Türk Blog Yazarları

Üreten, tartışan ve paylaşan insanlar için sosyal ağ !

Türk Blog Yazarları Hakkında (62)

Tartışmalar Replies Güncel Aktiviteler
Ortega

Futbolla ilgili bloglar

Karınca kararınca futbolla ilgili takip ettiğim blogları listeliyorum.. kendi blogumu da ekliyorum tabii listeye ama en alta atayım, sade...

Started by Ortega

2 May 20
Reply by volkan taşkın
umut

Birlikte Gelişelim

Link popülerliğimizi arttırarak google tarafından daha sevilen popüler bir blog olmak için birbirimize destek olmalıyız Pagerank 2 kişis...

Started by umut

3 Mar 18
Reply by Mustafa Koray URU
ozzy

Blogger "Daha Yeni Kayıtlar" "Ana Sayfa" ve "Önceki kayıtlar" ı icon haline getirme

"Daha Yeni Kayıtlar" "Ana Sayfa" ve "Önceki kayıtlar" yazılarını icon haline getirmek ister misiniz? Bu ziyaretçilerinizin daha kolay önc...

Started by ozzy

0 Mar 7
umut

Pr3 siteden ilk defa Link değişimi

Kişisel Sitemi ilk defa Link değimine açıyorum Sadece pr2 ve üstü blog siteleri ile Bağlantı kutusu şeklinde değişimi yapmaktayım Başvur...

Started by umut

3 Feb 3
Reply by Serhat Dündar
Hakan

Link değişimi yaparak yükselebiliriz...

Türk blog yazarları üyeleri olarak birbirimizi desteklemeliyiz.Link değiştirerek veya varsa banner takas yaparak hem yazılarımızı takip e...

Started by Hakan

19 Feb 3
Reply by sizofrenik
[»¤ вєи∂єиiz ¤«]

FİLİSTİN İÇİN NE YAPABİLİRİZ?

Filistin hakkında bir sürü mail alıyorum,bir sürü yazı okuyorum.Lanet ediyoruz,çok can acıtıcı ve sözün bittiği nokta savaş.Hele böylesi ...

Started by [»¤ вєи∂єиiz ¤«]

2 Jan 24
Reply by Cem Akkılıç
Burak

Ispartalı Blogcular

Arkadaşlar ıspartada ki blogcuları bir araya getirmek istiyoruz.Varmıdır ıspartada okuyan yaşayan blogcular?

Started by Burak

2 Dec 8 2008
Reply by Göksel
İsmini Vermek İstemeyen Bir İzleyici

Yaratıcı Blog Şablonları

Malumunuz hali hazırda pek çok blog teması mevcut. Tek sütun, çift sütun ve adsense için tasarlanmış fakat farklı alanlarda da işlevselli...

Started by İsmini Vermek İstemeyen Bir İzleyici

1 Dec 2 2008
Reply by Burcu Sezer
İlhan

İlhan Selçuk abi ayağa kal

Merhaba arkadaşlar. Şimdi size ülkemizin bana göre en büyük aydınlarından olan İlhan Selçuk abimizin durumunu yaşadıklarını anlatacağım ...

Started by İlhan

49 Nov 4 2008
Reply by İlhan
harun

Dış Dünya'ya Kendimizi Kapadık !

Dış Dünya'ya Kendimizi Kapadık ! Türk Telekom Sunar ... http://tinyurl.com/bunlarneki

Started by harun

0 Oct 26 2008

RSS

Hakkında

Mert Ulas Mert Ulas created this social network on Ning.

Create your own social network!

© 2009   Created by Mert Ulas on Ning.   Create Your Own Social Network

Badges  |  Sorun bildirin  |  Gizlilik  |  Terms of Service

You are Offline Sign in to chat!