Türk Blog Yazarları

Üreten, tartışan ve paylaşan insanlar için sosyal ağ !

İlk TBY toplantımız bir harikaydı arkadaşlar (resimlerden de bellidir).

Blogumda "ballandıra ballandıra" anlatacaktım ve fakat hemen o akşam uzuuuu...uuun bir tatile çıkmam gerekti (biraz iş, biraz tatil aslına bakarsanız ;) -- e serde Don Kişot'luk var ne de olsa ;) )

Yamulmuyorsam bu ilk toplantımızda "her ayın ilk Cumartesi" günü toplanalım diye bir karar almıştık. Yamuluyorsam, biri düzeltsin beni ;)

Bu da demek oluyor ki, bir sonraki TBY toplantısı.

4 Ağustos Cumartesi

gününe denk geliyor :)

Şimdiden konusunu açayım dedim ben.
Ara ara ateşi harlarız.

Sizin için de uygun mudur? Alternatif önerileri olan var mıdır?

Sevgiler
Volkan.

p.s.
Halen tatildeyim -- birkaç gün daha yokum ortalarda.
Yorumlara bakarım bilahere.

Tags: buluşma, etkinlik, eğlence, istanbul, organizasyon, paylaşım, sosyal, tby

Paylaş Twitter

Reply to This

Replies to This Discussion

Bence ilk toplantıya göre ilgi çok daha fazla olacaktır. Ama toplanma yeri olarak daha iyi bir yer seçilmeli bu sefer, tabi katılımcıyla orantılı olarak

Reply to This

Ağustos'ta bir kaç arkadaşın, akrabanın düğünü var. Ama 4 Ağustos'ta olanı hatırlamıyorum :) Benim için uygundur. Belki başka mekanda ya da saatte olabilir. Saat 16:00 değilde 18:00 olabilir mesela. Bu arada iyi tatiller Volkan ;)

Reply to This

Artık uygunluğu kalmamış açmışsın konuyu ;)

Reply to This

Şu toplantıların izmir versiyonlarınıda hazırlasak yahu:)

Reply to This

katılıyorum sana izmir versiyonu olsa güzel olur

Reply to This

toplantılar pazar günü olamaz mı? malum cumartesi iş var. zaten yeni başladık. ikide bir izin almayalım ;)

bu arada bende bursa ateşini mi yaksam ;)

Reply to This

Hmm bence de pazara ertelenebilir ama cumartesi saat 18:00 gibi olursa da çalışanlar bile katılabilir. Bunun dışında bu buluşmada konuşulacak ve tartışılacak konuları madde madde yazalım bence buluşmadan önce.

Reply to This

cumarteside tam gün çalışıyoruz :( sabah 8:30 akşam 18:00

Reply to This

Benim aklımda olan bir konu var mesela önerebileceğim http://www.mustafaturksavas.com/imlemenin-adabi.html bu adreste yazdığım imlemenin adabı tartışılabilir bence, ayrıca blograzzi nasıl daha iyi olabilir, utanç duvarını ön plana çıkarmak için mesela bir eklenti yazılıp son içerik hırsızları görüntülenebilir. Şimdilik aklıma gelenler bunlar

Reply to This

1) İmleme konuları
2) Kaynak ve bağlantı gösterme, utanç duvarı, içerik hırsızları

Bunlar da benim aklıma gelenler,

3) Bloglarda reklam ve para kazanma
4) Bloglararası anket
5) Blogyazarları tanıtım videosu (ilk çekilen videoda arka plan çok sesli olduğu için sorun çıkmıştı, tekrarlamamız gerekicek sanırım)

Reply to This

Ben blog yazarları tanıtım videosu için şöyle birşey öneriyorum aslında.

Standart 2 veya 3 saniyelik bir giriş yapalım. Bu official Blog yazarları girişi olsun. Bu toplantıda bir background getirelim yanımızda, Blog yazarları hatırası gibi (komikte olabilir böylece). Ve herkes onun önünde kendisini 30 saniye içinde anlatsın. Sonra yine official bir kapanış ile bunu kapatalım. Bu şekilde 30 kişi katılacak ise 30 adet video ortaya çıkar. Herkes bu videoları kendi bloglarında profil kısımlarında kullanabilirler ve aynı zamanda grup sitesinde yayınlanır. Diğer türlü sonradan bana biraz fazla Türk işi geldi. Yani herkesin 1 kelimeyi söylemesi. Veya aynı background önünde belki bunu da deneyebiliriz.

Reply to This

Bence 2. toplantıya uzun süre olmasına rağmen tartışılacak baya konu bulduk ve dahası da eminim gelecektir. Bence bi de buluşmanın olacağı yer ve formatı hakkında da düşünmeliyiz. Mesela konuşacak olan kişi konuşmak istediğinde herkesin onu dinlyeceği bir ortam olmalı ve bu da pek tabiki bir kafe ortamı olmayacatır.

Reply to This

RSS

© 2010   Created by Mert Ulas on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Sorun bildirin  |  Gizlilik  |  Terms of Service

Sign in to chat!