Merhaba;
Daha dün üye oldum. Sağolsun 2 arkadaş beni arkadaş olarak davet etmiş. Ama ne kadar uğraştımsa hata verdi. Çağrıyı yapan kişilere de ilgisiz bir insan gibi görünmek istemiyorum.
Merhaba Mesut, sayfanin sol ust kosesinde arkadas taleplerini gosteren bir ikon var, ona tiklayip accept dersen kabul etmesi gerekir. Nasil bir sorunla karsilastin? (bir de firefox kullanmak daha iyi sonuc veriyor)
Merhaba;
Öncelikle hızlı cevap için teşekkür ederim.
You have 2 friend request!
Click here to view your friend requests.
Yazısını görüyorum. Tıklıyorum ama herhangi bir tepki vermiyor. Firefox 2.0.3 kullanıyorum.
Ben kabul edemiyorsam bari ben davet edeyim diye düşündüm.
Onda da aynı şeyi yapıyor. IE 7 de done with error uyarısı var sol alt köşede.
Hmm sayfam kismina gidip oradan kabul etmeyi deneyin. En kotu firefox da cookieleri silin ve restart yapin, guvenlik ayarlarinizdan cookie seceneklerini kontrol edin ve bir kere daha deneyin. Gene olmazsa bana bildirin ben de NING servisine sorunu iletirim.
o tepede ki alan benim firefoxumun kitenmesine neden oluyor. bu nedenle, sadece bu sayfa için ie kullanmak zorunda kalıyorum. sebebine gelince direk kitlediği için hiç bir uyarı mesajı ile karşılaşmıyorum. çözüme gelince de, ctrl+alt+del kombinasyonu ilaç gibi geliyor.
Üzgünüm arkadaşlar. FF ve IE ile ayrı ayrı defalarca denedim. Şu an 4 arkadaşlık çağrısı beklemede. KAbul et diyorum tepki vermiyor. Umarım arkadaşlar burayı takip ediyorlardır. Olayın benden kaynaklanmadığını anlarlar.
Evet bir şekilde düzeltme yapıldı zannedersem. Bu akşam tekrar denediğimde oldu. Şu an arkadaş listemde 6 kişi oldu :)
Teşekkürler tüm arkadaşlarıma...