Listele:
| Tartışmalar | Replies | Güncel Aktiviteler |
|---|---|---|
Türk Blog Yazarları vasıtasıyla..aşağıdaki linkte geçen diyalog, Türk Blog Yazarları vasıtasıyla bloğumuza gelip bizimle yazmaya başlayan bir arkadaşımızın öyküsüdür. bunu… Started by Saten |
0 | Aug 1 2008 |
Bloglari ToplamakArkadaslar bloglari tek bir havuzda toplamaya ne dersiniz? Grubun amaciyla cok alakali degil mi? http://grou.ps/blogyazarlari/ - buraya uy… Started by Emre Sokullu |
0 | May 27 2008 |
facebook, flickr, link paylaşımı, CV paylaşımı derken kişisel site/blogunuzu nasıl konumlandırıyorsunuzbir hayli yüksek sayıda üyeye ulaştık, çok farklı amaç, motivasyon kaynağı, biçim ve yöntemle yazanlar aramızda, bu nedenle farklı fikirler… Started by H. Cihan Salim |
0 | May 5 2008 |
WordPress Wordcamp İtalya 10 mayısta MilanodayızWordpressin ilk planlanmış Avrupa buluşması 10 mayısta Milanoda yapılacak, www.wpturkiye.net adına bende orada olacağım. Wordcampda Türk… Started by Ahmet Eroğlu |
0 | May 1 2008 |
Blog Gazetesi hakkındaBlog Gazetesi nedir? Blog Gazetesi tüm türk blog yazarları üyelerinin bloglarında yayınladıkları son yazıları otomatik olarak RSS beslem… Started by Mert Ulas |
13 |
Apr 29 2008 Reply by nuit dejavuboku |
Toplanıyoruz (sanırım)İzmirli blogcular da toplanıyor muhtemel olması 19 Nisan gibi düşünülen buluşma , güzel ve samimi bir havada geçicek gibi görünüyor.Katılım… Started by Başak Ölmez |
14 |
Apr 25 2008 Reply by Ahmet Eroğlu |
Eurovizyon 2008 e katılan bütün ülkelerin parçalarının kliplerini izle dinleevet arkadaşlar Eurovizyon 2008 e katılan butun ülkelerin kliplerini izleyebilmeniz için bir çalışma yaptım ve sizlere sunuyorum merak mı e… Started by Mavinefes |
1 |
Apr 23 2008 Reply by harun |
Lost TNT'deEvet arkadaşlar çok değil bir kaç gün önce Dsmart ve kablosuz yayın'a sahip olan televizyonlar 'TNT' adında bir kanal geldi. Ben sıradan bi… Started by Emre |
16 |
Apr 22 2008 Reply by Aylin'in Dünyası |
Protesto Ediyorum..!Blog.. yani günce.. yani günlük.. Cok özel olmayan şeylerimizin hatta bazen o çok özel olanlarımızın bile paylaşıldığı sanal defter. Yazıy… Started by Denizseckin |
21 |
Apr 19 2008 Reply by vepa |
Yeni Geleneksel Türk Blog Yazarları Buluşması Ne zaman7. Toplantıya katılamamıştım 8. Geleneksel Türk Blog Yazarları Buluşması katılırım diye düşünüyordum ancak geçen haftadan beridir takip edi… Started by tasdemir |
1 |
Apr 9 2008 Reply by harun |
© 2010 Created by Mert Ulas on Ning. Create a Ning Network!