Türk Blog Yazarları

Üreten, tartışan ve paylaşan insanlar için sosyal ağ !

27 katılımlı şahane bir toplantıyı gerçekleştirdik bugün :). Aşağıdan ufak ayrıntıları edinebilirsiniz:

http://beyn.org/turk-blog-yazarlari-ankara-bulusmasi-oldu/

Tags: ankara, blog, tby, toplanti, turk, yazarlari

Paylaş

Reply to This

Replies to This Discussion

Barış ben de İzmir'de ilgi var gibi göründüğü için oradakini düzenleyeyim demiştim. Ama milletten ses çıkmadı. Umarım Ankara'daki farklı olur da yeterli katılım sağlanır. Bu TBY için önemli gerçekten. Kolay gelsin şimdiden

Reply to This

Üç katılımdayız şu an, tarihi değiştirdiğimizde (ki değişecek) Hakan Demiray (dmry) ve Hamdi Yaman (h-yaman) da gelebilecek. Şu anda başka blog yazarlarıyla konuşuyorum, olumlu gibi, olacak gibi :)

Peki TBY'nin kurucusu Mert Ulaş katılacak mı, asıl soru bu :)

Reply to This

O askerde şu anda katılabilir mi bilmiyorum. Kendin sorabilirsin, ayrıca Ankara'da Erhan Yakut'da katılabilir sanırım. Eğer yapabilirsen güzel olacağını düşünüyorum.

Reply to This

Ben tek başıma yapamam, yardım lazım :) Yer bulma konusunda yardımda bulunacaklar olursa şahane olur; Facebook'taki sayfaya yazdığım telefon numarasından ulaşılabiliyorum.

Reply to This

ben ve 2 arkadaşımda izmirden geleceğiz muhtemelen. mustafa türksavaş senle iletişime geçelim belki çok büyük katılım sağlanmasada orta halli bir buluşma ayarlayabiliriz.

Reply to This

ya ben hem istanbul da hem ankara'da yaşayan biri olarak buna sevindim, daha önceki istanbul buluşmalarında ankara'da olduğumdan katılamamıştım, gerçi şuan da istanbul'dayım ama olsun =)

Reply to This

8 kişiye çıktık (gencharitaci.net sahibi Facebook sayfasından kaydolmak yerine kişisel olarak bana bildirdi). Katılımlar devam ediyor ve etsin lütfen, İstanbul dışı lanetini kırmak için bir şekilde bir yerde daha TBY toplantısı yapmalıyız :)

Reply to This

Perşembe ve Cuma günleri dışında hemen hemen her gün katılabilirim. Katılmayı çok isterim, beni de listeye yazın.

Selamlar.
Kaan Fakılı
www.kaanfakili.com.tr

Reply to This

Kaan, Facebook kullanıyorsan oraya kaydolursan çok iyi olur, oradan takip ediyoruz katılanları.

Reply to This

Barış, Facebook kullanmıyorum. Geleceğimi bilin kâfi. :) Bir gelişme olursa ben yine bir şekilde öğrenirim. Senin siteyi de takip ediyorum zaten.

Reply to This

16 kişiye ulaştık, böyle giderse daha büyük bir yer bakmamız gerekecek Mücahit'le :).

Reply to This

İstanbul buluşmalarını geçecek miyiz bilmiyorum ama az önce 22 kişiye ulaştık! :)

Reply to This

RSS

© 2009   Created by Mert Ulas on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Sorun bildirin  |  Gizlilik  |  Terms of Service

Sign in to chat!