Türk Blog Yazarları

Üreten, tartışan ve paylaşan insanlar için sosyal ağ !

Türk Blog Yazarları Hakkında (65)

Tartışmalar Replies Güncel Aktiviteler
Saten

Türk Blog Yazarları vasıtasıyla..

aşağıdaki linkte geçen diyalog, Türk Blog Yazarları vasıtasıyla bloğumuza gelip bizimle yazmaya başlayan bir arkadaşımızın öyküsüdür. bunu…

Started by Saten

0 Aug 1 2008
Emre Sokullu

Bloglari Toplamak

Arkadaslar bloglari tek bir havuzda toplamaya ne dersiniz? Grubun amaciyla cok alakali degil mi? http://grou.ps/blogyazarlari/ - buraya uy…

Started by Emre Sokullu

0 May 27 2008
H. Cihan Salim

facebook, flickr, link paylaşımı, CV paylaşımı derken kişisel site/blogunuzu nasıl konumlandırıyorsunuz

bir hayli yüksek sayıda üyeye ulaştık, çok farklı amaç, motivasyon kaynağı, biçim ve yöntemle yazanlar aramızda, bu nedenle farklı fikirler…

Started by H. Cihan Salim

0 May 5 2008
Ahmet Eroğlu

WordPress Wordcamp İtalya 10 mayısta Milanodayız

Wordpressin ilk planlanmış Avrupa buluşması 10 mayısta Milanoda yapılacak, www.wpturkiye.net adına bende orada olacağım. Wordcampda Türk…

Started by Ahmet Eroğlu

0 May 1 2008
Mert Ulas

Blog Gazetesi hakkında

Blog Gazetesi nedir? Blog Gazetesi tüm türk blog yazarları üyelerinin bloglarında yayınladıkları son yazıları otomatik olarak RSS beslem…

Started by Mert Ulas

13 Apr 29 2008
Reply by nuit dejavuboku
Başak Ölmez

Toplanıyoruz (sanırım)

İzmirli blogcular da toplanıyor muhtemel olması 19 Nisan gibi düşünülen buluşma , güzel ve samimi bir havada geçicek gibi görünüyor.Katılım…

Started by Başak Ölmez

14 Apr 25 2008
Reply by Ahmet Eroğlu
Mavinefes

Eurovizyon 2008 e katılan bütün ülkelerin parçalarının kliplerini izle dinle

evet arkadaşlar Eurovizyon 2008 e katılan butun ülkelerin kliplerini izleyebilmeniz için bir çalışma yaptım ve sizlere sunuyorum merak mı e…

Started by Mavinefes

1 Apr 23 2008
Reply by harun
Emre

Lost TNT'de

Evet arkadaşlar çok değil bir kaç gün önce Dsmart ve kablosuz yayın'a sahip olan televizyonlar 'TNT' adında bir kanal geldi. Ben sıradan bi…

Started by Emre

16 Apr 22 2008
Reply by Aylin'in Dünyası
Denizseckin

Protesto Ediyorum..!

Blog.. yani günce.. yani günlük.. Cok özel olmayan şeylerimizin hatta bazen o çok özel olanlarımızın bile paylaşıldığı sanal defter. Yazıy…

Started by Denizseckin

21 Apr 19 2008
Reply by vepa
tasdemir

Yeni Geleneksel Türk Blog Yazarları Buluşması Ne zaman

7. Toplantıya katılamamıştım 8. Geleneksel Türk Blog Yazarları Buluşması katılırım diye düşünüyordum ancak geçen haftadan beridir takip edi…

Started by tasdemir

1 Apr 9 2008
Reply by harun

RSS

© 2010   Created by Mert Ulas on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Sorun bildirin  |  Gizlilik  |  Terms of Service

Sign in to chat!