Türk Blog Yazarları

Üreten, tartışan ve paylaşan insanlar için sosyal ağ !

Artık iyice yükselen terör eylemleri kapsamında Türk Blog Yazarlarının tepkisini dile getirmek adına "Teröre karşı kalem" kampanyası aklıma geldi. Amaç tıpkı Blog Action Day'de olduğu gibi belirlenen bir gün de katılan tüm türk blog yazarları terör hakkında yazmasını sağlamak böylelikle tepkimizi dile getirip gündem oluşturmak olacaktır.

Öncelikle kampanyanın yeterince duyurulması amacıyla 1 aylık bir süre konmalı bence, bu sebeple 17 Kasım Cumartesi gününü uygun gördüm ben.

Katılan arkadaşların sadece "Terörü lanetliyoruz, şehitler ölmez" gibi cümlelerle değil, kendi kişisel görüşlerini içeren, tıpkı bir kompozisyon yazar gibi kendi duygularını, yaşadıklarını paylaşması asıl amacımız olmalıdır. Örneğin terörle yüzyüze gelmiş, yakınını teröre kurban vermiş arkadaşlarımız varsa bunları, kendi gözlemleriye neler hissettiklerini paylaşabilirler veya kimi arkadaşlarımız terörü sonlandırmak için ne gibi önlemler alınabileceği hakkında yazabilirler, Türkiye 'de terörün geçmişi hakkında tarihsel süreç incelenebilir ve bunun gibi çeşitli yönlerden terörü konusu enine boyuna irdelenebilir.

Kampanya için acilen bloglarımıza koymak üzere destek grafikleri hazırlanır ve kampanya bir çok alanda tanıtılabilir.

Ben kampanyayı hemen başlatmak istiyorum ama süreci birlikte oluşturmak istedim, bu sebeple fikirlerinizi aldıktan sonra hemen anasayfadan tanıtımını yapabiliriz.
Yorumlarınızı ve fikirlerinizi lütfen cevap olarak yazınız.

Tags: blog, kalem, kampanya, kampanyası, karşı, teröre, türk, yazarları

Paylaş

Reply to This

Replies to This Discussion

isik kapatma eylemini desteklemeyecegimi bildiren 13 kisiden biri oldum. neden desteklemiyorum cunku iki nedeni var;

birincisi; isik kapatma eylemlerini cocuk eglencesine donusturuyoruz. seviyeyi asiyoruz. bir dakika isiklar kapali kalsa gercekten hos olabilir belki ama biz acip kapatiyoruz, kornalar, tencereler... bir dakika saygi durusunda bulunamiyoruz.

ikinci ve aslinda en onemlisi; kendince nedenleri olan ya da bilmediginden desteklemeyen kisilere "ocu" muamelesi yapiliyor. bir butun olmamiz gereken bir donemde, ayrilik olusturmaya gerek yok.

not: bir de sitedeki metin cosku ile yazilmis, mumkunse bir daha gozden gecirip turkce hatalarini duzeltirseniz cok guzel olur ;)

Reply to This

Teşekkür ediyorum,
Peki siz neler önerebilirsiniz? Sizce birlik olarak neler yapabiliriz? O şekilde tepkimizi gösterebiliriz. Düşüncelerinizi bekliyorum.

Reply to This

Site karatmaktan , ışık kapatmaktan akıllıca ama yinede ne işe yararki demeden geçemiyorum.Yinede kamuoyunun önemi büyüktür.Teröristlere gerilla denmesi sinirimi çok bozdu .
Tavsiyem Türk Blog yazarları tarafından bir domain alınması blogcuların yazdıkları yazılarda bu siteye link vermesidir.Bu Sitedede yazarların yazdıklarına linkler ve bölümler buluabilir.
Yazınızı İnsanlara ulaştırmak için anahtar kelimleri akıllıca seçin böylece yazdıklarınız daha çok insanın kullandığı aramalarda listelenecektir !

