Türk Blog Yazarları

Üreten, tartışan ve paylaşan insanlar için sosyal ağ !

Bu kadar blog yazarı biraraya gelmişken böylesi güzel bir platformda, bunun internet ortamı dışında gerçek yaşamlarımıza da bir izdüşümü olmalı diye düşünüyorum ben.

Bu girişten sonra lafı daha fazla uzatmadan konunun özüne gelelim.

Sizce İstanbul 'da yaşayan blog yazarları olarak bir cumartesi ya da pazar günü biraraya gelsek nasıl olur ? Bence süper olur :D

Ortak bir tarih belirlemek lazım öncelikle. Perşembe gününde olduğumuza göre bazılarımız haftasonu için planlarını çoktan yapmış olabilir. Önümüzdeki hafta 30 haziran cumartesi günü nasıl olur akşam üstü ? Ya da 1 temmuz pazar öğleden sonra ? Eğer bu tarihlerde olmazsa daha sonraki bir tarihte olabilir tabiki.

Bir kaç gün içinde bence karara bağlayalım bunu. Böylelikle herkes planlarını buna göre yapar. Sonra da katılmak isteyen katılır.

Buluşma yeri olarak sanırım Taksim uygun olur. Burada mekan önerisi olan var mı peki? Kalabalık bir grup olarak rahat rahat oturup bişeyler içip keyifle sohbet edebileceğimiz bir mekan?

Tags: buluşma, buluşması, istanbul, kaynaşma, sohbet, sosyal, tanışma

Paylaş Twitter

Reply to This

Replies to This Discussion

Fotoğraf makinası getirmek şart ;)

Hoş bir anı ve güzel bir başlangıç olacak.

Sanal ortamda epey bir kaynaşığız: yorumlarımızla, birbirimizden okuduğumuz yazılarla...
Bunu gerçeğe dökmek heyacanlı olacak.

Görüşmek üzere.

Reply to This

07.07.07 de 19.00 da şahitliğinde bulunmam gereken bir düğün töreni var. Ankara'da olacağım. Aranızda olmayı isterdim. :(( Umarım tekrar organize edebiliriz böyle birşey. Veya Ankara'da böyle bir organizasyon düzenleyebiliriz.

Reply to This

@tilsimlikedi

İlki yapıldığına göre devamı da gelecektir. Merak etme ;)

Zaten onun için "Birinci Geleneksel" Türk Blog Yazarları İstanbul Buluşması adı :)

Sevgiler.

Reply to This

Merhaba Arkadaşlar,

Toplantıya katılmayı onaylayan herkese dün akşam Volkan bir mail attı. Yaka kartı hazırlıyoruz ve yaka kartına gerekli olan bilgilere ihtiyacımız var. Aşağıda volkan'ın mailini tekrar gönderiyorum. Mail adresime geri dönüş yaparsanız sevinirim. Mailime en son saat 2:30 da bakacağım. Ozamana kadar bilgileri gönderebilirseniz sevinirim.
------------------------------------
Yaka Karti Icin Biraz Bilgi Gerekli (acil)

Arkadaslar, toplantı icin yaka karti hazirliyoruz. Kusura bakmayin son dakikaya kaldi biraz. O nedenle bu mesaja ne kadar hizli donerseniz o kadar iyi olur.
Mumkun olan en kisa zamanda asagidaki bilgileri

AD SOYAD:
BLOG ADRESI 1:
BLOG ADRESI 2:
BLOG ADRESI 3:
WEB ADRESI 1:
WEB ADRESI 2:
WEB ADRESI 3:
EMAIL ADRESI:

mert@alemdar.org e-posta adresine gönderirseniz cicili bicili yaka kartlarınız hazırlanmış olur.

Ben gönderdim bile ;)

Yarın görüşmek üzere
Volkan Özçelik
------------------------------------------

Reply to This

Ben sizlerle bir araya gelmekten çok mutlu oldum, heyecanınız beni de heyecanlandırdı! Çok da iyi oldu, bir dahaki sefere daha çok katılım dileğimle, sevgiler.

