Türk Blog Yazarları

Üreten, tartışan ve paylaşan insanlar için sosyal ağ !

2. buluşmaya katılan herkese çok teşekkür ederim, bence çok güzel bir buluşmaydı umarım hepiniz memnun kalmışınızdır. Bu başlık altında 3.buluşmamızın tarihini (8 Eylül Cumartesi olarak düşüdüm ben) ve sizden gelecek geri beslemeye göre mekanını tartışalım. (Katılımcı sayısının artışını da göz önüne almamız gerekebilir) Bunun dışında bu sefer bir program oluşturalım ve yapılabilecek sunumları tartışalım. Bence gittikçe artan bir kalite yakalıyoruz ve inanıyorum ki 3. buluşmaya katılım daha da fazla olacaktır.

Tags: 3., blog, buluşma, buluşması, etkinlik, organizasyon, türk, yazarları

Paylaş

Bu tartışma için yanıtlama kapalı

Replies to This Discussion

ben malesef gene o tarihte tr degilim :( size ii eglenjeler..
Merhaba arkadaşlar,

Toplantı yaklaşıyor. Tekrar aynı koşuşturmaları yaşamamak adına organizasyona hız versek nasıl olur? :))
Volkan dostum kayıt formuna eklemeler yapalımmı? Yakalık hazırlamaya kolaylık olacak şekile modifiye edersek süper olur :)

Yukarıda herkes bazı önerilerde bulundu dilerseniz madde madde yazalım ve herbirini karara bağlıyalım. Nedersiniz?
kimler sunum yapacak mesala sunumlar kaç dakika ile ksııtlanacak bunları belirlesek ve tabiki konularıda
Evet Bencede sunum olayı önemli. Önceden belirlemek ve belli bir zaman dilimi ile sınırlamak lazım.
---Toplantı Günü: 8 inin olduğu tarihte Turkcell Süper Lig tatilde sanırım milli maç yüzünden, 20.30 Malta _ Türkiye milli maçı başlıyor, maç Türkiye'de oynanmıyor.

---Toplantı Saati: Saat 16:00 çalışanlar için ideal bence de ama maç saatinden yarım saat önceye dek vaktimiz olacağını düşünürsek sanırım 16:00-20:00 arası 4 saatlik bir süremiz olacak, bence yeterli.

---Toplantı Kayıt Formu: Toplantıya başvuru sistemi bence de güzel, Volkan'ın blog adresi ve tel. eklemesi gerekebilir forma, form en geç 1 Eylül tarihine dek hazır olmalı.

---Toplantı Yoklama Kağıdı: Bence kesinlikle olmalı, Volkan'ın formundan alıncak bilgilerle hemen hazırlanır sanırım. Bunun dışında yaka kartlarına yıldız koyma fikrini bende çok beğendim, daha ilgi çekici yapar kesinlikle.

---Toplantı Fotoğraf ve/videoları: Mert ve Gökçen geçen sefer çok başarılıydı, yanında laptopla birlikte çoklu bir kart okuyucu getirirsen bu iş tamam olur.

----Toplantı Zaman Planı: Toplantımızı bir programa sokmak bence de çok gerekli. Sunumlar için sunum başına en fazla 20 dakika ayrılmalı diyorum ben ve toplamda en fazla 60 dakika ayrılmalı sunumlara, böylelikle sunum sayısına bir kısıtlama getirmiyoruz ama sunuma harcanan zaman kısıtlanıyor. Sunum yapanları zaman konusunda uyarma işini ben yapabilirim. Sunumlar mutlaka 2 gün önceden bana ulaştırılmış olmalı toplantı gününden önce. Böylelikle bende yazılı bir program hazırlayabilirim.

---Buluşma Gündemi: Bence mantıklı bir fikir, açık kürsü şeklinde de yapabiliriz bunu.

---Işıklandırma: Işıklandırma konusunda sanırım Ali Bey konuşacaktı, bence de video çekimleri açısından düzeltilmesi gerek.

---Ses sistemi: Bence de yeterliydi

---Canlı Yayın: Gökçen ile konuşup canlı yayın öncesi canlı yayın videosunu TBY anasayfasına embed edeceğiz.

---Wireless/Kablo: Düzeltilecekmiş, bu harika :)

---Sunumlar: Toplantı zaman planında belirttiğim gibi sunumlar toplantı gününden 2 gün önce bana ulaştırılmalı.

