Türk Blog Yazarları

Üreten, tartışan ve paylaşan insanlar için sosyal ağ !

Bu kadar blog yazarı biraraya gelmişken böylesi güzel bir platformda, bunun internet ortamı dışında gerçek yaşamlarımıza da bir izdüşümü olmalı diye düşünüyorum ben.

Bu girişten sonra lafı daha fazla uzatmadan konunun özüne gelelim.

Sizce İstanbul 'da yaşayan blog yazarları olarak bir cumartesi ya da pazar günü biraraya gelsek nasıl olur ? Bence süper olur :D

Ortak bir tarih belirlemek lazım öncelikle. Perşembe gününde olduğumuza göre bazılarımız haftasonu için planlarını çoktan yapmış olabilir. Önümüzdeki hafta 30 haziran cumartesi günü nasıl olur akşam üstü ? Ya da 1 temmuz pazar öğleden sonra ? Eğer bu tarihlerde olmazsa daha sonraki bir tarihte olabilir tabiki.

Bir kaç gün içinde bence karara bağlayalım bunu. Böylelikle herkes planlarını buna göre yapar. Sonra da katılmak isteyen katılır.

Buluşma yeri olarak sanırım Taksim uygun olur. Burada mekan önerisi olan var mı peki? Kalabalık bir grup olarak rahat rahat oturup bişeyler içip keyifle sohbet edebileceğimiz bir mekan?

Tags: buluşma, buluşması, istanbul, kaynaşma, sohbet, sosyal, tanışma

Paylaş

Reply to This

Replies to This Discussion

Ctesi akşami uygun olabilir ama oturmali atraksiyonlarda yakin oturanlar genelde muhabbet kuruyo, digerleri tanisamiyor..bence bu kosulu bulundurup mekan terchi yapilsa ii olur, ben gelirim yane, ctesi aksam [keza bu aralar her ctesi mesai yapiyorum, o yuzden sabahtan olacak bir atraksiyon bensiz olacaktir :) ] veya pazar herhangi bir saat uyar bana...Gelirim yane :)

Reply to This

Pazar günü bana uyar, taksim uygun olur sanırım ulaşım açısından. Mekan için ise Taksim'de ki Mihriman Sultan olabilir.

Reply to This

Bana her iki günde uyar. Mesajı görür görmez atlıyıverdim valla. Çok güzel olacak iyi fikir.
Hatta bir katkıda da bulunup grup için www.meetup.com da bir toplantı organizasyonu yapabilirim ne dersiniz?

Reply to This

İstanbul'da olmam münasebetiyle katılabilirim sanırım bu organizasyona, sonuçta yılın geri kalan dönemlerinde okul için İzmir'de oluyorum. Bir organizasyon da bizim olacak İzmir'de bir arkadaşımın katkılarıyla. İstanbuldaki toplantı için yeterli çoğunluk ve yer, mekan, zaman dilimleri belirlenirse ben seve seve katılırım.

Blogcularla buluşmak ve fikir alışverişinde bulunmak hoş olacaktır sanırım. Hem birbirimizi daha iyi tanımış oluruz böylelikle.

Reply to This

Herkese günaydın :))

Sadece 6 kişi miyiz İstanbullu blog yazarları olarak biz yaaa ???

Daha fazla bir katılım olur diye düşünüyordum ben oysa ki...

Çarşamba akşamına kadar bence yer ve tarih konusunda karar
almış olalım. Megusta yada mihriman benim için farketmez, ikisine de
daha önce gitmedim çünkü :D benim yorumum doğru olmaz.
Sadece havalandırması iyi bi yer olsun tek istediğim bu sıcaklarda !!!
Pazar günü sanırım hepimize uyacak gibi. O nedenle pazar olsun
diyorum ben. Hatta sinemaya gidesim var benim. Bilmiyorum ne kadar
beraber otururuz ama toplantıdan sonra vakti olan arkadaşlarla sinemaya
gidebiliriz.

Cuma akşamına kadar da katılacak olanlar buraya yazarlar, böylelikle
kim geliyor kim gelmiyor belli olur.

Reply to This

Arkadaşlar cumartesi akşamı saat 18:00 'i kabul edenler / etmeyenler ???

Katılmak isteyenler yazsınlar lütfen !!!

Reply to This

ben yamuk yapip edemeyecegimi soylesem kızarmisiniz :)?

Reply to This

kızsak ne çare ? yamuk yamuktur :P

niye kimse yazmıyor ama ?

toplanamıycaz bu gidişle biz arkadaşlar !!!

Reply to This

hangi cumartesi bu

Reply to This

30 Haziran yani bu cumartesi.

Reply to This

Efendim susmamın sebebi benim bu cumartesi İstanbul'da bulunamayacağım için katılamayacak olmamdan, acaba dedim sussam biraz daha ertelerler de bende katılabilir miyim :P

Üyelerimiz ne karar verirse bana bildirilsin ben tüm blog yazarlarına bir mesaj gönderebilirim. Bence tarih ve mekan kesinleşsin önce, sonra basit bir afiş hazırlar onu da bloglarımıza koyarız. Bence bu cumartesi değil de bir sonraki hafta olsun ama sizin kararınız neyse ben ona uyarım, katılamıyacak bile olsam tanıtmak amacıyla üzerime düşen görevi yaparım :)

Reply to This

Bence bu cumartesi olmasın bir çok kişinin işi var hem şöyle 15 gun lük bir toleranas olsun herkes bloguna bu buluşma ile bir yazı yazar daha çok duyurulur katılım yuksek olur =)

Reply to This

RSS

Hakkında

Mert Ulas Mert Ulas created this Ning Network.

© 2009   Created by Mert Ulas on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Sorun bildirin  |  Gizlilik  |  Terms of Service

Sign in to chat!