Terör, terör nereye kadar?
DTP'nin yaptığı her bölücü konuşmanın, takındığı tavrın ardından doğal olarak da ülkemizin bu konudaki söz sahibi kurumlarının başında gelen TSK'nin yaptığı her açıklama ve çıkışı takiben, PKK/KADEK artık başka ne adı varsa bu bölücüler kanlı bilançolarına yeni bir kalem ekliyorlar.
Eğer bu terörün internet ortamında özellikle yabancılar nezdinde dikkat çekecek bir şekilde internet üzerinde yer alan bütün kişisel ve kurumsal web sitelerini terörü lanetleyen sloganlarla birlikte sayfa karartma eylemiyle bu terör örgütünü ve içten içe bunları siyasi çözüm arıyoruz lafları altında destekleyen DTP'yi protestoya çağırıyorum.
Özellikle herkesin kendi bildiği/kullandığı yabancı dilde, bu terör örgütü ve destekçisi dtpye lanetleri dile getiren sloganlarla bu protestoya büyük katkı sağlayacağı inancındayım. Daha iki aydır bir blog yazmama rağmen yurtdışından özellikle üniversitelerden oldukça kayda değer ziyaretçi aldığımı görüyorum ve bunu lehimize kullanarak bir meramımızı topluca dile getirelim diyorum
Tags: commit, cursing, değil, dtp, for, kadek, murdered, not, pkk, solution
Paylaş
- Attachments:
-
-
▶ Reply to This