Sunumlarınızı şimdiden göndermeye başlayabilirsiniz, dediğim gibi sunum sayısı açısından bir sınırlama yok ama bir sunum en fazla 20 dakika sürebilir ve sunum gönderen çok olursa sunum zamanınızı azaltmanızı, sunumu kısaltmanızı isteyebilirim. Amaç en kısa sürede en çok sunum imkanı tanımak insanları sıkmadan. Sunum yapacak olanlar sunumlarını şimdiden bana göndermeye başlayabilirler.

@Kamer Ali: Vedat Öndaş ile iletişime geçeceğim.

Gönüllü olanlar bu toplantıların Anakara/izmir vs ayağını da gerçekleştirebilirler hatta aynı gün olursa canlı webcam bağıyla paylaşılır güzel olur.

Sevgiler...
Selamlar,

Öncelikle rötarlı cevabım için özür dilerim. Bu aralar her şey etrafımda dönüyor. Zamansızlık denizinde yüzmekle meşgulüm :)

---Toplantı Günü:
8'inde konserde olacağım. Fakat katılmayı gerçekten **çok** istiyorum.
Bir hafta sonra 15'inde yapsak, çok mu ertelemiş oluruz?

---Toplantı Saati:
16:00 - 20:00 arası yeterlidir bence de.

---Toplantı Kayıt Formu:
linkibol.com 'u TR yakınlarında dedicated bir sunucuya taşımaya uğraşıyorum.
Taşınma işlemi gerçekleşene kadar linkibol 'un koduna elleyemeyeceğim.
Form da linkibol.com 'da barındırıldığı için biraz sıkışıyorum.

Eğer bir an önce taşınabilirsem Toplantı formuna blog adresi ve tel eklemem zor olmaz.
Eğer 15'i olursa kesin yetiştiririm fakat
8'indeki toplantı için biraz zorlanabilirim.

---Toplantı Yoklama Kağıdı:
yoklama kağıdı: harika
yıldız: süper.

Canlı Yayın:
canlı yayın başlamadan ne kadar sosyal ağa üyeysek bir haber edelim.
Benim cember.net'e yaymam epey etkili olduydu geçen toplantıyı.

---Sunumlar:
Umarım güzel sunumlar olur. Bu toplantıda sunum hazırlayıp sizleri esir alamayacağım :)
Bir sonrakine artık ;)

Sevgiler.
güncelleme:
konser saat 9'da harbiye'deymiş. Ayın 8'inde katılma sorunum kalmadı demektir.

-- Kayıt formu 3 Eylül'e sarkabilir. -- sarkıtmamaya çalışacağım.

Bu arada kimler sunum yapıyor? Belli mi?

Sevgiler,
Volkan.
Tamam buldum.
Yeni sürümü çıkartmam beni zaman açısından sıkıştıracak.

Şöyle yapalım:

Herkes blog adresini ve telefon numarasını şu anki üye kayıt formundaki "yorumlar" kısmına eklesin.
Ben yeni sürüm çıkacağı zaman elle veritabanını güncellerim.
Bir sonraki sürümde kaydolmak için blog adresi eklemek "zorunlu" olur.

Kimsenin telefon numarasının sitede yayınlanmayacağını garanti ederim size.
Tel no'lar sadece organizasyon ekibine "iletişim" amacıyla verilecek.
(zaten tüm veri bende ve güvende olacak)

Ben birazdan veritabanını güncelleyip yeni bir etkinlik kaydı açıyorum.

Kusura bakmayın. Gerçekten çok sıkışık bir döneme denk geldim. Yoksa TBY için seve seve kod yazarım (yazmışımdır da :) )

Sizin için uygun mudur?

Sevgiler,
Volkan
Veritabanını güncelledim. Buyrunuz, burdan kaydolabilirsiniz:

http://www.linkibol.com/tby/

Bir de sesim yankı mı yapıyor ne, kendi kendime konuşmuyorum di mi :) ?
kendi kendine konuşmuyosun ama sanırım yankı yapıyo burası ondan :))

ben kayıt oldum, blog adresimle telefon numaramı "Görüşleriniz" bölümüne ekledim ;)
Ben de kayıt oldum teşekkürler Volkan :) Bu arada 8in de katılabilmene sevindim.
mert kayıt linkini ve toplantı saatini anasayfaya koyarsak daha iyi olur

RSS

© 2010   Created by Mert Ulas on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Sorun bildirin  |  Gizlilik  |  Terms of Service

Sign in to chat!