Türk Blog Yazarları

Üreten, tartışan ve paylaşan insanlar için sosyal ağ !

İlk TBY toplantımız bir harikaydı arkadaşlar (resimlerden de bellidir).

Blogumda "ballandıra ballandıra" anlatacaktım ve fakat hemen o akşam uzuuuu...uuun bir tatile çıkmam gerekti (biraz iş, biraz tatil aslına bakarsanız ;) -- e serde Don Kişot'luk var ne de olsa ;) )

Yamulmuyorsam bu ilk toplantımızda "her ayın ilk Cumartesi" günü toplanalım diye bir karar almıştık. Yamuluyorsam, biri düzeltsin beni ;)

Bu da demek oluyor ki, bir sonraki TBY toplantısı.

4 Ağustos Cumartesi

gününe denk geliyor :)

Şimdiden konusunu açayım dedim ben.
Ara ara ateşi harlarız.

Sizin için de uygun mudur? Alternatif önerileri olan var mıdır?

Sevgiler
Volkan.

p.s.
Halen tatildeyim -- birkaç gün daha yokum ortalarda.
Yorumlara bakarım bilahere.

Tags: buluşma, etkinlik, eğlence, istanbul, organizasyon, paylaşım, sosyal, tby

Paylaş Twitter

Reply to This

Replies to This Discussion

Ana sayfadaki sayacın yanlış olduğunu şimdi anladım. Türkiye saatine göre çalışmıyor galiba. Hani 5 saat kaldı diyor ama 7 saat var daha buluşmaya :)

Reply to This

ilk yorum benden olsun cidden çok hoş geçti :) sevgiler saygılar ...

Reply to This

Netten izleyenlerin biran unutulması ve konuşmacı yerine 2 kişilik sohbet dinlemek zorunda kalması dışında çok güzeldi, online yayın için emeği geçenlere teşekkürler.

Sunum yapan tüm arkadaşlarada cesaretleri ve bilgilerini paylaştıkları için teşekkür ediyorum

Reply to This

Buluşmaya katılan herkese ve ekranları karşısında bizleri izleyenlere teşekkür ederim. Bu kadar kafası çalışan adamı bir arada göreceğimi tahmin etmemiştim, iyi ki aranıza katılmışım... :)

Reply to This

Bence de 2nci toplantımız çok güzel oldu. Mekan da çok iyiydi Taksimoda Cafe. Bundan sonraki buluşmalar için de çok iyi olur. Yapılan sunumlar çok değerliydi gerçekten. Özellikle Volkan 'ın yaptığı sunum 1 gecede hazırlanmış olsa da çok bilgilendiriciydi. Bloglama.com ile ilgili yapılan tartışmalar da blog camiası için çok faydalı olacak diye düşünüyorum. Tabii Gökçen 'in vlog hakkında yaptığı sunumu da unutmamak lazım. En son da Oğuz Kaan 'ın yaptığı.

Yalnız bence biraz fazla sunum oldu yaa :)) Bana mı öyle geldi yoksa ?
Maksat biraraya gelip birarada birşeyleri konuşabilmek, paylaşabilmek.

Bir dahaki toplantı için bir ya da iki isteyen arkadaş yapsın sunumunu ama bunun süresi de mesela bir saat olsun yarımşar saatten. Daha sonra iki üç saatte muhabbet ederek geçirsek daha iyi olur diye düşünüyorum.

Önümüzdeki ay görüşmek üzere ;)

Reply to This

Evet 2 (bilemedin 3) sunum ideal.

Ben kısa hazırlamıştım sunumu ama gerek internetten gerekse salon içinden gelen sorularla laf lafı açtı.

Orada olanlar bilir: Taksonomik kategorizasyon ile folksonomi arasındaki ilişkiyi anlatırken birden kapitalizm ile sosyalizm arasındaki farka dönüştü konu... o derece yani :D

Bir süre esir aldıysam sizi kusuruma bakmayın :))

Sunumu ve sunumla ilgili notları bir yerlere yükleyeceğim fırsat bulunca.

Sevgiler.
Volkan.

Reply to This

Volkan gelecek sunuma Foucault ya da çalış. Soru hazırlıyorum şimdiden :)

Reply to This

Cumhuriyetimizin 84. yılı kutlu olsun. Ne mutlu Türküm Diyene........Söz konusu vatansa gerisi teferruattır..........

Reply to This

RSS

© 2010   Created by Mert Ulas on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Sorun bildirin  |  Gizlilik  |  Terms of Service

Sign in to chat!