Terörle İlgili Türkçe Anahtar Kelimeler
ab terör, abd terör, amerika, anti teror, black teror, dünya terör, makale terör, pkk, pkk teror, terör, terör fotoğrafları, terör görüntüleri, terör haber, terör hakkında, terör ile ilgili, terör medya, terör nedir, terör pkk, terör resimleri, terör resmi, terör saldırıları, terör saldırısı, terör tarihi, terör türkiye, terör örgütleri, terör örgütü, terörist, türk terör, türkiyede terör,

Pkk İle İlgili Türkçe Aramalar
1992 pkk, 1993 pkk, 2006 pkk, 27 kasım pkk, abd pkk, ahmet kaya pkk, anti pkk, biji pkk, biji pkk gerilla, bim pkk, bingöl pkk, diyarbakır pkk, erzincan pkk, hacklenen pkk siteleri, ibne pkk, ibrahim tatlıses pkk, kahrolsun pkk, piç pkk, pkk, pkk anlamı, pkk apo, pkk ateşkes, pkk açılımı, pkk baskınları, pkk baskını, pkk bayragı, pkk bayrağı, pkk belgeseli, pkk cesetleri, pkk com, pkk eylem, pkk eylemleri, pkk forum, pkk foto, pkk fotografları, pkk fotoları, pkk fotoğrafları, pkk gercegi, pkk gerceği, pkk gerila, pkk gerilla, pkk gerilla resimleri, pkk gerillaları, pkk gerçegi, pkk gerçekleri, pkk gerçeği, pkk görüntüleri, pkk haber, pkk haberleri, pkk hack, pkk hakkında, pkk hpg, pkk hpg güzel sözler, pkk ile mücadele, pkk ile çatışma, pkk itirafları, pkk itirafçıları, pkk itirafçısı, pkk kadek, pkk kamp, pkk kampları, pkk kampı, pkk katliam, pkk katliam resimleri, pkk katliamları, pkk katliamı, pkk kongra gel, pkk kongragel, pkk kongre, pkk kongre gel,

Yabancı Aramalarda Pkk

10 program pkk, anti pkk, apo pkk, bim pkk, bond pkk, collins pkk, erdogan pkk, hakkari pkk, haseo pkk, haseo the pkk, history of pkk, history of the pkk, howard dean pkk, hpg pkk, ibu ibu pkk, ibu pkk, iran pkk, james bond pkk, java pkk, java pkk question, joseph ralston pkk, kontraktor pkk, kurdish pkk, kurdish workers party pkk, kurdistan workers party pkk, lesen pkk, logo pkk, mcallester and pkk, ocalan pkk, pkk, pkk 1, pkk 2006, pkk activities, pkk ateskes, pkk attack, pkk attacks, pkk bayragi, pkk builders, pkk cease fire, pkk ceasefire, pkk chemical, pkk class a, pkk com, pkk com my, pkk dki, pkk edu, pkk edu com, pkk edu com my, pkk edu my, pkk fighters, pkk flag, pkk flagge, pkk gercegi, pkk gerilla, pkk gerçeği, pkk gov, pkk gov my, pkk history, pkk hpg güzel sözler, pkk in iraq, pkk in turkey, pkk indonesia, pkk iraq, pkk is, pkk kadek, pkk kelas f, pkk kongra gel, pkk kurd, pkk kurdistan, pkk kurds, pkk l, pkk leader, pkk lighting, pkk malaysia, pkk mecd, pkk mecd gov, pkk mecd gov my, pkk members, pkk music, pkk nedir, pkk net, pkk news, pkk online, pkk org, pkk pictures, pkk products, pkk puk, pkk rebels, pkk resimleri, pkk resurrection, pkk s, pkk sabah, pkk sabah edu, pkk sehitleri, pkk siteleri, pkk sitesi, pkk sorunu, pkk tarihi, pkk teror, pkk terror, pkk terrorism, pkk terrorist, pkk terrorist group, pkk terrorist organization, pkk terrorists, pkk terör, pkk terörü, pkk timeline, pkk turkey, pkk vejin, pkk video, pkk war, pkk website, pkk wiki, pkk şehitleri, program pkk, psw generic2 pkk, pusat khidmat kontraktor pkk, ralston pkk, saddam pkk, summit pkk, thai summit pkk, the pkk, turkey and pkk, turkey and the pkk, turkey kurds pkk, turkey pkk iraq, turkish pkk, ultimate pkk, us pkk, walter pkk, walther pkk, what is pkk, www pkk, www pkk com, www pkk com my, www pkk edu, www pkk edu com, www pkk edu my, www pkk gov, www pkk gov my, www pkk mecd gov, www pkk mecd gov my, www pkk org, www pkk sabah, www pkk sabah edu, www pkk sabah edu my, www users aber ac uk pkk ibs research jasmonates htm,

