Türk Blog Yazarları

Üreten, tartışan ve paylaşan insanlar için sosyal ağ !

Bu kadar blog yazarı biraraya gelmişken böylesi güzel bir platformda, bunun internet ortamı dışında gerçek yaşamlarımıza da bir izdüşümü olmalı diye düşünüyorum ben.

Bu girişten sonra lafı daha fazla uzatmadan konunun özüne gelelim.

Sizce İstanbul 'da yaşayan blog yazarları olarak bir cumartesi ya da pazar günü biraraya gelsek nasıl olur ? Bence süper olur :D

Ortak bir tarih belirlemek lazım öncelikle. Perşembe gününde olduğumuza göre bazılarımız haftasonu için planlarını çoktan yapmış olabilir. Önümüzdeki hafta 30 haziran cumartesi günü nasıl olur akşam üstü ? Ya da 1 temmuz pazar öğleden sonra ? Eğer bu tarihlerde olmazsa daha sonraki bir tarihte olabilir tabiki.

Bir kaç gün içinde bence karara bağlayalım bunu. Böylelikle herkes planlarını buna göre yapar. Sonra da katılmak isteyen katılır.

Buluşma yeri olarak sanırım Taksim uygun olur. Burada mekan önerisi olan var mı peki? Kalabalık bir grup olarak rahat rahat oturup bişeyler içip keyifle sohbet edebileceğimiz bir mekan?

Tags: buluşma, buluşması, istanbul, kaynaşma, sohbet, sosyal, tanışma

Paylaş Twitter

Reply to This

Replies to This Discussion

Maalesef Pazar günü akşam dönüyorum Çanakkaleden.
İnanılmaz üzüldüm.
Cumhur'la yeni proje planlarım vardı :)
Resim, video, detaylı anlatım vs istiyoruz buluşmadan sonra.

Reply to This

@Eda

Yaka kartı gerçekten güzel fikir. +1

İnsanları bloglarıyla ilişkilendirmemizi kolaylaştırır.
Hem eğer blog sahibi olmayan meraklı katılımcılar, misafirler vb. varsa da blog açmaya özenirler ;)

Rezervasyon olayını Mert (ulaş) hallederim demişti en son yamulmuyorsam.

@Tansu

Üzüldüm ya, seninle yüzyüze tanışmak isterdim :(

...

eğlenceli, paylaşımlı ve güzel bir ortam olacak.
İple çekiyorum...
Görüşmek üzere.

Reply to This

Arkadaşlar ben de gelmeyi düşünüyorum ama kaçta biter benim 8de falan kalkmam gerekiyor.

Reply to This

Belirtilen tarih bana da uygun değil. Bir sonrakine inşallah..

Reply to This

Yaka kartı bence de çok mantıklı, ona uygun bişeyler basmaya çalışırım ofisten

Mustafa istediğin zaman kalkabilirsin hiç sorun değil :) Belli bir programımız olmasa da insanların önce biraz tanışıp kaynaştıktan sonra akıllarındaki fikirleri söylemesini istiyorum ama bunun da çok uzun süreceğini sanmam.

Rezervasyon konusuna gelince, bugün öğle tatilinde mekanı arayıp elektronik davetiyedeki rakam göre 25 kişilik rezervasyon yaptıracağım. Umarım gelirim diyenler gerçekten gelir :)

Öğleden sonra rezervasyon konusundaki gelişmeleri bildiririm.

Reply to This

Arkadaşlar Megusta'yı bilmeyenler için (ben de bilmiyordum arayıp buldum) sizin için haritada sokağı işaretledim sokağın neresinde olduğunu bilemiyorum o yüzden siz sokağı bulun da artık ordan bulursunuz sanırım http://plazes.com/plazes/104384:megusta

Reply to This

Arkadaşlar Me Gusta'dan 7 Temmuz Cumartesi günü saat 16:00 için 25 kişilik rezervasyon yaptırdım. Girişte Mert Ulaş adına 25 kişilik rezervasyon yapılmıştı derseniz size gösterirler. (Türk blog yazarları buluşması için diyemedim çünkü iki saat ne için ne için, blog nedir falan diye derinlemesine sorular sorar diye yalnızca toplantı için dedim eheh)

Eğer 25 kişiden fazla olursak da bir iki masa daha eklerler sanırım.

Cumartesi günü görüşmek üzere arkadaşlar.

Hmm unutmadan video ve fotograf makinalarınızı getirmeyi unutmayın :)

Reply to This

Niye ya belki MeGusta 'da blog okurları vardır Mert :)))
25 kişi yeterli olur gibi geliyor, cumartesi günü görüşmek üzere ;)

Reply to This

2 saat mi dediniz :)? ben geldigimde gitmis mi olacaksiniz simdi ?:)

Reply to This

Serap sanırım toplantı 7-8'e dek sürebilir, insan yoğunluğuna ve muhabbete bağlı olarak :) Bu yüzden eğer saat 6 da gelirsen bile mutlaka birileri olacaktır bence.

Reply to This

Bu arada Eda ile ben yaka kartlarını hallediyoruz. Orada herkes takarsa daha iyi olur. Yabancılık çekilmez kaynaşırız :)

Reply to This

Herkese iyi eğlenceler dilemekle kalıyorum.Bu buluşmanın akdeniz ayağını gerçekleştiririz umarım biz de.
Fotoğraf ve videoları merakla bekliyorum.Ne kaçırdığımızı bilelim:)

Reply to This

RSS

© 2010   Created by Mert Ulas on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Sorun bildirin  |  Gizlilik  |  Terms of Service

Sign in to chat!