Türk Blog Yazarları

Üreten, tartışan ve paylaşan insanlar için sosyal ağ !

Blog.. yani günce.. yani günlük.. Cok özel olmayan şeylerimizin hatta bazen o çok özel olanlarımızın bile paylaşıldığı sanal defter.

Yazıyoruz.. Amacımız paylaşmak. tabiki paylaşım çok güzel birşeydir. İnsanlara birşeyler verebilmek, onlardan birşeyler kapabilmek. Bilmediklerimizi yada yarım yamalak bildiklerimizi öğrenmek çok güzel.

Herkes kendince birşeyler yazmış, çizmiş. Çokta güzel olmuş.Zevkle okuduğum bir cok günce var blog sayfalarında. Bazıları bir kac satırdan ibaret bırakmıs safyafalarını gerci amaclarını halaa anlayabilmiş değilim. Birçok blog gece yarısı expresinden fırlamış gibi kabus ve dehşet sacıyor. Bir çoğu öyle hoş ve güzel düzenlemişki okurken kendimden bişiler buluyorum içinde.

Ben neymi anlatıyorum arkadaşım? ben seni anlatıyorum.. Ben seni sana şikayet ediyorum.. Ben görmek isteyipte göremediklerim için bunları sana yazıyorum.kısacası ben seni protesto ediyorum arkadaşım.

Sebebmi istiyorsun? Buyur sana bir sebeb. Artık blog sayfalarının birer chat sayfası gibi kullanılıyor olmasından rahatsızım. cbox lara yazılan küfürlerden haksız saldırılardan ve çekememezliklerdende bunaldım. Sussam diyorum ama yapamıyorum.Yazsam diyorum olmuyor. Cevap versem diyorum senin kadar küçülmekten korkuyorum. kendime sığamıyorum.

Herkes bir dayanışma içinde birbirinin bloglarını ziyaret ediyor ne kadar güzel bir şey bu.. Peki neden yorumlar kızların sayfalarına daha cok yazılıyor? ve neden bunu yazanların tamamına yakını erkekler? Amac ne demekten kendimi alamıyorum. Sen beni anladın dimi arkadaşım? Eminim anladın ama işine gelmediği için susuyor ve bu yazıya yorum yapmıyorsun. Peki bunu bir kız arkadaşımız yazsaydı ona verilecek bir kac satır cevabın olurmuydu ? eminim olurdu. Sende herkes gibisin...

İşte bu yüzden seni protesto ediyorum..

Birkac gün daha durumu izleyeceğim ve ona göre oturup bir karar alacağım. Türk blog yazarlarından ayrılıyormuyum, kalıyormuyum?

Tags: protesto

Paylaş

Reply to This

Replies to This Discussion

Elbette Türk Blog Yazarları'ndan ayrılıp ayrılmamak senin kararındır. Evet ben de son zamanlarda dikkat ediyorum senin dediğin şeylere rastladım maalesef. Anlamadığım nokta ise Türk Blog Yazarları'nın konuyla ne alakası olduğu. Şimdi baktım da benim TBY'deki sayfamda 8 kişiden yorum var. Bu arada kız da değilim, ayrıca 8 yorum bence az da değil. İsteyen kızların sayfasına veya bloglarına yorum yazar istemeyen yazmaz. Yorum alan kullanıcı bize rahatsızlığını bildirmedikçe ortada bir problem olduğunu düşünmüyorum. Şimdi karar senin ayrılıyor musun, kalıyor musun?

Reply to This

arkadaşım. benim burda sorgulamak istediğim şey kızlara yazılan yorumlar değil tabiki. kimin kime ne yazacağı zaten beni ilgilendiren birşey değil. ama blog yazarlarına üye olanların özellikle erkeklerin bunu paylaşım için yaptığına olan inancımı yitirmeye başladım. basit bir chat sayfası moduna bürünmeye başladı bu olay.

Reply to This

Peki diyelim ki başka bir niyetle yapılıyor. Bahsettiğin kişi aldığı yorumdan şikayetçi değilse ve yorumlar da ahlak çerçevesindeyse bizim yapmamızı istediğin nedir?

Reply to This

Ben sadece fikrimi paylaştım. bir öneri talep etmedim. ama isterdimki en azından bir kaç kişi bu yazıyı okurda buranın gercekten bir paylaşım alanı olduğunun bilincine varır. lafım zaten herkese değil burda altını çizeyim ve gercekten dürüst insanlardan özür dilerim. yanlış anlaşılmakta istemem. Lafım gideceği yere zaten gitti bunun biliyorum. belki bir cokları için gereksiz bir polemik yarattım ama içimde kalsın istemedim.

Reply to This

Boşver arkadaş...
Tüm blogları gezin, göreceksin, gezinen çok, inceleyen ve yorum yazan az. Bunun erkeği-kadını önemli değil.
Herkes birşeyler yazıyor, ertesi gün önce kendi yazısını açıyor '' kaç kişi bakmış, yorum yazmış '' diye...
Sanatını sürdür; değer verenler için. Bırak yazın için değil de bilemeyeceğimiz bir yığın nedenle bloglarda gezinenler kendi kendilerini tatmin ededursunlar.
Saygılar, selamlar...

Reply to This

bu güzel ve anlamlı yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Sizin dediğiniz gibi olsun bezıları kendini tatmin etsin biz işimize bakalım.. saolun.

Reply to This

açıkçası katılmıyorum benim sayfama hatunlar daha çok geliyor..
Zaten hatun tavlamak için bloga giren adam ya cidden iğrenç bi sıfata sahiptir ya asosyalin önde gidenidir..
yazık be o zaman bırak kızlara yazsın gariban :P

Reply to This

hatunların blogları daha fazla ilgi çekiyor olabilir evet ama yorumun kalitesi de önemli, yorumda ne yazdığı da...
bu yazına kız/erekek farketmez 50 tane boş yorum yapılsın mı isterdin yoksa 2-3 tane ama güzel yorum yapılsın mı ..?
ayrıca bu iddianın tersi de mümkün, iddiayı çürütmek de fakat burda yeniyim, burdan veri toplamak için zamana ihtiyaç var.

Reply to This

Kardeş ben öyle şey yapmıyorum. Adam gibi blog olması lazım yorum yapmam için.

Reply to This

Bende sizi protesto ediyorum, blogunuzu güncel tutup insanların gelmesini sağlayıp yorum bırakmalarını sağlamak için çaba sarfedeceğiniz yere başkalarının yaptıklarını protesto etmekle kendi başarısızlığınızı ortya koymuşsunuz bana göre. Saygı ve sevgilerimle :)

Reply to This

Bu senin düşüncen kardeşim. Arkadaşlarıma sorun neler neler yaptığımı. Beni tanımadığından böyle konuşuyorsunuz. Herkesin blgouna yorum bırakıyorum. Blog yazarı olan çok arkadaşım var. Yani bana çok yorum yapmaları gerekmiyor hergün onlar tarafından okunuyorum.

Reply to This

gürkan biçer eleştirim size değil konuyu başlatan arkadaşadır :)

Reply to This

RSS

© 2010   Created by Mert Ulas on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Sorun bildirin  |  Gizlilik  |  Terms of Service

Sign in to chat!