Türk Blog Yazarları

Üreten, tartışan ve paylaşan insanlar için sosyal ağ !

emir alp

Terör, nereye kadar? Terörü lanetlemek için sayfa karartma protestosu

Terör, terör nereye kadar?
DTP'nin yaptığı her bölücü konuşmanın, takındığı tavrın ardından doğal olarak da ülkemizin bu konudaki söz sahibi kurumlarının başında gelen TSK'nin yaptığı her açıklama ve çıkışı takiben, PKK/KADEK artık başka ne adı varsa bu bölücüler kanlı bilançolarına yeni bir kalem ekliyorlar.
Eğer bu terörün internet ortamında özellikle yabancılar nezdinde dikkat çekecek bir şekilde internet üzerinde yer alan bütün kişisel ve kurumsal web sitelerini terörü lanetleyen sloganlarla birlikte sayfa karartma eylemiyle bu terör örgütünü ve içten içe bunları siyasi çözüm arıyoruz lafları altında destekleyen DTP'yi protestoya çağırıyorum.
Özellikle herkesin kendi bildiği/kullandığı yabancı dilde, bu terör örgütü ve destekçisi dtpye lanetleri dile getiren sloganlarla bu protestoya büyük katkı sağlayacağı inancındayım. Daha iki aydır bir blog yazmama rağmen yurtdışından özellikle üniversitelerden oldukça kayda değer ziyaretçi aldığımı görüyorum ve bunu lehimize kullanarak bir meramımızı topluca dile getirelim diyorum

Tags: commit, cursing, değil, dtp, for, kadek, murdered, not, pkk, solution

Paylaş Twitter

Attachments:

Reply to This

Replies to This Discussion

Sayımız binlerce şeklinde netilenebilecek bir çoğunlukta ve bu enerji bir gün birşeylere yarayacaksa bence yola bu amaçla çıkmalı. Bu protesto ne kadar destek görürse dünyaya karşı haklılığımızın da o kadar artacağı inancındayım. Bu tür politik gerilimlerde gerek fiili gerek internetten olsun lobi çalışmaları çok önemli. Yapacağınız zor birşey değil;
Bloglarınızın temasından bütün arkaplanları siyah yapın bir de bir köşeye pkk terörü aleyhinde slogan. Meramımız nedir? binlerce insan neden böyle davranıyor diye bir tepki yaratsın en azından, lütfen göz ardı etmeyin!

Reply to This

terör konusunda zaten genelde Türkiyedeki insanlar ya lanetliyodur ya da ....
insanların girdiği her sitede pkk yı lanetlemeyi becerebilsek bile bu cehaleti terör yapanları ve sehit kanını nakite çevirenleri durdurabilirmi ...

Reply to This

ikinizide gerçek dünyaya davet ediyorum ve sanalda yapılan herhangi bir protestonun insanalra bir faydası dokunmayacağını hatırlatıyorum. ki sizin bloglarınıza we cursing pkk yazmanız sonucunda herhangi birilerinin dikkatinizi cekemeyeceğinizi nasıl anlatsam bilmiyorum ama söyle bir örnek verebilirim.

ben güvenlik uzmanlığı yapıyorum ve internet sitelerinde güvenlik açıklarının milletin başını nasıl ağrıttığını tahim edebilirsiniz. yada çok sevdiğiniz sitenizin bir sabah uyandığınızda hacked edilmesi sizi üzebilir.

TR de hack ve hacking uzerine bir suru topluluk var internet siteleri üzerinden bir araya gelip büyük faaliyet yapan kişiler (lamerleri kariştırmayın sakın) işte bu kişilerin rganize ettiği toplu saldırılarda kullanılan hacked index lerinde teror örgütlerine karşı indexler kullanıldı ama değişen birşey olmadı. cünkü yapılan protesto sanal'dı işte biz bunu unutuyoruz sanal protestolar hiç bir zaman bir fayda sağlamaz.

daha gerçekçi tepkilerde sizleri görmeyi isterim.

Reply to This

katılıyorum.Genelde teror örgütlerine destek veren siteleri hacklemeye çalışanlar olduğu gibi gibi devlet sitelerini uyarmadan hackleyip indexe Türk bayrağı koyanlarda oluyor.Polat Alemdar tarzı milliyetçilik gençlerin kendini ifade etme şekli oldu.Bunlar midemi bulandırmaya devam edecek.Kimlik arayışı içindeki "hacker" gençlerde "toplu hack etme" operasyonlarına devam edecekler.Bu arada bir sanal güvenlik uzmanının "hacked edilmek" terimini kullandığını daha önce hiç görmemiştim.ilk oldu. selametle ...

