog un kini çok beğendim ama oylamada göremedim o logoyu.İstanblog tby olarak kısaltma yapmışsın ya "b"harfindeki kıvrımı kullandıgın yıldız figürü ile birlikte hilal olarak kullansan nasıl bir şey çıkar acaba ortaya? ben bu işlerden pek anlamıyorum o nedenle ile affına sığınarak yapıcı bir eleştiri yapmak istedim.

Reply to This

2 adet logo beğenileriniz için oylamaya dahil edilmiştir.

Kışlaya gidiyorum, yeni logolar gelirse anca akşam ekleyebilirim.

Sevgiler.

Reply to This

olaya heyecan gelsin biraz (:
Attachments:

Reply to This

Toplam 270 uyemiz var su anda, 111 kisi oy kullanmis, surenin uzatilmasi yeni katilan logolar icin bence de daha adil olur. Bunun disinda bu logolardan secilen resmi olarak sistemde mevcut logonun yerini alacak ama bunun disinda destek olarak uyelerin kendi bloglarina koymak isteyecekleri destek grafiklerinde (banner) butun bu logolar sergilenicek, isteyen begendigi, sayfasinin temasina uyan logoyu kullanabilecek. Kazanan logo sahibi ve tum logo gonderenlerin profil baglantilari anasayfada 1 ay boyunca yayinlanacak. Katilimin artmasini ve bu kadar cok secenek olmasini inanin beklemiyordum, tum katilimcilara cok tesekkurler :)

Reply to This

bir tane daha ekliyorum fikirler ışığında.
Attachments:

Reply to This

Bir öneri,

- Katılım süresini uzatıp
- Oylamayı durdurup
- Katılım süresi bitince oylamayı sıfırlayıp yeniden başlatmak nasıl olur?

Böyle yeni katılanlara biraz adaletsiz oluyor gibi.

Ama o zaman da bir kez oy verenlerden tekrar oy vermelerini rica etmemiz gerekecek (bu da net oy anlamında kayıp olabilir bizim için)

ne dersiniz?

Not:yeni logoları ekliyorum şimdi.

Reply to This

bide benim aklıma şöyle bir şey geldi birkaç mimleme sitesine daha koyalım bakalım ordan tepkiler ne şekilde gelecek hangi logo daha çok beyenılecek oraya buraya haberini ekleyelim bu logo yarısmasının nasıl olur =D

Reply to This

RSS

© 2010   Created by Mert Ulas on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Sorun bildirin  |  Gizlilik  |  Terms of Service

Sign in to chat!