Listele:
| Tartışmalar | Replies | Güncel Aktiviteler |
|---|---|---|
benim günahım ne?ben sadece reklam eleştirileri yazıyordum ve hiçkimseye zarrım yoktu. sadece reklamıyapılan ürünler hakkında düşüncelerimiyazıyordum. acaba… Started by sewimsizbilgin |
0 | Oct 25 2008 |
Keylife.tv internet tv platformu test yayınına başladı...Merhaba arkadaşlar. http://www.keylife.tv adresinden ulaşabileceğiniz LifeStyle Internet tv platformu Keylife.tv test yayınına başladı. E… Started by Gokcen Karan |
1 |
Aug 29 2008 Reply by Gokcen Karan |
Bu siteye erişim kendi kararıyla engellenmiştirGeleceğin İnternet'inin Önizlemesini Yapıyoruz! Her gün yeni bir site daha kapatılıyor. Bu hızla giderse ileride nasıl bir İnternet deney… Started by Bilal Gul |
1 |
Aug 26 2008 Reply by Abraxas |
NGMTV Test Yayınına Başladı!..Arkadaşlar merhabalar. Sizlerden test yayınına başlattığımız NGMTV 'yi incelemenizi ve görüşlerinizi bana bildirmenizi rica ediyorum. Yani… Started by Gokcen Karan |
0 | Jul 2 2008 |
Başka Kim sardalya’ya Katkıda Bulunmak İster?Biraz uzun yazabilirim, sabrınız için şimdiden teşekkürler. Öncelikle ilgili linkler: * sardalya Facebook Topluluğu: http://www.facebook.… Started by Volkan Özçelik |
3 |
Feb 14 2008 Reply by hasan aksoy |
Kişisel Internet TelevizyonlarıSelamlar arkadaşlar. GoMedia.Tv üzerinde Türkiye çapında yayın yapacak bir internet televizyonunun altyapı çalışmalarını yürütüyoruz şu sır… Started by Gokcen Karan |
0 | Jan 19 2008 |
Tüm Duyarlı İnternet Kullanıcılarının Dikkatine!Teknolojoji Televizyanu Forumlarına Doctus ile ilgili eklenen yazı Yasadışı olduğu gerekçesiyle kapatılarak içeriği editlendi. Ve işin kötü… Started by Özgür Üzden |
1 |
Sep 8 2007 Reply by emir alp |
İkinci buluşma ile ilgili...Selamlar. İkinci buluşma için seçilecek yerde mümkün ise ücretsiz wireless internet bulunmasını (böyle bir yer bulunmasını) öneriyorum. Zi… Started by Gokcen Karan |
3 |
Aug 1 2007 Reply by Oğuz Kaan Çağatay Kılınç |
...:::TeKnoLoji PortaLı:::...TeknoLoji,İnternet ve BiLim GünceL HaberLeri, ResimLeri, VideoLarı, YazıLarı ve Birbirinden GüzeL YorumLar... TeknoLoji PortaLı TeknoLojiyi… Started by ByMurat |
0 | Jul 30 2007 |
blog yazma amacınız nedir?Merhaba, Sevgili Türk Blog Yazarları (Siz :) ) Neden Blog yazıyorsunuz? Amacınız nedir? -İş için mi yazıyorsunuz ? -Tanınmak için mi? -o… Started by Abdullah Gürcan |
19 |
Jul 10 2007 Reply by pseudonym |
© 2009 Created by Mert Ulas on Ning. Create a Ning Network!