Türk Blog Yazarları

Üreten, tartışan ve paylaşan insanlar için sosyal ağ !

İdris Cin bloğunda "Neden Blog Yazıyoruz, Okurlarımız Ne Arıyor Ne Buluyor?" başlığıyla çok güzel bir yazı yazmış. Bu yazı vesilesiyle de aslında bir çok blogcunun merak ettiğini düşündüğüm bazı sorular sormuş. Aynı soruları ben de kendi bloglarımı ziyaret edenler için sorayım dedim.

Gerçekleşir mi bilmem ama aynı soruların bir çok blogcunun kafasını kurcaladığı varsayımıyla şöyle de bir önerim var: Geçen yıl olan beni kritize et mim dalgası gibi bu sorulara cevap verecek olanlar eğer kendi bloglarında bu soruları yazarsa bir iade-i ziyaret sebebi olarak görüşlerimizi yazalım ve böylece daha iyi blogcu olalım:) Sorular şöyle:

1-) Bir okurum olarak bloğumu/yazılarımı neden okuyorsunuz?
2-) Bloguma ilk olarak geldiyseniz nasıl bir izlenim ile ayrılıyorsunuz?
3-) Daha önce bloğumu okuduysanız nasıl bir beklenti ile tekrar geliyorsunuz?
4-) Bir okurum olarak bloğumdan ne umuyor, ne buluyorsunuz?
5-) Siz okurlarıma yazılarım haricinde başka neler sunmalıyım?

Yorumlarınızı bekliyorum, çekinme yorum yap!! :)

Muhtemelen ilk defa bloglarımı görecekler burdan buyursun: bnf-imho ve burdan reklamfikirleri

Yorumlarınızı bloğumdaki yazıya yapabilirsiniz.

Tags: bloglama

Paylaş

Reply to This

Replies to This Discussion

Doğrusu 9 yaşımdan beri -aralıklarla- günlük tutan ve daha ötesi de 10-12 senedir "yazan" biri olarak, blog kavramı, benim için 'sadece' yazılarımı bir arada tutmama yardımcı olan bir araçtı.
Bir de dostlarıma tek tek e-mail yolu ile ya da basılı olarak yazılarımı ulaştırmanın 'alternatif/pratik' yoluydu. Zamanla tanımadığım insanlar da yazdıklarımı okur, onlar üzerine kafa yorar, yorum yazar oldu.
İlginç bir süreç bu bana göre...
'Küçük bir şey' sanıyordum 'bloglar'ı...
Ve fakat Tanrım! İnanılmaz bir dünyaymış :))
Her gün yeni şaşkınlıklar yaşıyorum.
En önemlisi, eğleniyorum çoğu kez :)
Gelecek için iletişim teknolojisinin birey ve toplumları hangi yönlere sevk edeceğini kestirememekle birlikte, büyük merak içerisindeyim.
Yaşayan görecek her zamanki gibi :)

Reply to This

Neden mi okurum ?
Okurum çünkü hoşuma gider nedeni ise bir çok değişiklikler, olaylar, eylencelişeyler vs vs vs karşıma çıkmaktadır .Bir bloga girince ilk olarak içeriğine bakarım ve ondan sonra işediği konulara. Şahsen ben bloguna ilk defa göz attım ve çok hoşuma gitti ve iyi bloglamalar :) KOLAY GELSİN

Reply to This

RSS

© 2010   Created by Mert Ulas on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Sorun bildirin  |  Gizlilik  |  Terms of Service

Sign in to chat!