Türk Blog Yazarları

Üreten, tartışan ve paylaşan insanlar için sosyal ağ !

Arkadaşlar blogumda yukarıda başlığını yazmış olduğum yazıya , iğrenç diyebileceğim, hakaret dolu bir yorum geldi. Uzun zaman oldu aslında ama ben yayınlamaya cesaret edemedim. Sizce ne yapmalıyım???

Tags: yorum

Paylaş

Reply to This

Replies to This Discussion

Bu tip yorumlar kimi zaman hepimizin yazılarına gelebiliyor. Eleştiriyle hakareti birbirine karıştıran fazlaca insan var. Yayınlamayıp sil, çok fazla da kafana takma ;)

O yazının linkini de versen iyi olur aslında.

Reply to This

Bencede kafana takma. banada bugün biri yorum yazmış. Site adresi olarakta iğrenç bi siteyi göstermiş.Çok kötü. Yazdığını yorumda saçma sapan birşey. Bakalım daha neler ile karşılaşcaz.

Reply to This

Ya saygı sınırı çoktan aşılmış.Uzun zamandır onaylamadım yorumu.Bir yandan herkes okusun diyorum, bir yandan böyle bir yorumu nasıl koyarım diyorum.karar veremedim anlayacağınız.

Reply to This

yazının linkini veriyorum: http://aksitabraxas.blogcu.com/4208922/
yorumu halâ yayınlamadım.

Reply to This

aman yaf (: ne takıyorsun öyle şeyleri , bu tür şeyler bu internetin doğasında var, o yüzden işte bizleri birbirine bağlayabiliyorken, başka gereksizleride aramıza katabiliyor,sorun olarak düşünme,aşman gereken bir olay die düşün ...

sen yaparsın (:

Reply to This

çok kafama taktım ben bu işi :(

Reply to This

Arkadaşlara katılıyorum: direkt delete!

(:

Reply to This

1 aydır bekletiyordum hihihihihihiihiiiiiii

Reply to This

ben blogumda isketch oyunuyla ilgili bi yazı yazmıştım. çok ta tutuldu. isketch aramasında 1.sırada. ziyaretçi gelmiş bugün hiçbişey olmadığıhalde direkt küfürü basmış. hiçumursamıyorum bile. sildim.eleştirilere de açık ol. eğer küfürse hiç kendini üzme.

Reply to This

Herkesin dediği gibi kafana takma.

Zamanında bana da, tanıdıklarıma da çok yapıldı:

http://www.fikribol.com/donkisot/?p=61

Ayinesi iştir kişinin. Sen doğru bildiğini yap, gerisini boş ver ;)

Eğer birilerine gereğinden fazla önem gösterirsen kendilerini "önemli" zannederler.

Reply to This

çok terbiyesizler var yaa

Reply to This

İsmail Türüt'e ithafen yer alan eleştiriler çok mu ahlaki, çok mu terbiyeli?

Reply to This

RSS

© 2010   Created by Mert Ulas on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Sorun bildirin  |  Gizlilik  |  Terms of Service

Sign in to chat!