Yabancı Aramalarda Terrorism

about terrorism, acts of terrorism, american terrorism, american terrorist, american terrorist lyrics, anti terrorism, anti terrorism act, anti terrorism bill, anti terrorism crime and security act, anti terrorism force protection, anti terrorism laws, anti terrorism legislation, anti terrorism training, anti terrorist, articles on terrorism, bio terrorism, biological terrorism, causes of terrorism, celebrity terrorist, combating terrorism, counter terrorism, counter terrorism blog, counter terrorism unit, counter terrorist, counter terrorist unit, cyber terrorism, define terrorism, definition of terrorism, domestic terrorism, domestic terrorist, eco terrorism, effects of terrorism, faces of global terrorism, fight against terrorism, fight terrorism, fighting terrorism, fighting terrorism since 1492, global terrorism, global war on terrorism, global war on terrorism expeditionary medal, global war on terrorism medal, global war on terrorism service medal, history of terrorism, impact of terrorism, international terrorism, iraq terrorism, iraq terrorist, islam and terrorism, islam terrorism, islamic terrorism, islamic terrorist, london terrorist, lupe fiasco american terrorist, most wanted terrorist, muslim terrorism, muslim terrorist, narco terrorism, new terrorism, nuclear terrorism, patterns of global terrorism, piracy funds terrorism, prevention of terrorism, prevention of terrorism act, religious terrorism, state sponsored terrorism, state terrorism, stop terrorism, suicide terrorism, terrorism, terrorism act, terrorism act 2000, terrorism act 2005, terrorism act 2006, terrorism and political violence, terrorism articles, terrorism attack, terrorism attacks, terrorism bill, terrorism definition, terrorism history, terrorism in america, terrorism in india, terrorism in iraq, terrorism in the us, terrorism information, terrorism insurance, terrorism law, terrorism laws, terrorism legislation, terrorism news, terrorism prevention, terrorism quotes, terrorism research, terrorism risk insurance act, terrorism statistics, terrorism studies, terrorism threat, terrorism timeline, terrorism training, terrorist, terrorist act, terrorist activities, terrorist activity, terrorist acts, terrorist alert, terrorist attack, terrorist attacks, terrorist attacks upon, terrorist beheading, terrorist bombings, terrorist cells, terrorist financing, terrorist game, terrorist games, terrorist group, terrorist groups, terrorist handbook, terrorist list, terrorist media, terrorist names, terrorist organisations, terrorist organization, terrorist organizations, terrorist takedown, terrorist takedown covert operations, terrorist targets, terrorist threat, terrorist threats, terrorist training, terrorist video, terrorist videos, terrorist watch, terrorist watch list, terrorist websites, terrorists, the terrorist, the unknown terrorist, the war on terrorism, types of terrorism, unknown terrorist, us terrorism, war against terrorism, war and terrorism, war on terrorism, war on terrorism 2, war on terrorism game, war terrorism, what is terrorism, why terrorism, world terrorism,

Daha Fazla Anahtar kelimeye buradan ulaşın

Reply to This

kampanya başladığı gibi katkıda bulunmak için yazı göndereceğim.
düşünceli bir kampanya olacaktır mutlaka...
iyi çalışmalar

Reply to This

bence iyi düşünülmüş bi kampanya. şunu belirtmek isterim ki, 1 ay beklemek yerine süreyi kısaltıp (1 ya da 2 hafta olabilir) yazılarımızı hazırladıktan sonra belirlenen bi tarihte yayınlamamız konuyu gündemde tutacak, unutulmasının önüne geçecek ve sürekli hatırlanmasını sağlayacaktır.

17 kasımı beklemek taraftarı değilim. sürenin kısaltılmasını öneriyorum.

hepimizin başı sağolsun.

Reply to This

İlk önce böyle önemli bir girişime önayak olan Mert kardeşime ve değerli yorumları ile duyarlılıklarını belirten blog yazarlarına teşekkür ederim şunu ifade etmeliyimki Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaktan gurur duyan ay yıldızlı bayrağımı bayrağı bilen Türkiye Cumhuriyeti toprak bütünlüğüne sahip çıkan kürt kardeşlerimizi rencide etmiyecek her türlü oluşuma benden tam destek.
Türk blog yazarlarının şu an için gördüğüm kadarı ile 902 değerli üyesi var bu üyelerdende takip ettiğim kadarı ile blog dünyasında etkili blogcular var daha doğrusu Türk blog yazarları ses getirecek bir güç neden bu güç Türk blog yazarları imzalı ortak bir deklarasyon yayınlamıyor bu ortak bildiriyi Türkçe ve diğer dillerde bloglarımızada verebiliriz 17 kasım tarihi çok uzun bir süre en azından anında net bir başlangıç yapmış oluruz diğer çalışmalar,projeler ve fikir alışverişleri ile 17 kasım tarihinde ne oluşturabildiysek onuda o gün yaşama geçiririz.
Tüm Şehitlerimize Yaradandan Rahmet ve Türk Blog Yazarlarınada Saygılarımı Sunuyorum.

