Türk Blog Yazarları

Üreten, tartışan ve paylaşan insanlar için sosyal ağ !

Projeler (33)

Tartışmalar Replies Güncel Aktiviteler
ixbir magazin

yazarlar aranıyor

www.ixbir.com adresinde yazacak eğlenceli anlatım dili olan kişiler aranıyor, bilgi için ixbir@ixbir.com

Started by ixbir magazin

0 Aug 19 2007
sanalmanyak

kitap günlüğü

merhabalar, bir kitapsever olarak okuduğum her kitap hakkında görüşlerimi paylaşmak ve aynı kitabı okuyanlarla birlikte birşeyler tartısab…

Started by sanalmanyak

0 Aug 16 2007
Bilgisiz

UtançDuvarı'nı Geliştirmek için yapılabilecekler nelerdir ?

UtançDuvarı'nın bir otorite yada bir baskı olabilmesi için yapılabilecekler nelerdir görüşlerinizi bekliyorum

Started by Bilgisiz

4 Aug 1 2007
Reply by Oğuz Kaan Çağatay Kılınç
Eray Endeş

Blog yazarları hareketi

Kendi ihtiyaçlarım doğrultusunda bir takım fikirler geliştiryorum, sonra bunları en az maliyetle nasıl gerçekleştirebileceğimi düşünüyorum.…

Started by Eray Endeş

0 Jun 25 2007
Mert Ulas

Utanç Duvarı fikri

Blog sitelerinden izinsiz alınan (çalınan) yazıların başka bloglarda veya internet sayfalarında yayınlanması yeni birşey değil ve ne yazık…

Started by Mert Ulas

26 Jun 19 2007
Reply by Mekfure Tamboy
Gürkan Yeniçeri

Yazılım projelerinde kaliteyi nasıl yakalarız

Bir yazılım projesinde (açık kaynak veya özel farketmez) kaliteyi nasıl yakalarız? Ürün geliştirme süreçlerinde nasıl daha iyiye doğru gide…

Started by Gürkan Yeniçeri

4 Jun 11 2007
Reply by LORD DARK
LORD DARK

PCK Browser - İnternet Tarayıcısı

Merhaba Arkadaşlar, Benim bir internet tarayıcısı yapma projem var. IE gibi veya Firefox gibi. İçine birde site indeksi gibi bir şey ekleye…

Started by LORD DARK

2 Jun 10 2007
Reply by LORD DARK
Okan Anter

Boyle bir proje baslatabilirmiyiz?

Amerikada internet uzerinden kurulmus bir sirket, verdikleri servis bir harika. Not for profit bir firma. Sitelerine okullar/ogretmenler pr…

Started by Okan Anter

8 Jun 4 2007
Reply by amarat
e-vren günlüğü

Türk Blog Yazarları Türk Bayraklarını Eline Alsa...

Arkadaşlar, hepimiz nihayetinde bir bloggerız. Elektronik günlük yazarlığı yapıyoruz, bir anlamda da sanal alemde yaşıyoruz. Ama elbetteki…

Started by e-vren günlüğü

1 May 6 2007
Reply by Mert Ulas
Bülent Sakarya

yeni bir yarışma daha (öğrencilere)

Yeni bir yarışma haberi daha. Öğrenci arkadaşlarımıza duyurulur. Not: KOSGEB'den 4000 ytl'lik kredi de var. http://www.biltronik.org/kura

Started by Bülent Sakarya

0 Apr 7 2007

RSS

© 2010   Created by Mert Ulas on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Sorun bildirin  |  Gizlilik  |  Terms of Service

Sign in to chat!