Türk Blog Yazarları

Üreten, tartışan ve paylaşan insanlar için sosyal ağ !

Replies to This Discussion

İzmir ve Ankara için de bu toplantıların gerçekleşmesini çok isteriz ve sanırım bu konuda talepte oldukça falza. Hatta İstanbul toplantılarıyla aynı gün aynı saatlerde olursa internetten canlı olarak 3 toplantıyı da takip edebiliriz, toplantılar arası sunumlar da gerçekleşebilir.

Tabi bunun gerçekleşmesi için bu işleri organize edecek İzmirli ve Ankaralı arkadaşlara ihtiyaç var. Toplantı mekanları belirlenmeli (wifi ve projektör olursa mekanda süper olur) ve duyuruları yapılmalı. Eğer organize etmek istersen haber ver yeter :)

Reply to This

maalesef yok ama yok demekle iş bitmiyor. Bir şekilde bir organizasyon gönüllüsüne ihtiyaç var.

Reply to This

Hem Ankara hem de İzmir buluşmalarının organizesi konusunda yardımcı olabilirim. Özellikle okul dönemlerinde İzmir'de olduğum için kendimi İzmir'den bir blogcu olarak görüyorum. Bu konuda elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım. İstanbul buluşmalarına İstanbullu olmama rağmen katılamadım ancak kendi oturduğum ilde böyle bir toplantı yapılacaksa karşılıksız olarak yardımda bulunabilirim.

Reply to This

Ankara' da olmasını dört gözle bekliyorum, elimden geleni de yaparım organizasyon için(tabi zaman uyduğu sürece)...

Reply to This

Bende yardımcı olabilirim Ankaradan.. WiFi mekanların çoğunda bulunuyor.Sadece projektör konusunda sıkıntı yaşarız gibi geliyor ama ben yine araştırayım..Mekan konusundada ankaralılarında fikir belirtmesi gerekiyor tabi.. Hem bu iş bir kaç kişiyle olmaz şöyle 5 kişi bulalım Ankara organizasyon ekibi olsun..

Ne dersiniz..?

Reply to This

wi-fi fln sallayın arkşlar ankaralılar buluşsun işte kim izliycek bizi izleyip napcak webiner mi verces sanki:S

Reply to This

RSS

Hakkında

Mert Ulas Mert Ulas created this social network on Ning.

Create your own social network!

© 2009   Created by Mert Ulas on Ning.   Create Your Own Social Network

Badges  |  Sorun bildirin  |  Gizlilik  |  Terms of Service

Sign in to chat!