Reply to This

Buyrun siz de bu yazımı okuyun !
Başlık : 4 Gün, Kara Gün
Adres : http://www.knbykl.org/calismalarim/KnbykL/4-gun-kara-gun.html

Reply to This

Merhaba Arkadaşlar,

Ülkemiz çok zor bir süreçten geçiyor. Birkaç hafta önce verilen 13 şehitten sonra geçen gün aldığımız 12 şehitimizin haberiyle tekrar yasa boğulduk.

,Bu kadar kişinin burada toplanıp tepkilerini göstermek için etkili bir yol aramaları çok hoş. Ama bence ortaya çıkarılacak bu projede kendi derdimizi kendimize anlatmaktan çok daha öteye gitmeliyiz. Biz zaten biliyoruz PKK nedir?, Ne için kan döker?, Güneydoğu’da daha kundağındaki bebeği katleden kimdir? Var mı aramızda son 3 gün içinde PKK ve şehitlerimizle ile ilgili 10’dan az gazete yazısı okuyan, internette 50’den az yazı, haber ve yorum okuyan, 5 saatten daha az konuyla ilgili haber seyreden, gazete ve televizyonda 10’dan az farklı uzmandan konuyu dinleyen, 20’den az arkadaşıyla terörü lanetleyen konuşma yapan.

Eğer kalıpların dışına çıkamazsak her zaman ki gibi kendi derdimizi kendimize anlatmanın dışına çıkamayız. Sanıyor musunuz ki PKK’lılar bizim yazılarımızı okuyunca silah bırakıp teslim olacak, PKK’ya katılıp dağa çıkmayı düşünen beyni yıkanmış gençler fikirlerini değiştirecek, evladını kaybedenlerin ailelerinin acıları dinecek veya daha az şehit vereceğiz. Zaten televizyonlar basbas bağırıyor, gazetelerde manşetler teröre lanet yağdırıyor, Türkiye’nin her yerinde binlerce insan kendiliğinden sokağa dökülüyor.

Bence bir başka bir şey olmalı bizim yapmak istediğimiz. Amerikalı Amy de öğrenebilmeli nedir bu PKK, İskoçyalı Hannah da bilmeli ne yapar bu PKK, Slovakyalı Lydia da öğrenmeli kimdir bu İmralı’da yatan bebek katili. Ayşe, Fatma, Hasan, Hüseyin, Mert, Olcay zaten biliyor bunların cevabını. Önemli olan Amy’lere, Hannah’lara, Lydia’lara anlatabilmek derdimizi.

Biz Türkler olarak suçu hep başkalarında aramaya alışmışız. Eğer şu an neredeyse bütün dünya bizi Kıbrıs’da işgalci görüyorsa, gene bir o kadarı bizi 100binlerce Ermeni’nin ölümünden sorumlu tutuyorsa ayrıca gene bir o kadarı Güneydoğu’da ki Kürtlerin zulüm gördüğünü düşünüyorsa suç onlarda mı yoksa hala bir türlü derdini başkalarına anlatmayı öğrenemeyen biz Türk’lerde mi?

Bir başka bir şey olmalı bizim yapacağımız tencere tavadan daha fazla ses çıkarmalı bir vurduğumuzda ta Alaska’dan duyulmalı sesi, lambaları kapatıp açmaktan daha dikkat çekici olmalı ta Japonya’dan fark edilebilmeli düğmeye bastığımızda, basit bir blog yazısından daha ötesi olmalı bir tıkla milyonlara ulaşabilmeli. Ama bu milyonlar bizim kendi milyonlarımız olmamalı. Bizim hedefimiz Amerikalılar, İngilizler, Fransızlar, İtalyanlar, Japonlar, Ruslar kısacası tüm dünya olmalı. Tüm dünya öğrenmeli vatanı için kanını seve seve akıtan Mehmetciklerimizin hikayesini. Bir başka bir şey olmalı bizim yapacağımız bloglarımıza Türk bayrağı, siyah şerit koymanın ötesine gitmeli.

