Türk Blog Yazarları

Üreten, tartışan ve paylaşan insanlar için sosyal ağ !

Arkadaşlar bu cumartesi Aralık ayının ilk cumartesi günü yani bizim gelenekselleşmiş buluşma günümüz.

5. Geleneksel Türk Blog Yazarları Buluşmasına katılacak arkadaşlar lütfen bir an önce yazsınlar. Bu toplantıda bence bloglar ve reklam konusunu ele alabilir, bu konuda kendi aramızda beyin fırtınası yapabiliriz. Eminim bu konu pek çok kişinin ilgisini çekecektir.

Bence Taksimoda 'da devam ettirebiliriz ama başka bir önerisi olan varsa orayı da düşünebiliriz. Ama Çarşamba ya da Perşembe'ye kadar kesinleştirip ona göre burada duyuralım bunu. Yer belli olmadan da insanların kayıt yapabilmesi için kayıt formu yayına alınmalı. Yeni bir mekan belirlense bile bu yer Taksim'de olsun zaten.

Konu ve mekan hakkında benim düşündüklerim böyle. Herkes fikrini paylaşır ve daha fazla bir katılım sağlanırsa bence hepimiz için çok faydalı ve keyifli bir buluşma olacaktır bu.

Herkese iyi haftalar, cumartesi günü görüşmek üzere ;)

# Mert

Bence bugün ya da yarın buluşmayla ilgili tüm üyelere bir duyuru gönderirsen çok iyi olur. Hafta başından netleştirmekte fayda var bu konuyu.

# Volkan

Volkan en son değişiklikler yapacağını söylemiştin buluşmayla ilgili katılım formunda. Eğer işlerden fırsat bulup yapabildiysen o haliyle, olmadı eski haliyle insanların kayıt olması için yayına alırsan süper olur.

# Eray

Konunun reklam olmasını önerip senin gelmemen olmaz :) Bloglama.com'la ilgili gelişmeler, senin bloglar ve reklam konusundaki görüşlerin faydalı olacaktır.

Tags: istanbul, blog, blogyazarları, buluşma, buluşması, etkinlik, sosyal, yazarları

Paylaş

Bu tartışma için yanıtlama kapalı

Replies to This Discussion

bu defa katılım çok daha fazla olur inş. 4. çok zevkliydi ama yinede katılım daha çok olursa daha iyi olur ...

merakla ... bekliyorum ...
Malesef bu sefer gelemeyeceğim =)
tabi askerlik hazırlıkları var ondan olmalı ....

hayırlısı artık ne diyelim...
aynen oyle burak kardeş sınav gününe denk geliyor
Ümit Bey benim için de o tarih askerlik sınavına gireceğim güne denk gelmekte, acaba bir sonra ki haftaya mı yapsak?
Bir sonraki haftaya almak bence iyi olacak. Hem buluşmayı daha çok kişiye duyurup katılımı arttırmak için, hem de sizleri askere uğurlamak adına :)
eğer böyle ise ve gelecek hafta daha çok katılım olacaksa bence de sonraki hafta olması daha iyi olabilir...
Selam Ümit,

Kayıt formunu değiştirdim.

Buradan

http://www.linkibol.com/tby/

kaydolabilirsiniz (şu an aktif).

Bir de affınıza sığınarak tarihi 8 Aralık'a çektim.
1. birincisi o tarihe kadar ancak davetiyeler gönderilir, insanların haberi olur gibi geliyor.
1.5. bir buçuğuncusu, bu zaman zarfında biz de organize olup, bloglarımızdan bu olayı duyurur, daha çok kişiyi çekebiliriz.
2. ikincisi bu cumartesi kardeşimin doğumgünü -- askerden yeni geldi, gitmezsem olmaz di mi ama :)

@Mert ve Mert ve Eray
Uygulamanın raporlama kısmını değiştirmedim, onu da bu akşam hallederim (diye kendi kendimi şartlandırıyorum)

Sevgiler.
V.
Bu arada,

haftasonu bir iki şey daha ekleyeceğim forma; en önemlisi de "katılımcıların yorumları".

Onun için formu dolduranlar güzel yorumlarını eksik etmesinler ;)

Zaten blogcu demek, yorumcu demektir biraz da, öyle değil mi.

Sevgiler.
Kendime not:
bu eklentide yorumların yanısıra yorum yapanların blog isimlerine ve blog adreslerine de yer verilecek.
Bence tarihi 8 Aralık 'a çekmiş olman iyi olmuş ;)

Kardeşinin doğumgünü kutlu olsun şimdiden, nice mutlu ve sağlık yıllar diliyorum.
Teşekkürler Ümit.

RSS

Hakkında

Mert Ulas Mert Ulas created this Ning Network.

© 2009   Created by Mert Ulas on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Sorun bildirin  |  Gizlilik  |  Terms of Service

Sign in to chat!