Arkadaşlar blogumda yukarıda başlığını yazmış olduğum yazıya , iğrenç diyebileceğim, hakaret dolu bir yorum geldi. Uzun zaman oldu aslında ama ben yayınlamaya cesaret edemedim. Sizce ne yapmalıyım???
Bu tip yorumlar kimi zaman hepimizin yazılarına gelebiliyor. Eleştiriyle hakareti birbirine karıştıran fazlaca insan var. Yayınlamayıp sil, çok fazla da kafana takma ;)
Bencede kafana takma. banada bugün biri yorum yazmış. Site adresi olarakta iğrenç bi siteyi göstermiş.Çok kötü. Yazdığını yorumda saçma sapan birşey. Bakalım daha neler ile karşılaşcaz.
Ya saygı sınırı çoktan aşılmış.Uzun zamandır onaylamadım yorumu.Bir yandan herkes okusun diyorum, bir yandan böyle bir yorumu nasıl koyarım diyorum.karar veremedim anlayacağınız.
aman yaf (: ne takıyorsun öyle şeyleri , bu tür şeyler bu internetin doğasında var, o yüzden işte bizleri birbirine bağlayabiliyorken, başka gereksizleride aramıza katabiliyor,sorun olarak düşünme,aşman gereken bir olay die düşün ...
ben blogumda isketch oyunuyla ilgili bi yazı yazmıştım. çok ta tutuldu. isketch aramasında 1.sırada. ziyaretçi gelmiş bugün hiçbişey olmadığıhalde direkt küfürü basmış. hiçumursamıyorum bile. sildim.eleştirilere de açık ol. eğer küfürse hiç kendini üzme.