Reply to This

Arkadaşlar çok güzel bir buluşmaydı, katılan herkese çok teşekkür ederim. Buluşma hakkında ki fotoğraf, video ve yazılarınıza burdan bağlantı verirseniz hepsini tek bir yerde derlemiş oluruz :)

Reply to This

Arkadaşlar harika bir toplantıydı. Gelemeyenler neler kaçırdınız neler. Gelen arkadaşlar sizleri yakından tanıdığım için çok mutluyum. Gelemeyen arkadaşalr üzelmeyin muhakkak tekrarlıyacağız.
Herkes durmadan fotoğraf çekti. Toplantıda bir karar aldık. Tüm resimleri flickr da tek bir hesap altında toplayacağız. Ben bu konuda işi üzerime aldım. Eğer resimler kısa bir zamanda elime geçerse hepsini pazartesiye kadar Flickr a atabilirim. 2 Ufak resmi buradan görebilirsiniz.

Reply to This

Çok güzel ve yararlı bir toplantı oldu umarım daha çok blogcu arkadaşımız ilgi gösterir ben memnun kaldım herkese teşekkur ederim kısa bir video toplantıdan

Reply to This

Bence de çok güzel bir buluşma oldu ilk sefer için. Bundan sonrasında umarım söylediğimiz şekilde her ayın ilk cumartesi günü tekrarlarız bu buluşmaları. Hem çok keyifli hem de çok faydalı olacağına şüphem yok benim ;)
Benim konuyla ilgili yazım:
http://umitkurt.blogspot.com/2007/07/1-geleneksel-trk-blog-yazarlar...

Gerçi buluşma harici cumartesi gününün tamamıyla ilgili bir yazı oldu :))

Reply to This

bende sizlerle birlikte vakit gecirmekten mutlu oldum.. devami gelecek toplantilarda görüşmek üzre diyorum.. Ayrica Merte ufak 1 dipnot:) Transformers cok guzeldi, mutlaka gitmelisin ;)

Reply to This

Arkadaşlar desteğiniz için teşekkür ederim. Berke, Eda, Müjde, Volkan ve Benim resimlerimi birleştirdim. Toplam 131 resim oldu. Hepsini tag'ledim ve şu anda Flickr a atılıyor. Sanırım 1 saate biter. Toplam 292 MB resim var. Resimler gider gitmez adresini mail ile paylaşacağım. Bloglarınıza koyabilirsiniz.Resimlerini alamadığım birtek Serap kalmıştı ancak sanırım onun çektiklerini de gün içinde alırım yarında onları eklemiş olurum. Kolay gelsin. ;)

Reply to This

Arkadaşlar resimleri Flickr'a attım. Tüm resimleri aşağıdaki adreslerden görebilirsiniz.

Resimleri SET olarak görebilmek için buraya tıklayın.

Resimleri SLIDESHOW olarak görebilmek için buraya tıklayın.

Sizin içinde bulunduğunuz olduğunuz resimleri görebilmek için aşağıdaki işlemi yapmanız yeterli:
Aşağıdaki linkde bulunan mertalemdar kelimesini çıkartıp kendi advesoyadinizi bitisik ve turkce karakter kullanmadan yazmanız yeterli
http://www.flickr.com/search/?w=56194716%40N00&q=mertalemdar+AN...

Sadece Sizin tek çekilmiş fotoğraflarınız için aşağıdaki işlemi yapmanız yeterli:
Aşağıdaki linkde bulunan mertalemdar kelimesini çıkartıp kendi advesoyadinizi bitisik ve turkce karakter kullanmadan yazmanız yeterli
http://www.flickr.com/search/?w=56194716%40N00&q=mertalemdar+AN...
Not:Linkler tam çıkmadığından linki kopyalayip yapıştırmanız gerekecektir.
İyi seyirler. :)

Reply to This

RSS

© 2010   Created by Mert Ulas on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Sorun bildirin  |  Gizlilik  |  Terms of Service

Sign in to chat!