Türk Blog Yazarları

Üreten, tartışan ve paylaşan insanlar için sosyal ağ !

Öncelikle herkese merhabalar Bu hafta sonu Turk Blog Yazarlarının 4. buluşmasında bende vardım çok güzel bi toplantıydı gerçekten ancak ; üzücü olan kısmı 900 küsür üyesi olan bir sosyal ağa sahip bu topluluktan sadece 20 kişi toplanmış olmasıydı .
Bunun belli nedenleri var muhakkak herkesin istanbulda ikamet etmiyor olması başlıca nedenlerden bence .
Bu yazıyı da o yüzden yazıyorum Acaba Bu toplantılar il il gerçekleştirilemez mi misal il başkanları seçilir ve organize bir şekilde bu toplantılar gerçekleştirilebilinir.
Görüşlerinizi paylaşırsanız bu bir ilk adım olabilir Sevgi ile kalın
Başak ÖLMEZ

Paylaş

Reply to This

Replies to This Discussion

"
mantıklıdır ancak bu tür sosyaleşme ortamlarını insanlar tuhaf bulmakta.. sanal evrende dialog kurmak kolay da insanlar yüz yzüe gelince kitleniyolar ..örn:
-selam ben falanca nickli kişi..
- ehehe evet evet benim nikim de şu..
"

Bence güzel bir şey. Nickleriyle tanıdığımız insanların gerçek hayatta nasıl olduklarını; sanal kimliklerinin gerkçek karakterleriyle ne kadar örtüştüğünü görüyorsunuz.

Ben şahsen takip ettiğim blogların yaratıcılarıyla tanışmaktan memnun oluyorum.
TBY toplantılarında ciddi dostlar kazandım.

Sevgiler.

Reply to This

Bence güzel bir şey. Nickleriyle tanıdığımız insanların gerçek hayatta nasıl olduklarını; sanal kimliklerinin gerkçek karakterleriyle ne kadar örtüştüğünü görüyorsunuz.

Ben şahsen takip ettiğim blogların yaratıcılarıyla tanışmaktan memnun oluyorum.
TBY toplantılarında ciddi dostlar kazandım.

Sevgiler.

Dost kazanma konusuna elbette şüphe yok, ben de bu tür sosyal aktiviteler sırasında çok insanla tanıştım ve halen görüştüklerim var. Ancak genel bakış açısı bu.
Önyargsızsız yaklaşım olursa bu tür faliyetler pek eğlenceli geçmekte.

Reply to This

• 1
  • 2

RSS

Hakkında

Mert Ulas Mert Ulas created this social network on Ning.

Create your own social network!

© 2009   Created by Mert Ulas on Ning.   Create Your Own Social Network

Badges  |  Sorun bildirin  |  Gizlilik  |  Terms of Service

Sign in to chat!