Reply to This

çok güzel bir yere değinmişsin Selim Yılmaz. bir çok insan polat alemdar modunda geziniyor. olayın terimsel bölümlerini kullanmayı sevmemişimdir çünkü ikinci bir sefer açıklamak durumunda kalıyorum daha sonra. harbiden bu işi yapabilenin icraatına deface denilir. (ki herkes anlamıyor o zaman) diğerlerine birşey demiyoruz çünkü hack kelimesi artık tamamen türkçeleşti tdk bile açıklayacak

konu dağılmadan devam edelim derim. sanal protestolar genelde sonuçsuz kalır ve insanların gözünde pek bir ifadesi olmaz. özellikle terörden dolayı bir protesto sanalda fazla ses getirmez çünkü hitap edilecek kesimin tamamı internet kullanıcısı değil. yapılan bu protestonun haber merkezlerine iletilmesi haber merkezlerinin bu olayı incelemesi bunda haber niteliği var demesi gereklidir. ama gerçek ortamlarda yapılan protestolarda bir kişinin bunda haber niteliği var demesine gerek yoktur anında yayınlanır.

Reply to This

Arkadaşlar biraz kendimize gelelim. Bu konuları görünce internete girmek bile istemiyorum malüm biz küfürlerele youtube'u baya kirlettik şimdi DTP'yi protesto ederek interneti kirleterek kendmizi kandırmayalım. Geçenlerde sevdiğim bir blogcunun bloğunda dostum Kürtleri kullağından çekip onları Türkiyeden kovuyordu . İnternet üzerinde başlayan dostluğumuz sırf ben Kürt olduğum için bitti başka hiçbir neden yok. Terörden belki en çok yanan Güneydoğudur çünkü Güneydoğunun yarası herkesinkinden daha fazladır. Kimin haklı olduğunu kanıtlamak için iyi bir tarih bilgisi ve tarafsız bir gözlemci olmak lazım ama sorunu çözmek için sadece SEVGİ sevmeyi bilsek inanın pkk diye bir şey kalmayacak.

Madem bir mucadele olacak bun sorunu masaya koymak gerekmiyor mu? herkes söylemek istediğini söylesin,şurada terör hakkında bir bilgi giriliyor;
http://tr.wikipedia.org/wiki/Ter%C3%B6r
buna ilavetten şidetten nema kazanan herkes terördür diyorum. Size bir şey söyleyeyim mi doğru bir politika ile PKK bir sene içerisinde yok edilebilir bazen ben dahi o kadar güzel çözümler buluyorum ki bunu bir meclis ortamında düşündüğümüzde sonuç daha da tadmin edici olur. Eğer bu o kadar kolaysa ve hala bu sorunla boğuşuyorsak bizde de bir sorun olmalı benim düşüncem PKK'nın bitmesini istemeyen kesimler vardır o yüzden masaya oturtmak istemiyorlar.

DTP PKK ya terör dediğinde ve biz sınır ötesi operasyon yaptığımızda sorun çözüleceğine inanan varsa bence çok Tarih okusun....

Sınır ötesi operasyon bize ne kadar şehid vereceği ve yine bizi krizlere götüreceğini neden kimsenin aklına gelmiyor şaşırıyorum doğrusu.

Reply to This

bu resim sarmamış aslında şöyle bir bağlantı yapılabilseydi iyi olurdu
sistemimizdekı widgetler gibi bir widget yapılabilirdi aslında tura katılın diye olan gibi yapılsa iyi olurdu

Reply to This

www.yartasi.com
sayfa bir süredir kapalı. bir süre daha kapatmaya devam etmek istiyorum. ben bir şehit yakınıyım. her şehit haberinde gözlerimden yaşlar istemsiz bir şekilde akıp gidiyor. şehit yakını olmak nedir bilirmisiniz?
umarım aynı acıyı tadmazsınız ama bu acıyıda başka türlü anlamanız imkansız. çünkü içinizde gururla karışık bir hüzün ve acı oluyor. işte bu üç duygu harmanlanıyor yüreklerde. ben ağabeyimi kaybettim. teröre kurban vermedim. vatana kurban oldu O. ve beni şu dakika isteseler bende kurban olurum bu vatan uğruna.

