Daha önceki toplantılardan birisine katıldıysanız bu toplantıların ne denli samimi bir ortamda, keyifli ve faydalı geçtiğini biliyorsunuzdur. Katıl(a)madıysanız ve bilmiyorsanız işte size fırsat :)
6ncı toplantımızda Tasdix'den Nahide Hanım "İçeriğimizi nasıl koruruz?" ve e-kolay'dan Murat Kahraman Google Analytics başlıklı konuşmalar yapmışlardı.
Bu kez tıpkı ilk toplantımızda yaptığımız gibi yapmayı uygun gördük. Herhangi bir konuşmacı ya da sunumun olmayacağı bu toplantıda Taksimoda Cafe'de biraraya gelip, bloglarımızla, blog yazılarımızla, blog dünyasıyla ilgili görüşlerimizi paylaşacağımız, hoş ve faydalı paylaşımlar da bulunacağımız bir ortam olacağını düşünüyoruz ;)
Eğer bu keyifli ortama katılmak isterseniz 8 Mart 2008 cumartesi günü sizleri de Taksimoda Cafe'de görmekten büyük mutluluk duyarız.
Toplantının başlama saati 15:00 olarak belirlenmiştir.
Tüm blog yazarları ve okuyucularına açıktır, herkesi bekleriz ;)
Aşağıdaki line tıklayarak kaydınızı yapabilirsiniz.
Şu toplantının başlama saati biraz daha ileri alınamazmı acaba çok erken olmuş gibi geldi bana
malum o saatlerde çalışanlar bile vardır gelmek isteyipte gelemiyeceklerdir
ya ama çok geç bir duyuru oldu. benim bir istanbul gezim var o yüzden form doldurmadım bakalım ordan erken çıkarsam gelirim.
ama bundan sonra ay başında duyurmak lazım ...
Keşke baksaydın. Aslında buradaki duyuruda da yazılıyor Taksimoda Cafe'de diye. Önceden burada yapıldığı için buluşmalar sorun olacağını düşünmemiştik. Neyse sonrakine artık.