Türk Blog Yazarları

Üreten, tartışan ve paylaşan insanlar için sosyal ağ !

Evet arkadaşlar çok değil bir kaç gün önce Dsmart ve kablosuz yayın'a sahip olan televizyonlar 'TNT' adında bir kanal geldi. Ben sıradan bir kanal sandım ama öyle değilmiş. Kanal 'Lost' adlı diziyide Türkçe ve Türkçe altyazılı olarak bize sunacakmış...
'Lost' 1.sezon bölümleriyle yakında TNT'de
Lost, 7 Nisan 2008, saat 21:30

Paylaş

Reply to This

Replies to This Discussion

lost film mi len? töbe töbe

Reply to This

Türkçe Dublaj duydum ben reklamlarında. Eğer doğruysa iyi olmaz. Orjinalindeki tadı vereceğini zannetmiyorum. :S

Reply to This

Süper olacak bende daha önce blogumda yazmıştım tabi asıl blogda değil neyse evet doğru duydunuz Türkçe dublaj

Reply to This

Nihayet çevremdeki lost sohbetine acayip acayip bakmaktan kurtulacağım... (Tabi biraz gecikmeli olacak ama olsun)

Reply to This

nisan ayında beyler bayanlar kablolu tv de de var

Reply to This

3 sezonunu izledim. 4. sezona daha geçemedim. Türkçe dublajın iyi olcağını düşünmüyorum. :S

Reply to This

Türk çe yayınlanmasından niye endişe duyuyorsunuzki altyazı takip etmekten kurtulurum

Reply to This

Endişe duymak değil bu aslında biraz zevk meselesi, örneğin ben birinin gerçek sesiyle filmi izlediğimde çok daha fazla zevk alırım. Tabi kişiden kişiye değişebilir bunlar.

Reply to This

Bende bayağı heyecanlandım yahu.. ilk bölümü için 14 milyon dolar harcanmış...,

Reply to This

Arkadaşlar önümüzdeki pazartesi 21.30'da haydi hayırlı olsun..

Reply to This

Hocam TNT güzel kanalda herzaman ki gibi dogan grubu iştiraki.. adamlar ücretsiz diye çıkıyor iki gün sonra şifreli oluyor. Tıpkı dsmart tamamen ücretsiz diye yola çıkıp sonra localar kurdukları gibi :) iyi pazarlama stratejisi..

İşi böyle milletin cebindeki paraya döküyorlar hemde paralı izlediğin kanalda reklamla filmleri kesiyorlar...

Sonrada kalkıp filmlerin indirrildiği siteleri dava ediyorlar...

Reply to This

türkçe dublajda fısıltıları nasıl çevirecekler acaba, sırf meraktan tekrar izleyeceğim.

Reply to This

• 1
  • 2

RSS

Hakkında

Mert Ulas Mert Ulas created this social network on Ning.

Create your own social network!

© 2009   Created by Mert Ulas on Ning.   Create Your Own Social Network

Badges  |  Sorun bildirin  |  Gizlilik  |  Terms of Service

Sign in to chat!