Türk Blog Yazarları

Üreten, tartışan ve paylaşan insanlar için sosyal ağ !

2. buluşmaya katılan herkese çok teşekkür ederim, bence çok güzel bir buluşmaydı umarım hepiniz memnun kalmışınızdır. Bu başlık altında 3.buluşmamızın tarihini (8 Eylül Cumartesi olarak düşüdüm ben) ve sizden gelecek geri beslemeye göre mekanını tartışalım. (Katılımcı sayısının artışını da göz önüne almamız gerekebilir) Bunun dışında bu sefer bir program oluşturalım ve yapılabilecek sunumları tartışalım. Bence gittikçe artan bir kalite yakalıyoruz ve inanıyorum ki 3. buluşmaya katılım daha da fazla olacaktır.

Tags: 3., blog, buluşma, buluşması, etkinlik, organizasyon, türk, yazarları

Paylaş

Bu tartışma için yanıtlama kapalı

Replies to This Discussion

Ben de bir aksilik olmazsa geliyorum dedim. İlk ikisini kaçırmış olmanın acısıyla buna kesin gelirim diye düşünüyorum :) Selamlar.
Bende kayıt oldum kesin ordayım
Bence mekan oldukça iyiydi. Herkes yazmış ama ben tekrar edeyim;

- Uzun uzun internet kabloları lazım (1 tane yetmeyecek belki bu sefer) veya o katta Wireless'ın çalışması
- Lütfen; aydınlatma :-) Işık lazım bolca....bu sefer yayını farklı bir yerden yapmayı deneyeceğim ve kalite çok daha iyi olacak diye düşünüyorum....malum GoMedia.Tv'den ve Mogulus altyapısı ile :-)
- Toplantı saati için 16:00 'nın gerçekten geç olduğu ortaya çıktı. Bunu en azından 15:00 gibi yapalım çünkü kimse 16:00'da gelmedi, 16:30 olduğunda hala toplanıyorduk geçen sefer.

Sanırım başkada birşey yok...

Sevgiler,

Gökçen.
gökçen ışık duzenlemesi yapılamıyorsa bile bence sunum yapılacak alana has bir şey yapıla bilir en azından
ikinciside o iş kablo ile olmaz herkes laptopu ile geliyor wireless şart bence
rica edersek ilgili arkadaşa bence taleplerimiz karşılanacaktır yada mert konuşur yine
Ben ilk ikisine gelemedim, umarım 3. ye gelebilirim.
Eskişehirden gelecek bir katılımcıya ne kadara patlar : ) ?
ilk ikisini kaçıran biri olarak üçüncüye katılmayı gerçekten çok isterdim. gerçi bursadayım. katılamayışım bunda da etkisi büyük :D

ancak bu hafta sonu istanbula gelme ihtimalim çok yüksek. çocukluk arkadaşımın düğünü var. ona geliyorum. ve o da cumartesi günü. tam saatini bilmiyorum ama sanırım gündüzmüş.

gitmemekte olmaz şimdi bu düğüne.. ne yapalım. bir daha ki sefere inşallah. ya da ben istanbulda mı iş bulsam. zaten bu aralar iş değiştirmeyi düşünüyorum.
ben de katılmak istiyorum, fakat bu cumartesi İstanbul'daki son haftasonum. haliyle kız arkadaşım bırakmayabilir :) [kendisi çalıştığı için bir tek haftasonlarımız var da]
Google Maps üzerinden kaydettiğim haritayı buraya da ekliyorum.

Bu arada sunum yapmak isteyenler cuma gününe dek bana başvururlarsa sevinirim.
Sanırım Cuma günü buluşma programı belli olacaktır. 2 büyük sunum (20şer dakika) ve 2-3 küçük tanıtım tarzında konuşmalar olmasını bekliyorum. Bu buluşmada sunum kısımlarının 1-1.5 saati aşmayacağını ve kaynaşmak için daha fazla zamanımız olmasını hedefliyoruz.
o gün benim doğumgünüm kimse kusura bakmasın artık... gerçi ordaki onlarca kişiyle kutlamak nasıl olurdu bilmem... 15 inde olsa belki daha iyi olurdu...
Bir Başkentli olark İstanbul'da işim olmaz.Herkese iyi eğlenceler...
Yeni bir blog yazarları üyesi olarak toplulukla tanışma-kaynaşma fırsatı da yaratacağı için çok sevindim bu toplantıya. Orada görüşmek üzere.

RSS

© 2010   Created by Mert Ulas on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Sorun bildirin  |  Gizlilik  |  Terms of Service

Sign in to chat!