Hadi arkadaşlar inanın çok daha iyisini yapabiliriz. Ama ilk başta buna kendimiz inanmalıyız. Göreceksiniz burada şu an sadece 20-30 kişinin tartıştığı şeye birkaç gün sonra 100lerce kişi katılacak. Bence biz elimizdeki gücün farkında değiliz. Anlattığınız şeylerin hepsine katılıyorum ama biz çok daha iyisini yapabiliriz. Biz burada sadece bir avuç insan olabiliriz ama bence ülkemizin en elit kitlesini temsil ediyoruz. Hepimiz bir araya geldiğimizde klavyemizle, kalemimizle, dilimizle binlere, 100binlere, milyonlara ulaşabiliriz. Ama iş ne bizim sağdan soldan derlediğimiz terörizm ile ilgili, pkk ile ilgili yazılarla ne onları tarzancamızla çevirdiğimiz İngilizce yazılarla, ne de onları Google’nın çevirmeni ile çevirdiğimiz Almanca yazılarla olur.

Eğer gerçekten böyle bir şey yapmak istiyorsak bence biraz oturup düşünmeliyiz. Şu an herkes üzgün, herkes gergin ama eğer ortaya gerçekten ülkemiz için faydalı bir proje çıkarmak istiyorsak biraz sakin olup düşünmeliyiz. Göreceksiniz ortaya ne kadar güzel fikirler çıkacak.

Benim kafamda şimdiden bir şeyler canlanmaya başladı bile . 1-2 saat içinde kafamdakileri toparlayıp burada yazmaya çalışacağım. Ayrıca yazı da biraz uzun olmuş galiba kusura bakmayın.

Şimdilik Hoşcakalın
Böyle bir konuyu buraya taşıy

Reply to This

Arkadaşlar benim kafamdaki proje şu.

Ben bu işin ne bizim sağdan soldan derlediğimiz terörizm ve pkk ile ilgili yazılarla ne onları tarzancamızla çevirdiğimiz İngilizce yazılarla, ne de o tarzancamızla çevirdiğimiz yazıları da Google’nın çevirmeni ile çevirdiğimiz Almanca yazılarla olacağını düşünüyorum. Bizim gerçekleştireceğimiz proje çok daha profesyonel olmalı. Bu nedenle yazılar alanında uzman kişiler tarafından yazılıp, alanında uzman çevirmenler tarafından diğer dillere çevrilmeli. Ve bu diller sadece İngilizce, Almanca değil bunlara ek olarak Fransızca, İtalyanca, Arapça, İspanyolca, Rusça gibi diller de olmalı.

Ayrıca proje sadece PKK ve terör konusunu değil bizim kendimizi anlatamadığımız Ermeni meselesi, Kıbrıs sorunu gibi konuları da kapsamalı. Çünkü bence bizim en büyük sorunumuz uluslararası arenada kendimizi yeterince iyi anlatamamız.

Bizim yapmamız gereken ilk başta derdimizi anlatabileceğimiz bir platform oluşturmak. Bu platformda biz kimiz, ne yapmak istiyoruz, bize nasıl destek olabilirsiniz şeklinde başlıklar öne çıkarılıp bize yardımcı olabilecek daha fazla kişiye ulaşmaya çalışacağız. Projenin 4 tane grup olacak.

1. Beyin Takımı
Bu grup projenin gidişatına yön verecek. Beraber çalışılacak gönüllü yazar ve çevirmenleri seçecek. Çevrilmesi gereken yazıların seçimini yapacak, yazarın da onayını alarak çeşitli değişikler yapacak. Çevirmen tarafından çevrilmiş yazının yayına girmeden önce başka çevirmenler tarafından da gözden geçirilmesini sağlayacak. Ayrıca projenin halkla ilişkiler görevini üstlenecek.

2. Kodcular ve Tasarımcılar
Bu grup ilk başta proje için bir sanal platform oluşturacak. Bu platform sadece proje ile ilgili duyuruları yapıldığı, projenin tanıtıldığı ve üyelerin sisteme girip fikirlerini belirtebildiği bir platform olacak. Bu site üzerinden üyeler birbiri ile haberleşecek, çevrilecek yazı bu sitede seçilecek ve çevirmen çevirisini bu sitede yayınlayacak. Ama bu kısımlar sadece üyelere açık olacak. Ayrıca tasarımcılar bu projenin daha fazla kişiye ulaşmak için bannerlar tasarlayacak.