Lanet terör örgütü Pkk nın ellerindeki silahların Amerikan ordusunun silahları olduğunu biliyoruz. Bunun yanında Pkk nın Irak'ta kamplarının olduğunuda biliyoruz. Dtp'nin Pkk yanlısı hatta Pkk'lı milletvekillerine sahip olduğunuda biliyoruz, (Sebahat Tuncel isimli teröristin Eruh ilçesindeki pusu kararı ve daha birçok saldırı kararında altında imzası olması ve Pkk nın düzenlediği toplantılara katılması).
Bunları bildiğimize göre Amerika'nın 13 şehidin öldürülmesi emrini verdiğini, Irak polisi adı altında aslında Kürt ordusu temelleri oluşturduğunu, Amerika'nın Ermeni soykırımı yalanını kabul edeceğini, Türkiye ekonomisinin Soros isimli bir Yahudinin eline bırakıldığını, teroriste yakından ilgi gösteren Dıyarbakır belediye başkanı Osman Baydemir'in Yahudi yatırımcıların bölgede toprak almasına yardımcı olduğunu ve karşılığını büyük meblağlarla aldığını, Türk meclisinde sürekli bahsedilen Kürt sorunu safsatasının Pkk'nın siyasallaşmasına yardımcı olduğunu, Dtp isimli partinin Pkk'nın siyasi kanadı olmasının yanında, şehirdeki kolu kanadı ve teröristlerin affedilmesi için çalışmalar yaptığını, Avrupa Birliğinin Dtp yolu ile Pkk ya para aktardığınıda biliyor olmalıyız.
Belki inandırıcı gelmeyebilir. Bundan 15 yıl önce Mesut Barzani ve Celal talabani isimli kürtleri Saddam'dan kaçıran ve Kırmızı Pasaport vererek yardımcı oldukları bir ülkeye ilerde kafa tutacakları yazıldığında da inandırıcı gelmemişti.

Biz büyük bir milletiz, bize bişi olmaz. Ordumuz zaten dünyadaki en güçlü kara ordusu gibi sözlerle kendimizi avuturken elin gavuru hem ülkende Kürt-Türk diye bir ayrıma giderek kutuplaşmana sebep oluyor hem de ekonomini ve siyasetini kendisi yönlendiriyor. Bizler Pazar Keyfi tadında hayatımızı yaşamaya devam ederken, birileri bu milleti bölmeye bu toprakları parsellemeye, bu coğrafyayı parçalamaya, bu milleti yani biz Türk milletini yok etmeye ve Orta Asya'ya göndermeye çalışıyor.

Reply to This

arkadaşlar
habertürkte yeni bir kampanya başlatıldı.
daha önce show tv'de yapılan haydi kızlar okula gibi bir kampanya. SMS numaraları var. Yolladığınız takdirde Mehmetçik Vakfına 5 YTL bağışta bulunuyorsunuz.
Detaylar için:
www.haberturk.com/2007/10/16/

Reply to This

Evet böylece huzurlu bir Türk vatandaşı olabiliriz.Referandumu da böyle yapsalardı ya..Bilmem kaça sms le evet ya da hayır yazıp yollayıverseydik..

Reply to This

:D

Reply to This

Arkadaşlar bu forum başlığında teröre karşı kalem kampanyası fikrinden bahsettim. Ekran karartmadan daha etkili olacağına inanıyorum zira ekran karartma sadece bir tepkiyi dile getirirken her blog yazarının belirli bir günde terör hakkında ki fikirlerini yazması hem tepkimizi gösterecek hem de gündem oluşturacaktır.

Kampanya dahilinde yazılan yazıların eğer yazar yabancı bir dil biliyorsa bu dilde de tercümesini yazması da bu konuda yabancıların yapacağı google araştırmalarında ön sayfalarda çıkmamızı sağlayacaktır. CNN'in haberlerinde hain saldırıları yapan PKK hakkında "Kürt asiler" demesi onları halen terörist bir organizasyon olarak tanımlamaması midemi bulandırıyor açıkcası. Belki bu sayede konu hakkında hiç bilgisi olmayan yabancıları da kendi ağzımızdan aydınlatabiliriz. Sizler de yapılabilecekleri ve fikirlerinizi yukarıda bahsettiğim "Teröre karşı kalem" forum başlığı altında bildirebilirsiniz.

Reply to This

RSS

© 2010   Created by Mert Ulas on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Sorun bildirin  |  Gizlilik  |  Terms of Service

Sign in to chat!