Türk Blog Yazarları

Üreten, tartışan ve paylaşan insanlar için sosyal ağ !

Artık iyice yükselen terör eylemleri kapsamında Türk Blog Yazarlarının tepkisini dile getirmek adına "Teröre karşı kalem" kampanyası aklıma geldi. Amaç tıpkı Blog Action Day'de olduğu gibi belirlenen bir gün de katılan tüm türk blog yazarları terör hakkında yazmasını sağlamak böylelikle tepkimizi dile getirip gündem oluşturmak olacaktır.

Öncelikle kampanyanın yeterince duyurulması amacıyla 1 aylık bir süre konmalı bence, bu sebeple 17 Kasım Cumartesi gününü uygun gördüm ben.

Katılan arkadaşların sadece "Terörü lanetliyoruz, şehitler ölmez" gibi cümlelerle değil, kendi kişisel görüşlerini içeren, tıpkı bir kompozisyon yazar gibi kendi duygularını, yaşadıklarını paylaşması asıl amacımız olmalıdır. Örneğin terörle yüzyüze gelmiş, yakınını teröre kurban vermiş arkadaşlarımız varsa bunları, kendi gözlemleriye neler hissettiklerini paylaşabilirler veya kimi arkadaşlarımız terörü sonlandırmak için ne gibi önlemler alınabileceği hakkında yazabilirler, Türkiye 'de terörün geçmişi hakkında tarihsel süreç incelenebilir ve bunun gibi çeşitli yönlerden terörü konusu enine boyuna irdelenebilir.

Kampanya için acilen bloglarımıza koymak üzere destek grafikleri hazırlanır ve kampanya bir çok alanda tanıtılabilir.

Ben kampanyayı hemen başlatmak istiyorum ama süreci birlikte oluşturmak istedim, bu sebeple fikirlerinizi aldıktan sonra hemen anasayfadan tanıtımını yapabiliriz.
Yorumlarınızı ve fikirlerinizi lütfen cevap olarak yazınız.

Tags: blog, kalem, kampanya, kampanyası, karşı, teröre, türk, yazarları

Paylaş

Reply to This

Replies to This Discussion

arkadaşlar artık bu olayın bugün yarın karara bağlanması şart 17 kasımda yazıyor muuyuz bloglarımızı??? Benim metni hazırlamam sanırım uzun sürecek ingilizce düşünüyorum o yüzden...

Reply to This

destekliyoruz

Reply to This

RSS

© 2009   Created by Mert Ulas on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Sorun bildirin  |  Gizlilik  |  Terms of Service

Sign in to chat!