Barış ben de İzmir'de ilgi var gibi göründüğü için oradakini düzenleyeyim demiştim. Ama milletten ses çıkmadı. Umarım Ankara'daki farklı olur da yeterli katılım sağlanır. Bu TBY için önemli gerçekten. Kolay gelsin şimdiden
Üç katılımdayız şu an, tarihi değiştirdiğimizde (ki değişecek) Hakan Demiray (dmry) ve Hamdi Yaman (h-yaman) da gelebilecek. Şu anda başka blog yazarlarıyla konuşuyorum, olumlu gibi, olacak gibi :)
Peki TBY'nin kurucusu Mert Ulaş katılacak mı, asıl soru bu :)
O askerde şu anda katılabilir mi bilmiyorum. Kendin sorabilirsin, ayrıca Ankara'da Erhan Yakut'da katılabilir sanırım. Eğer yapabilirsen güzel olacağını düşünüyorum.
Ben tek başıma yapamam, yardım lazım :) Yer bulma konusunda yardımda bulunacaklar olursa şahane olur; Facebook'taki sayfaya yazdığım telefon numarasından ulaşılabiliyorum.
ben ve 2 arkadaşımda izmirden geleceğiz muhtemelen. mustafa türksavaş senle iletişime geçelim belki çok büyük katılım sağlanmasada orta halli bir buluşma ayarlayabiliriz.
ya ben hem istanbul da hem ankara'da yaşayan biri olarak buna sevindim, daha önceki istanbul buluşmalarında ankara'da olduğumdan katılamamıştım, gerçi şuan da istanbul'dayım ama olsun =)
8 kişiye çıktık (gencharitaci.net sahibi Facebook sayfasından kaydolmak yerine kişisel olarak bana bildirdi). Katılımlar devam ediyor ve etsin lütfen, İstanbul dışı lanetini kırmak için bir şekilde bir yerde daha TBY toplantısı yapmalıyız :)