Türk Blog Yazarları

Üreten, tartışan ve paylaşan insanlar için sosyal ağ !

Bir süre önce benim de kafamda bir proje dönmeye başladı. Bir Derdim Var isimli bir site yapmaktı isteğim. Derdi olanlar gelecek, dertlerini dökecek, diğer üyeler onlarla beraber dertlenecek, kimi gönüllü güzin ablalar ise dertlere gönüllü olarak derman bulacaklar :) Hangimizin derdi yok değil mi bu ülkede ;)

Neyse efendim, bu projemi başlarda joomla ile yapmayı düşündüm lakin yeterli etkileşimi ve performansı alamayacağım kanaatini getirince tamamen web 2.0 üzerine kurulu pligg ile istediğimi yaptım:) Bundan 3 ay önce bir test sürüşü için onca sınavın arasında açmıştım siteyi lakin ne tasarımı ile ilgilenebildim ne de tanıtımını yapabildim.Şimdi ise tasarımını daha renkli ve kullanışlı bir tema olan siasterisk ile değiştirdim. Sürüm yükseltmesini yaptım ve bazı modüller ekledim çıkardım :)

Son site çalışmam olan birderdimvar.org u 2. kez açtım sonunda:) Bu sefer çok daha güzel olduğunu düşünüyorum, umarım beğenirsiniz

www.birderdimvar.org

Görüşlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim

Tags: 2.0, dert, digg, pligg, web

Paylaş

Reply to This

Replies to This Discussion

güzel bir fikir. entresan.

ama kullanıcılarınızın mizah yeteneği kuvvetli olmalı veya dertlerinde gerçekten samimi olmalılar. çok soğuk dertler gördüm ben, sevmedim. bence, servis tutarsa, editoryal bir kadroyla saçma olanları eleyin derim.

fikir hoş bir fikir.
tebrik ederim.

biraz daha kurcalayayım, belki başka şeyler de yazarım.

edit: derman olmak için üye olma şart olmasa iyi olur mesala ? :)

Reply to This

slm düşünce güzel sitene yorumum ise renklerden dolayı olacak beyaz bir fonda inan mavi ve hele açık yesil
tonlar göz yorucu bir durum oluşturuyor.

önerim istersen biraz css dosyalarında biraz değişiklik yapman

bu arada bende mesela joomla kullanıyorum kendim adına yapmak istediğim bir çok şeyi sunuyor.
yazında
''joomla ile yapmayı düşündüm lakin yeterli etkileşimi ve performansı alamayacağım kanaatini getirince'' diye bahsetmişsin...

bence joomla iyi bir cms uygulaması

neyse çalışmalarında kolay gelsin dostum

birde üyelik sistemi olmasa çok daha hoş olur.

Reply to This

Serdar selam, joomlayı birçok sitemde çok efektif şekilde kullanıyorum lakin yapmak istediğim şeyi yapmak için iyi bir koder olmak lazımdı ki ben değilim :) elde olan bileşenlerle malesef olmuyor.

Joomlanın çok iyi yaptığı şeyler var ama herşeye biçilmiş kaftan değil kanaatindeyim :)

Reply to This

doğrudur özgür
bende ilgim gereceğince kodlarla pek uğraşamıyorum
dreamweawer bilgim ve de fotoshop iyi derece de ama yine de katedilmesi gereken çok yol var bizler için

neyse blogumda her ne kadar blogumun alanına girmese de siteni web bağlantılarında tanıtacağim.

siteni sevdim iyi bir proje

benimde projem artık yayında

burada

Reply to This

RSS

© 2010   Created by Mert Ulas on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Sorun bildirin  |  Gizlilik  |  Terms of Service

Sign in to chat!