Türk Blog Yazarları

Üreten, tartışan ve paylaşan insanlar için sosyal ağ !

All Discussions Tagged 'internet' (11)

Tartışmalar Replies Güncel Aktiviteler
sewimsizbilgin

benim günahım ne?

ben sadece reklam eleştirileri yazıyordum ve hiçkimseye zarrım yoktu. sadece reklamıyapılan ürünler hakkında düşüncelerimiyazıyordum. acaba…

Started by sewimsizbilgin

0 Oct 25 2008
Gokcen Karan

Keylife.tv internet tv platformu test yayınına başladı...

Merhaba arkadaşlar. http://www.keylife.tv adresinden ulaşabileceğiniz LifeStyle Internet tv platformu Keylife.tv test yayınına başladı. E…

Started by Gokcen Karan

1 Aug 29 2008
Reply by Gokcen Karan
Bilal Gul

Bu siteye erişim kendi kararıyla engellenmiştir

Geleceğin İnternet'inin Önizlemesini Yapıyoruz! Her gün yeni bir site daha kapatılıyor. Bu hızla giderse ileride nasıl bir İnternet deney…

Started by Bilal Gul

1 Aug 26 2008
Reply by Abraxas
Gokcen Karan

NGMTV Test Yayınına Başladı!..

Arkadaşlar merhabalar. Sizlerden test yayınına başlattığımız NGMTV 'yi incelemenizi ve görüşlerinizi bana bildirmenizi rica ediyorum. Yani…

Started by Gokcen Karan

0 Jul 2 2008
Volkan Özçelik

Başka Kim sardalya’ya Katkıda Bulunmak İster?

Biraz uzun yazabilirim, sabrınız için şimdiden teşekkürler. Öncelikle ilgili linkler: * sardalya Facebook Topluluğu: http://www.facebook.…

Started by Volkan Özçelik

3 Feb 14 2008
Reply by hasan aksoy
Gokcen Karan

Kişisel Internet Televizyonları

Selamlar arkadaşlar. GoMedia.Tv üzerinde Türkiye çapında yayın yapacak bir internet televizyonunun altyapı çalışmalarını yürütüyoruz şu sır…

Started by Gokcen Karan

0 Jan 19 2008
Özgür Üzden

Tüm Duyarlı İnternet Kullanıcılarının Dikkatine!

Teknolojoji Televizyanu Forumlarına Doctus ile ilgili eklenen yazı Yasadışı olduğu gerekçesiyle kapatılarak içeriği editlendi. Ve işin kötü…

Started by Özgür Üzden

1 Sep 8 2007
Reply by emir alp
Gokcen Karan

İkinci buluşma ile ilgili...

Selamlar. İkinci buluşma için seçilecek yerde mümkün ise ücretsiz wireless internet bulunmasını (böyle bir yer bulunmasını) öneriyorum. Zi…

Started by Gokcen Karan

3 Aug 1 2007
Reply by Oğuz Kaan Çağatay Kılınç
ByMurat

...:::TeKnoLoji PortaLı:::...

TeknoLoji,İnternet ve BiLim GünceL HaberLeri, ResimLeri, VideoLarı, YazıLarı ve Birbirinden GüzeL YorumLar... TeknoLoji PortaLı TeknoLojiyi…

Started by ByMurat

0 Jul 30 2007
Abdullah Gürcan

blog yazma amacınız nedir?

Merhaba, Sevgili Türk Blog Yazarları (Siz :) ) Neden Blog yazıyorsunuz? Amacınız nedir? -İş için mi yazıyorsunuz ? -Tanınmak için mi? -o…

Started by Abdullah Gürcan

19 Jul 10 2007
Reply by pseudonym

RSS

© 2009   Created by Mert Ulas on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Sorun bildirin  |  Gizlilik  |  Terms of Service

Sign in to chat!