Türk Blog Yazarları

Üreten, tartışan ve paylaşan insanlar için sosyal ağ !

Öncelikle herkese merhabalar Bu hafta sonu Turk Blog Yazarlarının 4. buluşmasında bende vardım çok güzel bi toplantıydı gerçekten ancak ; üzücü olan kısmı 900 küsür üyesi olan bir sosyal ağa sahip bu topluluktan sadece 20 kişi toplanmış olmasıydı .
Bunun belli nedenleri var muhakkak herkesin istanbulda ikamet etmiyor olması başlıca nedenlerden bence .
Bu yazıyı da o yüzden yazıyorum Acaba Bu toplantılar il il gerçekleştirilemez mi misal il başkanları seçilir ve organize bir şekilde bu toplantılar gerçekleştirilebilinir.
Görüşlerinizi paylaşırsanız bu bir ilk adım olabilir Sevgi ile kalın
Başak ÖLMEZ

Paylaş

Reply to This

Replies to This Discussion

kesinlikle Başak'a katılıyorum bende .. toplantının il il düzenlenmesi daha mantıklı gibi zaten de türk blog yazarları kapasitesi 900 kişi sanıyorum ki Türkiye'de pek çok ilde farklı ve güzel toplantılar olucaktır :)

Reply to This

Güzel bir düşünce ama kısmen uygulaması zor. Geçenlerde Ankara Buluşması konuşuluyordu o bile tam olarak ayarlanamadı. Belki 3-4 büyük ilde olabilir ama ciddi bir organizasyon lazım. ahmet'in de dediği gibi 900 üye aktif de değil maalesef. Olsa güzel olur, keşke diyorum. Daha önce de belirttiğim gibi eğer ayarlanması istenirse ben de yardımcı olmaya çalışırım Ankara'daki için. Sevgiler...

Reply to This

Kesinlikle katılıyorum. İstanbul tamam da diğer şehirlerimiz biraz üvey evlat gibi kalıyor.
Ama nasıl olacak , nasıl organize edilecek merak ediyorum.
Umarım bir hal çare bulunur...
Ayrıca Ahmet ve Sertalp'in dediklerine de katılıyorum.
Ortak bir ilgiye sahip olmadığı kişilerle nasıl haşır neşir olabilir kişiler orası da var
ama ortak nokta TBY oluyor toplantıya katılanlar için zaten.
Ayrıca merak etmeyin , mutlaka paylaşacak, konuşacak ve hatta
tartışacak bir şey bulunabilmesi mümkün böyle keyifli ortamlarda....

Reply to This

Arkadaşlar yeterli talep olursa ve düzenlemek isteyen bulunursa tabi ki diğer illerde de düzenlenir ama İzmir Buluşmaları grubunda 13 kişi var ama toplantı tarihi bile belirlenince ses çıkmıyor ki İstanbul gibi bir şehirde bile ancak 20 blogcu buluşuyor vahim olan durum bu bence asıl bu konuşulmalı

Reply to This

izmirde olursa eğer severek katılabilirim bende

Reply to This

İzmir buluşmaları grubu var. Oraya katılıp, "kesin gelirim" diyenlerin sayısı artmalı...

Reply to This

Al sana yapılacak bir iş daha,

etkinik takip formunu birden fazla il için de aktif hale getirmek lazım anlaşılan:

Örneğin http://www.linkibol.com/tby/

istanbul buluşmasındaki katılımcıların kayıt ortamı olur

http://www.linkibol.com/tby/izmir/ (adres şu an aktif değil)

izmir buluşmasındaki katılımcıların kayıt ortamı olur

Bence fena olmaz.
Bunu da yapılacaklar listeme ekliyorum.

Düşünceleriniz?

TBY İzmir organizatörü Mustafa'ya selamlar.

Reply to This

Kayıt formu için buradan buyrunuz:

http://www.linkibol.com/tby/izmir/

Reply to This

Sağol Volkan Abi'de İzmir'de buluşma olsun diyen 10dan fazla kişi gördüm ama buluşma olacağı zaman ancak 1 2 kişi cevap veriyor. Yani İzmir'de olması zor gibi :( Ayrıca Aralık buluşması ne zaman İstanbul'da?

Reply to This

Ona da ayın 9'u gibi karar vereceğiz.
Muhtemelen bir sonraki ayın ilk pazarı, ya da ikinci cumartesisi olur.

Reply to This

İzmir için çalışan arkadaşlara kolay gelsin. Ben de Bursa'da bir organizasyon düzenlemek istiyorum, Bursa'dan yazan blogcularla bir toplantı düzenlemek eminim katılımcıların yararına olacaktır. Bakalım, kaç kişi bulabileceğiz? Umarım altından kalkabiliriz..

Reply to This

mantıklıdır ancak bu tür sosyaleşme ortamlarını insanlar tuhaf bulmakta.. sanal evrende dialog kurmak kolay da insanlar yüz yzüe gelince kitleniyolar ..örn:
-selam ben falanca nickli kişi..
- ehehe evet evet benim nikim de şu..
gibi.. tuhaf oluyo.. denemiş bir deneyimdir.. sözlükten biliyorum

Reply to This

RSS

Hakkında

Mert Ulas Mert Ulas created this Ning Network.

© 2009   Created by Mert Ulas on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Sorun bildirin  |  Gizlilik  |  Terms of Service

Sign in to chat!