Listele:
| Tartışmalar | Replies | Güncel Aktiviteler |
|---|---|---|
Duvar Yazıları 2Arkadaşlar biliyorum hepside çok iğrenç ama arada sırada adamı gülümsetebiliyor :) {#emotions_dlg.cheesy}{#emotions_dlg.cheesy}{#emoti... Started by Serdar |
0 | Feb 14 |
2009 Eurovision Şarkı Yarışmasında Hadise Kazanır mı?Türkiye eurovision'a Haise ile gitmeye karar vermişti.Bir kaç gündür "Düm Tek Tek"şarkısı tv'de çalmaya başladı.Herkes kendince yorum ya... Started by Hakan |
12 |
Jan 12 Reply by Abraxas |
Şeytan Üçgeninin SırrıBermuda Şeytan Üçgenini duymayanımız kalmamıştır, Atlas Okyanusu’ndaki bu bölgede, özellikle son 60 yılda, birçok gemi ve uçak kaybolmu... Started by Codeluu |
1 |
Nov 16 2008 Reply by iwfx |
merhabaartık bende blog yazarlarındayım (yazar olmuşum :))))) http://havzen.blogspot.com adresimden uzun süredir yayınladığım vesair yazılarımı ... Started by havzen |
5 |
Nov 2 2008 Reply by havzen |
Cumhuriyetimizin 85. Yılı...Herkesin Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Nice 85 yıllara inşallah...Söylenecek o kadar söz var ki, diziliyor hepsi... Started by Abraxas |
0 | Oct 29 2008 |
Blogger KapatıldıArkadaşlar artık söyleyecek laf bulamıyorum. Bugün itibariyle blogspot a giriş mahkeme kararıyla engellenmiş bulunmakta...Yazık ya...Bu n... Started by Abraxas |
8 |
Oct 26 2008 Reply by [»¤ вєи∂єиiz ¤«] |
Bu Köyün Yabancısı GüncellendiTüm blog yazarı arkadaşlara merhaba. Arkadaşlar, Bu Köyün Yabancısı başlığı altında açtığım ve yaklaşık bir yıllık bir maziye sahip olan ... Started by Süleyman S. Aras |
3 |
Oct 9 2008 Reply by tabuhan |
Goth & Gothichttp://gothandgothic.ning.com ...cover ur minds with black... Feel urself very bad or cool? Nothing changes if you don't have an invit... Started by Codeluu |
3 |
Aug 28 2008 Reply by harun |
A Milli Takımımıza BaşarılarTürkiye EURO 2008'deki ilk maçına çıkıyor.Ay-yıldızlı takımımız ilk maçında turnuvanın şampiyonluk adaylarından Portekiz ile karşı karş... Started by Deniz Eker |
1 |
Jun 22 2008 Reply by İsmini Vermek İstemeyen Bir İzleyici |
Türkiye - Hırvatistan MaçıÜlkemizi olduğu kadar dünya basınını da şoka uğratmış, rüya gibi bir maçtı. Ben bu maç için şunu diyorum ki, "evliyalar sahaya indi..." B... Started by İsmini Vermek İstemeyen Bir İzleyici |
0 | Jun 22 2008 |
Welcome to
Türk Blog Yazarları
Kayıt Olun
veya Giriş Yapın
© 2009 Created by Mert Ulas on Ning. Create Your Own Social Network