Listele:
| Tartışmalar | Replies | Güncel Aktiviteler |
|---|---|---|
Kisisel Internet Televizyonu Platformu : GoMedia.Tv beta yayınında..Selamlar herkese; Mogulus networkü üzerinde çalışan ve Mogulus'a ait kanalları barındıran ilk platform olma özelliğini taşıyan GoMedia.T... Started by Gokcen Karan |
4 |
Apr 21 Reply by Cihan |
LOVEYO Frozen Yogurt Tanıtım ProjesiSevgili Türk Blog Yazarları, Okulda reklamcılık bölümünde okuyan arkadaşlarım, Türkiye'ye yeni gelen bir ürününün, Loveyo Frozen Yogurt'... Started by Mert Babacan |
0 | Apr 6 |
niye blog kullanımı Türkiye'de fazla yaygın değil ?merhabalar bi araştırma ödevim var ve de blog kullanımının türkiyede niye az oldugu kafamı kurcalayan en önemli soru 1- 2. si ise sanal s... Started by t_ |
18 |
Jan 2 Reply by Fenasi |
Teröre karşı kalem kampanyasıArtık iyice yükselen terör eylemleri kapsamında Türk Blog Yazarlarının tepkisini dile getirmek adına "Teröre karşı kalem" kampanyası aklı... Started by Mert Ulas |
74 |
Oct 13 2008 Reply by AYŞE |
Neden "Blog Yazarları" nın Faaliyetlerini Göremiyoruz?Ya bakıyorumda 3 yıllık blogcuyum, "blog yazarları"yla daha yeni tanıştım. Bu sitesi henüz yeni farkettim. Çünki yeterince reklam yok. Me... Started by ByMurat |
8 |
Oct 5 2008 Reply by tabuhan |
Blogcular için yeni bir alanAslında burda paylaşımda bulunmam sakınca ise ilk önce özür diliyorum. Blogcuların yarıştırılmadan birbirlerini tanıyabilecekleri, yardı... Started by Tamkarışık |
10 |
Sep 15 2008 Reply by Tamkarışık |
Dünyada Bir İlkMerhaba arkadaşlar, Çocukların bir bayram arifesinde lunaparka duydukları özlem gibi benimde şuan almanyada olan sevdiğime özlemim var!.... Started by Barış Akbalı |
24 |
Aug 4 2008 Reply by yitik sayfa |
NGMTV Test Yayınına Başladı!..Arkadaşlar merhabalar. Sizlerden test yayınına başlattığımız NGMTV 'yi incelemenizi ve görüşlerinizi bana bildirmenizi rica ediyorum. Ya... Started by Gokcen Karan |
0 | Jul 2 2008 |
Türk Blog Yazarları KampıYunanlı bloggerler 2-3 haziran tarihleri arasında bir kamp düzenlemişler. http://www.greekbloggercamp.gr/ adresinde detaylı bilgi var. Bu... Started by topsy kretts |
11 |
Jun 21 2008 Reply by e-vren günlüğü |
2008 Türkçe Blog Ödülleri - Neden olmasın?Bir yerlerde @Volkan'ın Türk Blog Yazarlarının gönüllü bir organizasyon olduğunu dediğini okumuştum. Gönüllü organizasyonlarında yeni pro... Started by Safa Çetingüç |
8 |
May 12 2008 Reply by Cem Akkılıç |
© 2009 Created by Mert Ulas on Ning. Create a Ning Network!