şimdi seçilecek logonun üç şekilde büyük banner ve ufak bir logo şekillerinede girmesi gerk yada bir logo hakkında uzlaşalım o logoyu geliştirelim beyin fırtınası yaparız onun ustunde
ben istanblog un kini çok beğendim ama oylamada göremedim o logoyu.İstanblog tby olarak kısaltma yapmışsın ya "b"harfindeki kıvrımı kullandıgın yıldız figürü ile birlikte hilal olarak kullansan nasıl bir şey çıkar acaba ortaya? ben bu işlerden pek anlamıyorum o nedenle ile affına sığınarak yapıcı bir eleştiri yapmak istedim.
Toplam 270 uyemiz var su anda, 111 kisi oy kullanmis, surenin uzatilmasi yeni katilan logolar icin bence de daha adil olur. Bunun disinda bu logolardan secilen resmi olarak sistemde mevcut logonun yerini alacak ama bunun disinda destek olarak uyelerin kendi bloglarina koymak isteyecekleri destek grafiklerinde (banner) butun bu logolar sergilenicek, isteyen begendigi, sayfasinin temasina uyan logoyu kullanabilecek. Kazanan logo sahibi ve tum logo gonderenlerin profil baglantilari anasayfada 1 ay boyunca yayinlanacak. Katilimin artmasini ve bu kadar cok secenek olmasini inanin beklemiyordum, tum katilimcilara cok tesekkurler :)
bide benim aklıma şöyle bir şey geldi birkaç mimleme sitesine daha koyalım bakalım ordan tepkiler ne şekilde gelecek hangi logo daha çok beyenılecek oraya buraya haberini ekleyelim bu logo yarısmasının nasıl olur =D