Listele:
| Tartışmalar | Replies | Güncel Aktiviteler |
|---|---|---|
Hayata dair Püf NoktalarıŞimdi efendim site şöyle birşey; Bildiğiniz herhangi bir konunun Püf noktası ile ilgili bir mesaj yazıyorsunuz. Mesela benim yazmış ol… Started by Codeluu |
0 | May 8 2008 |
Türk Blog Yazarları Grubunun TanıtımıMerhaba Arkadaşlar, Bugün saat 16:30'da AçıkRadyo'da (94.9 Frekansı) Bilgi Çağı programına konuk oluyorum. Programın sunucuları Ersu Ablak… Started by Mert ALEMDAR |
0 | Apr 4 2008 |
Başka Kim TBY Buluşması Banner'ını Blogunda Sergilemek İster?Merhaba, Beşinci buluşmamızı daha çok kişiye duyurmak için bloglarımızda buluşmaya ait banner'ları kullanıyoruz. Şu an için kullanabilece… Started by Volkan Özçelik |
10 |
Dec 30 2007 Reply by Anil Kiral |
Üye Sayımızı Arttırmak ve Sesimizi Duyurmak için YöntemlerMert'in "Türk Blog Yazarları Birleşin !" http://www.fikribol.com/donkisot/?p=22 blog iletime: "Cok tesekkurler desteginiz icin, e… Started by Volkan Özçelik |
34 |
May 11 2007 Reply by Erkan AKAR |
Her Gece Saat 22'de 5 Blog !Merhaba arkadaşlar, Türk Blog Yazarları bloglarını tanıtmak için farklı bir fikir daha geldi aklıma. Her gece saat 22:00 'da (Türkiye… Started by Volkan Özçelik |
3 | Mar 20 2007 |
© 2010 Created by Mert Ulas on Ning. Create a Ning Network!