Türk Blog Yazarları

Üreten, tartışan ve paylaşan insanlar için sosyal ağ !

Hakan

2009 Eurovision Şarkı Yarışmasında Hadise Kazanır mı?

Türkiye eurovision'a Haise ile gitmeye karar vermişti.Bir kaç gündür "Düm Tek Tek"şarkısı tv'de çalmaya başladı.Herkes kendince yorum yapıyor.Türk blog yazarları olarak fikirlerinizi merak ediyorum...

Tags: show

Paylaş

Reply to This

Replies to This Discussion

şarkıda türk müziği ezgileride kullanılması akıllıca olmuş...Sertab Erener den sonraki en başarılı adayımız diyebilirim...birinci olur muyuz bilemem ama dereceye gireceğimiz kesin..

Reply to This

dereceye gireceğimizi bende düşünüyoum...

Reply to This

Parça çok güzel ama doğruyu söylemek gerekirse ben hadiseden ben çok daha güzel bir şarkı bekliyordum.Ama Hadise'ye güveniyorum iyi bir şov falan yapacakdır.Şüphesizki derece yapacağız çünkü hadise Hollanda,Belçika çevresi ve Avrupa da çok sevilen bir şarkıcı.Oy sorunumuz pek yok :))

Reply to This

Haruncum zaten Hollanda, Almanya, Fransa, Belçika, Bosna Hersek (8?) ve Avusturya'dan her sene en az 10 puan alıyoruz. Önemli olan diğer ülkelerin verecekleri puan. Ben bu sene İngiltere'den de yüksek puan bekliyorum açıkçası. :) Azerbaycan deseniz 12 puan garanti gelir. :) Ama eğer Yunanistan, Kıbrıs ve Ermanistan'dan da oy alırsak şarkı 'tamam'dır. :) O zaman 1. oluruz garanti. :p

Reply to This

:) 12 garanti ama artık :) şahsen ben slav ülkerinden oy bekliyorum bu sene tabi komuşlarına ayıp olacağını düşünmezlerse xD

Reply to This

eheheheh inşallah ben de umutluyum, puanlar ermenistan'a gitmesin de :p

Reply to This

Dereceye muhakkak girecek bir şarkı ama birinci olabilir mi bunu bilemiyorum. :) Bence şarkı süper ama diğer şarkıları da dinlemekte fayda var. Bir de şarkı çok erken çıktı, tanıtılma şansı çok daha yüksek. Bir an önce tüm Avrupa'ya açılması lazım. Şarkı duyulmalı yarışmadan önce. :) Bir de yarışmaya kadar şarkıda ufak tefek düzenlemeler yapılacaktır gibi geliyor, o da sürpriz olsun. :)

Reply to This

Fikirlerimiz önemli ilgililer duysunlar artık.Artı yönlerini ve eksik taraflarını buradan duyuruyoruz:)yorumlar süper...

Reply to This

Kazanırız

Reply to This

Hadise bile Doğu ezgilerinin tutmadığını artık göremiyorsa ve her seferinde Eurovision şarkımız'da bir oryantal tını olmak zorundaymış gibi davranılıyorsa kazanmak istesek debence zor.

Her ne kadar Pop, R&B, Techno dinlemesem de bu yarışma da bu tarz şeylerin ya da bunları bekleyen Eurovision izleyicilerine Lordi'nin "Hard Rock Haleluja"'sı gibi sürpriz yapan parçaların kazanacağını düşünüyorum.

8 yıl önce Shakira'nın yaptığını 3. sınıf dansözler hala kullanıyor ama farklı olduğunu düşündüğümüz sanatçılarımızın da tercihi bu malesef.

Şarkı biraz daha zorlansa İbrahim Tatlıses ve peşinden gezdirdiği dansözler için güzel bir dans parçası bile olabilir.

Reply to This

Bence hiç de fena olmaz, dansözlere batılılar zaten bayılırlar. Ben ısrarlar doğu ezgilerinin kullanılmasından yanayım. Eurovision'da bu tarz parçalar tutuyor, görmek istesek de görmesek de...

Reply to This

RSS

Hakkında

Mert Ulas Mert Ulas created this social network on Ning.

Create your own social network!

© 2009   Created by Mert Ulas on Ning.   Create Your Own Social Network

Badges  |  Sorun bildirin  |  Gizlilik  |  Terms of Service

Sign in to chat!