Listele:
| Tartışmalar | Replies | Güncel Aktiviteler |
|---|---|---|
Video Yıldızı olacak bir bayan aranıyor!..Arkadaşlar detaylı bilgi için lütfen ziyaret ediniz. Sevgiler, saygılar Gökçen Karan Started by Gokcen Karan |
0 | May 2 2008 |
10 Bilgi, 10 YTLGünümüzde insanlar artık netten para kazanmanın yollarını arıyor. Biz de insanların bilgilerine fiyat biçmeye karar verdik. Peki bu nasıl o… Started by knbykl |
0 | Apr 17 2008 |
Kişisel Internet TelevizyonlarıSelamlar arkadaşlar. GoMedia.Tv üzerinde Türkiye çapında yayın yapacak bir internet televizyonunun altyapı çalışmalarını yürütüyoruz şu sır… Started by Gokcen Karan |
0 | Jan 19 2008 |
Efem, yorum alalım.Eşimle beraber yazdığımız bir blogumuz var. Ne bulursak yazıyoruz. İlginç, komik, trajikomik, korkunç, ürkünç, akıllıca, aptalca...(uzar gi… Started by cagatay |
2 |
Dec 18 2007 Reply by cagatay |
Acil olarak çok iyi derecede ASP bilen bir arkadaş arıyorum.Selamlar. Hızlı bir şekilde mevcut projelere adapte olabilecek, hafta da bir kaç gün bize support verebilecek, çok iyi derecede ASP, HTML,… Started by Gokcen Karan |
2 |
Oct 29 2007 Reply by kozan07 |
Hit projemiz yayındaprojemiz hakkında bir bilgi vereyimki projemizde kayıt olanların linkini verdiğim siteye kredi kazanmak için başlayanlara teker teker gostr… Started by Musalla Tasi |
0 | Oct 11 2007 |
projem artık yayındauzun zamandır uğraşıyordum blogumla son haliyle karşınızda her türlü yoruma açığım neler eksik ya da neler olmalı sizce bu blogda Started by serdar celik |
3 |
Oct 10 2007 Reply by serdar celik |
Türk blog yazarları(ymış)!Bu platforma bir davet üzerine katıldım. Platformun amacı ve kullanılış biçimi gerçek manasıyla güzel. Fakat anlamadığım, "Türk blog yazarl… Started by Fatih Bektas |
17 |
Oct 2 2007 Reply by yorum yorumluyorum |
GoMedia.Tv'nin web dizaynı değişiyor!..Arkadaşlar selamlar. GoMedia.Tv'nin web dizaynı değişiyor ve veritabanı altyapısı yazılıyor. Bu bağlamda sizlerin gerek yeni dizayn ile ols… Started by Gokcen Karan |
0 | Sep 22 2007 |
BİR ARKADAŞLIK OYKÜSÜOne day, when I was a freshman in high school, Bir gun, lisede iken, I saw a kid from my class was walking home from school. sinifimdan bir… Started by LaGuEr |
0 | Sep 3 2007 |
© 2010 Created by Mert Ulas on Ning. Create a Ning Network!