Listele:
| Tartışmalar | Replies | Güncel Aktiviteler |
|---|---|---|
yazarlar aranıyorwww.ixbir.com adresinde yazacak eğlenceli anlatım dili olan kişiler aranıyor, bilgi için ixbir@ixbir.com Started by ixbir magazin |
0 | Aug 19 2007 |
kitap günlüğümerhabalar, bir kitapsever olarak okuduğum her kitap hakkında görüşlerimi paylaşmak ve aynı kitabı okuyanlarla birlikte birşeyler tartısab… Started by sanalmanyak |
0 | Aug 16 2007 |
UtançDuvarı'nı Geliştirmek için yapılabilecekler nelerdir ?UtançDuvarı'nın bir otorite yada bir baskı olabilmesi için yapılabilecekler nelerdir görüşlerinizi bekliyorum Started by Bilgisiz |
4 |
Aug 1 2007 Reply by Oğuz Kaan Çağatay Kılınç |
Blog yazarları hareketiKendi ihtiyaçlarım doğrultusunda bir takım fikirler geliştiryorum, sonra bunları en az maliyetle nasıl gerçekleştirebileceğimi düşünüyorum.… Started by Eray Endeş |
0 | Jun 25 2007 |
Utanç Duvarı fikriBlog sitelerinden izinsiz alınan (çalınan) yazıların başka bloglarda veya internet sayfalarında yayınlanması yeni birşey değil ve ne yazık… Started by Mert Ulas |
26 |
Jun 19 2007 Reply by Mekfure Tamboy |
Yazılım projelerinde kaliteyi nasıl yakalarızBir yazılım projesinde (açık kaynak veya özel farketmez) kaliteyi nasıl yakalarız? Ürün geliştirme süreçlerinde nasıl daha iyiye doğru gide… Started by Gürkan Yeniçeri |
4 |
Jun 11 2007 Reply by LORD DARK |
PCK Browser - İnternet TarayıcısıMerhaba Arkadaşlar, Benim bir internet tarayıcısı yapma projem var. IE gibi veya Firefox gibi. İçine birde site indeksi gibi bir şey ekleye… Started by LORD DARK |
2 |
Jun 10 2007 Reply by LORD DARK |
Boyle bir proje baslatabilirmiyiz?Amerikada internet uzerinden kurulmus bir sirket, verdikleri servis bir harika. Not for profit bir firma. Sitelerine okullar/ogretmenler pr… Started by Okan Anter |
8 |
Jun 4 2007 Reply by amarat |
Türk Blog Yazarları Türk Bayraklarını Eline Alsa...Arkadaşlar, hepimiz nihayetinde bir bloggerız. Elektronik günlük yazarlığı yapıyoruz, bir anlamda da sanal alemde yaşıyoruz. Ama elbetteki… Started by e-vren günlüğü |
1 |
May 6 2007 Reply by Mert Ulas |
yeni bir yarışma daha (öğrencilere)Yeni bir yarışma haberi daha. Öğrenci arkadaşlarımıza duyurulur. Not: KOSGEB'den 4000 ytl'lik kredi de var. http://www.biltronik.org/kura… Started by Bülent Sakarya |
0 | Apr 7 2007 |
© 2010 Created by Mert Ulas on Ning. Create a Ning Network!