Türk Blog Yazarları

Üreten, tartışan ve paylaşan insanlar için sosyal ağ !

Arkadaşlar bu cumartesi Aralık ayının ilk cumartesi günü yani bizim gelenekselleşmiş buluşma günümüz.

5. Geleneksel Türk Blog Yazarları Buluşmasına katılacak arkadaşlar lütfen bir an önce yazsınlar. Bu toplantıda bence bloglar ve reklam konusunu ele alabilir, bu konuda kendi aramızda beyin fırtınası yapabiliriz. Eminim bu konu pek çok kişinin ilgisini çekecektir.

Bence Taksimoda 'da devam ettirebiliriz ama başka bir önerisi olan varsa orayı da düşünebiliriz. Ama Çarşamba ya da Perşembe'ye kadar kesinleştirip ona göre burada duyuralım bunu. Yer belli olmadan da insanların kayıt yapabilmesi için kayıt formu yayına alınmalı. Yeni bir mekan belirlense bile bu yer Taksim'de olsun zaten.

Konu ve mekan hakkında benim düşündüklerim böyle. Herkes fikrini paylaşır ve daha fazla bir katılım sağlanırsa bence hepimiz için çok faydalı ve keyifli bir buluşma olacaktır bu.

Herkese iyi haftalar, cumartesi günü görüşmek üzere ;)

# Mert

Bence bugün ya da yarın buluşmayla ilgili tüm üyelere bir duyuru gönderirsen çok iyi olur. Hafta başından netleştirmekte fayda var bu konuyu.

# Volkan

Volkan en son değişiklikler yapacağını söylemiştin buluşmayla ilgili katılım formunda. Eğer işlerden fırsat bulup yapabildiysen o haliyle, olmadı eski haliyle insanların kayıt olması için yayına alırsan süper olur.

# Eray

Konunun reklam olmasını önerip senin gelmemen olmaz :) Bloglama.com'la ilgili gelişmeler, senin bloglar ve reklam konusundaki görüşlerin faydalı olacaktır.

Tags: istanbul, blog, blogyazarları, buluşma, buluşması, etkinlik, sosyal, yazarları

Paylaş

Bu tartışma için yanıtlama kapalı

Replies to This Discussion

Merhaba arkadaşlar,

Bence toplantı tarihi için en uygun tarih ayın 9unda ve öğle saatlerinde olacaktır. Bunun sebepleri:

1) Ayın 8inde webseminerleri olması
2) Ayın 8'inde akşam üzeri ise lig maçlarının oynanacak olması ve bunun getireceği trafik + mekan sorunları

Ayın 9'unda öğle saatleri bence en uygunu olacaktır. Bunun dışında bu toplantı da reklam ve blog konusundan ziyade benim de askere gidecek olmamdan dolayı Türk Blog Yazarları Yönetimi konularını konuşmak istiyorum zira bu konuları konuşmak için başka fırsatımız olmayabilir.

Bu buluşma sonunda site yönetimini devredebileceğim ve iş bölümü yapabilecek gönüllü üyeler bulmayı umut ediyorum.

Son olarak mekan konusuna karar verelim, biliyorsunuz geçen buluşmamızda TaksimOda'da fazla kalamadık maçlar başladığı için. BU sebeple maç yayını yapmayacak, daha fazla güneş alan bir yer bulunmasını öneriyorum. Bu toplantı için wifi ve projektör şart değil, sadece sessiz sakin ve geniş bir ortam bulunabilirse iyi olur. Mekana hemen bugün karar verilirse hemen sitede tanıtımını yapacağım buluşmanın.
Gördüğüm kadarıyla en büyük sorun toplantıları duyurma sorunu yaşıyoruz. Yer ve zaman konusu önemli olan bir unsur fakat onun üzerinde fazla durulması gereksiz görüyorum. Karasız kaldığımız süreyi de toplantıları duyurmak için kullanırsak ve toplantılarda ne konuşulacağı kesinleşirse katılım oranı yükselecektir.
Toplantı bu hafta yapılırsa kesinlikle 3-5 kişiden fazla olmaz çünkü daha yer tarih saat falan filan hiç bir şey belli değil bence 2 hafta sonrası için burda herşey belirlensin ve burdan üyelere toplu mail yollansın bir de bloglardan haber verilsin ...
yahu gelin benim evde toplanalim bari (:
ben gelemeyecegim ve sanirim bundan sonradakilerede katilamayacagim.
Herkese ii eglenceler
ee toplanıyor muyuz.

Aslında benim adaşın eve de rahat sığarız gibi görünüyor ;)

Şaka bir yana daha ileri bir tarihe ertelesek daha iyi olacak gibi geliyor bana.

Bu arada

http://www.linkibol.com/tby/

adresinden artık kimin hangi yorumu yaptığına da bakabiliyoruz.
TBY Etkinlik Takibi Uygulamasının 1.0.4.'üncü sürümü hayırlı uğurlu olsun :)
benim evde plazma da var, maçlarıda izleriz adaş. blog yazarlarının yönetim işini konuşmamız gerekiyor Mert in dediği gibi yani. Bu güzel ortamı devam ettirmek geliştirmek lazım bunun için oturup konuşalım derim ben, yakın zamanda.
valla ben affınıza sığınacağım salı günü askere gideceğimden cumartesi eşdost gelecek onları görmem lazım artık dönüşte katılırım beni unutmayın he =P
Merhaba Arkadaşlar,

Yarın toplantımız olmayacaktır.
Yanlış anlaşılmaya sebep olmamak için üyelerin email adresine bu akşam mail gönderilecek. Mail de toplantının nezaman yapılacağı da belirtilecektir.

İyi akşamlar.

RSS

Hakkında

Mert Ulas Mert Ulas created this Ning Network.

© 2009   Created by Mert Ulas on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Sorun bildirin  |  Gizlilik  |  Terms of Service

Sign in to chat!