Türk Blog Yazarları

Üreten, tartışan ve paylaşan insanlar için sosyal ağ !

Bu kadar blog yazarı biraraya gelmişken böylesi güzel bir platformda, bunun internet ortamı dışında gerçek yaşamlarımıza da bir izdüşümü olmalı diye düşünüyorum ben.

Bu girişten sonra lafı daha fazla uzatmadan konunun özüne gelelim.

Sizce İstanbul 'da yaşayan blog yazarları olarak bir cumartesi ya da pazar günü biraraya gelsek nasıl olur ? Bence süper olur :D

Ortak bir tarih belirlemek lazım öncelikle. Perşembe gününde olduğumuza göre bazılarımız haftasonu için planlarını çoktan yapmış olabilir. Önümüzdeki hafta 30 haziran cumartesi günü nasıl olur akşam üstü ? Ya da 1 temmuz pazar öğleden sonra ? Eğer bu tarihlerde olmazsa daha sonraki bir tarihte olabilir tabiki.

Bir kaç gün içinde bence karara bağlayalım bunu. Böylelikle herkes planlarını buna göre yapar. Sonra da katılmak isteyen katılır.

Buluşma yeri olarak sanırım Taksim uygun olur. Burada mekan önerisi olan var mı peki? Kalabalık bir grup olarak rahat rahat oturup bişeyler içip keyifle sohbet edebileceğimiz bir mekan?

Tags: buluşma, buluşması, istanbul, kaynaşma, sohbet, sosyal, tanışma

Paylaş

Reply to This

Replies to This Discussion

Mert emeklerin için çok teşekkürler, gerçekten oldukça emek verdin ama çok güzel derlemişsin. Benim o sert bakışlı fotoğrafım da harika çıkmış yani eheh, bir başkasında da boynumu kaplumbağa gibi uzatmışım. Türk Blog Yazarları resmi maskotu ilan edebilirim kendimi artık :)

Buluşma ile ilgili kısa yazım burada.

Reply to This

Mert rica ederim nedemek bende herkes gibi katkım olmasını istedim.
Evet tam bir racon kesme havası var valla :)
Bu arada kısa yazım var demişsin ama link yok Mert. Bilgine.

Reply to This

Evet link vermiş gibi maviye boyayıp beni de sizi de kandırmış valla Ning, buyurun bu sefer olacak!

Reply to This

resimlerin hepsine teker teker baktim. görünüşe göre güzel bir buluşma olmuş. bir dahaki sefere katılmak isterim bende ;)

Reply to This

Reply to This

Sizin küöük buluşmanız da çok güzel geçmişe benziyor goddess artemis

Reply to This

RSS

© 2010   Created by Mert Ulas on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Sorun bildirin  |  Gizlilik  |  Terms of Service

Sign in to chat!