Listele:
| Tartışmalar | Replies | Güncel Aktiviteler |
|---|---|---|
blogumuza video eklemekmerhaba arkadaşlar .. ben bir web sayfasında gördüğüm videoyu bloguma eklemek istiyorum.. yalnız kopyala yapıştır yaptığım html kodu hataya… Started by emre |
1 |
Oct 20 2008 Reply by emre |
iki sorunum warilk sorunum fgallery de arkadaşlar.galeriyi kurdum ama yeni bir albüm aç dediğimde hata veriyor ve /httpdocs/wp-content/fgallery klasörünü… Started by akhenaton |
1 |
Sep 24 2008 Reply by İlhan |
Plan Yapmayın Plan Çakal Yesun AnaniArkadaşlar blogumda yukarıda başlığını yazmış olduğum yazıya , iğrenç diyebileceğim, hakaret dolu bir yorum geldi. Uzun zaman oldu aslında… Started by Abraxas |
30 |
Sep 22 2008 Reply by Abraxas |
hangi tracker ?blog yazıp da şu malum istatistik şeylerini kullanmayan yok gibidir sanırım. bu konuda bilgili arkadaşlara bir sorum daha doğrusu ricam ola… Started by rehav@ |
8 |
May 6 2008 Reply by yasin uruturk |
blogger navbarı geri nasıl yüklerim?merhaba, ben finalsense'den bir tema yükledim ama haliyle blogger navbar'ı kaldırdı. yeni temayı bozmadan blogger navbarı geri nasıl yükler… Started by rehav@ |
0 | Mar 28 2008 |
Kategoriye göre listeleme ve kategoriye özgün sayfaMerhaba arkadaşlar.. Wordpress'i fazla kurcalamadan bazit bir şekilde kullanıyorum. Ancak yaptığım bir web sitesinde wordpress kullanacağım… Started by Bülent Sakarya |
2 |
Mar 28 2008 Reply by yasin uruturk |
BLOGGER TEMPLATE - YENI HEADER - ILE ILGILIHerkese selam, birkaç aydir blog yaziyorum ve oldukca acemiyim sanirim. standart bir blogger template kullaniyorum ve simdi yeni bir header… Started by Ebru Oğuş |
0 | Dec 18 2007 |
Adnan Hoca Baksana, Sitemi Kapatsana!Blogumda yazdığım yazıyı paylaşıyorum arkadaşlar. Sonucu merak ediyorum:) bir de avukat tanıdığı olup bu konuda açılabilecek bir daha va… Started by Özgür Üzden |
10 |
Dec 9 2007 Reply by Musalla Tasi |
Daha İyi Bir Blog İçin ?Milyonsite.com u blog yaptıktan sonra bloglama olayına tutuldum.Herkes gibi bende blogu nasıl geliştiririm sorusuna cevap arıyorum.Ziyaretç… Started by Selim Yilmaz |
7 |
Dec 9 2007 Reply by Musalla Tasi |
Bu siteye yeni uye oldumAma cozmus degilim kafam karisti acikcasi? Started by nazli |
2 |
Sep 29 2007 Reply by Bilgisiz |
© 2010 Created by Mert Ulas on Ning. Create a Ning Network!