Türk Blog Yazarları

Üreten, tartışan ve paylaşan insanlar için sosyal ağ !

Merhaba arkadaşlar,
bir şey danışmak istiyordum. malum telekomun en son wordpress i engellemesiyle adımız dünyada çinle birlikte anılmaya başladı banlama konusunda. Türk blog yazarları olarak telekoma bir tepki gösterebilir miyiz? Bir banner yapıp herkes sitesinin bir bölümüne koyabilir. Çünkü en ufak bir şeyden dolayı bir gün kendi siteside engellenebilir. Engellenenlerde mevcut ekşi sözlük olsun, forumtr olsun, youtube olsun. Sizin bu konuda herhangi bir fikriniz var mı?

Paylaş

Reply to This

Replies to This Discussion

Reply to This

Valla yarın bir gün bu sitenin de engellenmeyeceğini kimse garanti edemez. Artık böyle bir ülkede yaşıyoruz, alışınız.
Mert'e tavsiyem, haftada bir yazarların e-posta adreslerini yedeklemesidir. Benzer bir durumda, yeni bir platform oluşturup duyurmak gerekebilir.

Reply to This

proxy kullanin devlete karsi isyan cikartin telekom ip lerinden utaniyoruz onun icin proxy kullaniyoruz deyin.

hepiniz kendi sunucusuna CGI Proxy kurabilir. olmadi ananim sorf sitelernin kullanin. olmadi bir proxy sitesini sik kullanilanlara ekleyin ie / ff / opera hic fark etmez internet ayarlari / baglantilar menusunden proxy kullanin. proxy tercihimizdir.

Reply to This

2 yıldır DNS adresleri olarak Verizon'ınkileri ( 4.2.2.2 ve 4.2.2.1) kullanıyorum. Bu sayede de engellenme derdim kalmıyor :)

Çevrenize tavsiye edin, kimse kullanmasın ttnet dnslerini.

Reply to This

güzel taktik :) ben de bunu yaptım şimdi, sonunda rahatladım :)

Reply to This

Bir engelleme daha The Pirate Bay...

Reply to This

Böyle bişi olamaz yemin ediyorum türk olmaktan nefretmi etsem ne yapsam bugünde bizim blogu kapamışlar içerik internet teknoloji sinema warez namına bişi bulamazsın bu ne biçim iş bu ne biçim yasa hayret birşey ne diceğimi bilemiyorum yazıklar olsun..

Reply to This

Reply to This

RSS

© 2009   Created by Mert Ulas on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Sorun bildirin  |  Gizlilik  |  Terms of Service

Sign in to chat!