Listele:
| Tartışmalar | Replies | Güncel Aktiviteler |
|---|---|---|
Technorati YardımlaşmasıBlog tutupta technorati üyesi olmayan pek azdır sanırım. Bildiğiniz üzere blog dünyasında technorati sıralamasının ciddi bir geçerliliği ... Started by Serhat Dündar |
13 |
Sep 11 Reply by izzet guvenilir |
"devamı için tıklayın..." yazısı hakkında"devamı için tıklayın..." (yazıların ana sayfada özet geçilip, devamını okumak için tıklanan yazı) Sitemde yazıların sadece bir kısmının ... Started by Mustafa Gür |
2 |
Sep 11 Reply by izzet guvenilir |
Blogger'de SmileyArkadaşlar selamın aleyküm Ben 1.5 yıla yakın süredir blogger servisinden yararlanmaktayım ama blogger'ın hiç de sevmediğim bi özelliği ... Started by Alper GÜRER |
5 |
Mar 5 Reply by ozzy |
BLOGUMA GELEN ZİYARETÇİLERArkadaşlar bloguma gelen ziyaretçilerin googleda neyi arayıp benim bloguma geldiklerini google'da bir bölümden görebiliyormuşum bunun ne ... Started by Seda Labernas |
9 |
Mar 3 Reply by Erhan |
yeni blog yazılımımerhaba arkadaşlar.. yarım saat önce wordpress'e daha fazla dayanamadım ve her şeyi sildim. şimdi kendime hafif, esnek bir blog yazılı... Started by Bülent Sakarya |
10 |
Feb 5 Reply by ali naci tün |
Blog Sitelerinin Tanıtımı İçin Neler YapılabilirHerkesi ilgilendiren bu konuda fikirleri olan arkadaşların yazmalarını rica ediyorum. Blog sitesi nerelerde tanıtılabilir, hangi siteler,... Started by sema akyılmaz |
10 |
Dec 28 2008 Reply by İbrahim Meriç |
bozulan tema nasıl düzeltilirBlogger blogumun temasını değiştirirken şablonum bozuldu. Klasik şablona mecburen döndüm, şimdi yükseltmek istediğim şablonlar da tek sut... Started by butterflyeyess |
3 |
Dec 28 2008 Reply by İbrahim Meriç |
Nedir bu mim?bLOG DÜNYASINA GİRDİĞİMDEN BERİ ANLAYAMADIĞIM BİR ŞEY VAR. "MİM". BU DURUMU AÇIKLARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM :) Started by Semih Arslan |
3 |
Dec 22 2008 Reply by Abraxas |
çok sayıda blog hack edildi ediliyorMerhabalar, Bilmiyorum Türk blog camiasının ne kadarı ne derecede haberdar ama son 2 hafta içinde tahmin edilenden çok daha fazla blog, i... Started by H. Cihan Salim |
12 |
Oct 28 2008 Reply by Erkan Duman |
Blogspot a kolayca erişebilirsiniz.Sayfanıza erişmek için http://www.vtunnel.com/ bu siteye girin. Karşınıza google sayfasını andırır bir sayfa açılacak, Buradaki boşluğa ö... Started by Fatma |
1 |
Oct 25 2008 Reply by sewimsizbilgin |
Welcome to
Türk Blog Yazarları
Kayıt Olun
veya Giriş Yapın
© 2009 Created by Mert Ulas on Ning. Create Your Own Social Network