Türk Blog Yazarları

Üreten, tartışan ve paylaşan insanlar için sosyal ağ !

İsmini Vermek İstemeyen Bir İzleyici

İsmini Vermek İstemeyen Bir İzleyici's Discussions (25)

Discussions Replied To (23) Replies Güncel Aktiviteler
Süleyman S. Aras

"Bakınız izah ettiğim gibi pire için yorgan yakılmasına ben de karşıyım, ancak gerç..."

İsmini Vermek İstemeyen Bir İzleyici replied Oct 27 2008 to Digiturk'u Protesto Boynumuzun Borcudur!!!

4 Oct 27 2008
Reply by İsmini Vermek İstemeyen Bir İzleyici
Süleyman S. Aras

"Bu memlekette illegal işler yapanları, Blogger gibi kültürel bir servisi illegal i..."

İsmini Vermek İstemeyen Bir İzleyici replied Oct 26 2008 to Digiturk'u Protesto Boynumuzun Borcudur!!!

4 Oct 27 2008
Deniz Eker

"Türkiye muhtemelen euro 2008'in şampiyonu olacaktır. Umudumuz bu yöndedir. Bir mil..."

İsmini Vermek İstemeyen Bir İzleyici replied Jun 22 2008 to A Milli Takımımıza Başarılar

1 Jun 22 2008
Demir

"Gül çalmak için belediyenin bahçesine daldığımız, akabininde betçi dayıdan kaçarke..."

İsmini Vermek İstemeyen Bir İzleyici replied Apr 30 2008 to Geriye Kalan

4 Apr 30 2008
Denizseckin

"Yalnız hata olmasın sözler Volkan'a aittir; üslubuna alıştığım için bana tuhaf gel..."

İsmini Vermek İstemeyen Bir İzleyici replied Apr 19 2008 to Protesto Ediyorum..!

21 Apr 19 2008
Reply by vepa
Denizseckin

""böyle birbirlerinin bloglarına yorum yazan kızcıkları görmekten tiskindim açıkças..."

İsmini Vermek İstemeyen Bir İzleyici replied Apr 18 2008 to Protesto Ediyorum..!

21 Apr 19 2008
Reply by vepa
H. Cihan Salim

"Bu konuda yapabileceğimiz bir şey var mı ? Yedeğe nasıl kopyalayabiliriz, dersem ,..."

İsmini Vermek İstemeyen Bir İzleyici replied Apr 17 2008 to çok sayıda blog hack edildi ediliyor

12 Oct 28 2008
Reply by Erkan Duman
H. Cihan Salim

"Backup programları ve backup hizmeti verilen sitelerle belirli periyotlar da yedek..."

İsmini Vermek İstemeyen Bir İzleyici replied Apr 17 2008 to çok sayıda blog hack edildi ediliyor

12 Oct 28 2008
Reply by Erkan Duman
İlhan

"Aydın olmak biraz deforme edilmiş bir kavram... Asıl olan bence duyarlı bir insan ..."

İsmini Vermek İstemeyen Bir İzleyici replied Apr 17 2008 to İlhan Selçuk abi ayağa kal

47 Nov 4 2008
Reply by İlhan
Denizseckin

"Gürkan abiyi kızdırmayın : )"

İsmini Vermek İstemeyen Bir İzleyici replied Apr 16 2008 to Protesto Ediyorum..!

21 Apr 19 2008
Reply by vepa

RSS

Hakkında

Mert Ulas Mert Ulas created this Ning Network.

© 2009   Created by Mert Ulas on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Sorun bildirin  |  Gizlilik  |  Terms of Service

Sign in to chat!