Daha önce gerçekleştirdiğimiz dört buluşmadan sonra beşinci buluşmamızın hepimiz için çok daha güzel ve verimli geçeceğine inanıyorum.
Yaklaşık bir ay önceden duyurusunu yapıyor olacağım ama herkesin buna göre planlarını yapmasını ve daha fazla katılımı sağlamış oluruz sanırım bu şekilde. Evet, 12 Ocak 2008 Cumartesi günü saat 16:00'da Taksim'de Taksimoda Cafe'de buluşuyoruz arkadaşlar :)
Bloglar ve reklam konusunda, Türk Blog Yazarlarıyla ilgili olarak ve daha pek çok konuda konuşup fikir alışverişinde bulunacağımız, sevdiğimiz, takip ettiğimiz blogların yazarlarıyla tanışıp hoş muhabbetler yapacağımız çok güzel bir buluşma daha bizleri bekliyor.
ya ne desem bilemiyorum daha kesin bir şey yo ama final zamanıma denk geliyor ama o gn için bile boş olursam kesinlile geleceğim ve zaten başvuruyu diğer ayarlanamayan için yapmıştım :)
offff. :( inşallah finallerden zaman olurda gelirim ...
finaller derdim olmazsa katılmak isterim yani eğlenceli olur kendi adıma,beyin fonksiyonları aynı tepkileri veren insanlarla birlikte olmaktan,hep biraz daha fazlasını sunmak derdinde olan başka kaç insan topluluğu var ?
Bir şey sorcam yaa bu fotoğraftakiler kim, keşke bilsek ben merak ettim zaten 12 Ocak'ta da gelemeyeceğim. Çok güzel bir şey bu yaa, çok sevdim ben, bir sonrakini merakla bekliyorum. =))
Valla bildiğim kadarıyla Mert (Alemdar) herkesi üşenmeyip isim isim etiketledi Flickr'da.
Yani flickr'dan gezinirsen en azından "ismen" öğrenebilirsin insanları.
"cismen" öğrenmek istersen her ayın ikinci Cumartesi'si yapılacak toplantılara mutlaka bekleriz ;)