Bir siteye daha ihtiyacımız olacak bu site de bizi tüm dünyaya ulaştıran bir site olacak bizim için. Bu sitede seçilmiş yazıların çeşitli dünya dillerindeki çevirilerine yer verilecek.

3. Gönüllü Yazarlar ve Çevirmenler
Yazar ve yazı konusunda hiçbir sıkıntı çekeceğimizi düşünmüyorum. Bu konular hakkında yazan o kadar çok kişi ve yazılmış o kadar çok yazar var ki. Önemli olan kimin hangi yazısını seçeceğimiz. Bu amaçla oyla, tusul gibi digg vari bir sistem kullanılıp belirli bir sayının üstünde oy alan yazının çevrilmesi sağlanabilir.

Çevirmen konusunda ise İngilizce, Fransızca gibi popüler yabancı diller dışında biraz zorlanabiliriz. Ama imkansız değil. Mutlaka bu konuda bize yardımcı olacak çevirmenler olacaktır.

4. Gönüllü Duyurucular
Bu grup blogculardan oluşuyor . Projenin çok fazla kişiye ulaşması için sitelerinde duyuru yapacaklar. Sitelerine projenin reklamını yapan bannerlar koyacaklar. Ayrıca siteye eklenen yazıların digg, del.icio.us, technorati gibi sitelerde üst sıralara çıkarak daha fazla kişiye oluşmasını sağlayacak.

Arkadaşlar bu grupta 900 tane üye var ve üyelerin her biri blogcu. Her bir bir blogcu sadece 100 kişiye ulaşsa bile nedereyse 100bin kişiye ulaşırız tek bir seferde. Bence elimizdeki gücün farkına varalım ve adımlarımızı buna göre atalım.

Tabi tüm bunlar sadece benim sahsi fikrim bu veya bunun dışında hangi proje olursa olsun ben sonuna kadar varım.

Reply to This

evet işte bu....! Ben biliyordum zaten aranızda böyle zeki gençlerin olduğunu. Size enteresan bir örnek vereyim arkadaşlar. Amerikada yaşayan herkesin hatta amerikalıların bile amerikalı olduğunu sandığı bir iş adamı var. Bu vatandaş esasında TÜRK hayatını ermeni meselesine adamış. Büyük ermeni yalanı adlı da bir sitesi var ordan yayın yapıyor. Türk hükümetinden de bir kuruş yardım almadan bunu tek başına yapıyor. Sonuç olarak OLCAY AY kardeşimizin söylediklerine katılıyorum. Üstelik PKK gerçeğinin ve arkasındaki destekçilerinin de bu hadisede açıkça anlatılması gerekliki ABD türk milletinin aptal olmadığını anlasın..Benim ihtiyarus dada epeyce kaynak var. Ama gözü körolsun yabancı dil yok. Bir çeviri timine acilen ihtiyaç var. Ama ben biliyorum aranızda amerika 'da master doktora yapanlarınız bile var ....he he. Her neyse tasarım konusunda bildiğim her şeyi sizlerle paylaşırım. Yalnız acele edelim....

Reply to This

Bence bu oluşum harika! Ben varım, gönüllüyüm. Herhangi bir kademesinde çalışabilirim.

Reply to This

Herkese selam.

Bu kampanya düşünülmüş ve bizim elimizden gelebilecek en güzel bir şey! Oldukça heyecanlandım açıkçası; çünkü insanlar öylesine bilgisiz ve öylesine konuşmaya meraklı ki bu konuda. Herkesin her şey hakkında söyleyecek bir "şey"i var bizim ülkemizde. İnsanların birbirini fişekleyip, düşünmeden kendilerini yıkıcı hareketlerin içine sürüklemeleri de cabası. Ben bu kampanyaya sonuna kadar destek veriyorum. Ve eğer becerebilirsem bildiklerim, öğrendiklerim, araştırdıklarım çerçevesinde olabildiğince akademik birkaç satır karalamak istiyorum. Belki bu konu üzerinde benimle birlikte çalışmak isteyen başkaları da vardır aranızda? Eğer ki benimle fikir alış-verişinde bulunursanız çok sevinirim bu konuda.

Reply to This

RSS

Hakkında

Mert Ulas Mert Ulas created this Ning Network.

© 2009   Created by Mert Ulas on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Sorun bildirin  |  Gizlilik  |  Terms of Service

Sign in to chat!